דוח מהתערוכה???

yblumann

New member
דוח מהתערוכה???

לצערי אני בלונדון ולא יכול לבוא. בשביל כל אילו שלא בקרו, האם מישהו מוכן לדוח ולתאר מה יש ומה קרה ומוצג? Thanks, Yoram

תמיר1991

New member
לדעתי זה לא נורא שאין גליונית...

5 גליונות 10, קונטרס מהודר, גיליון כדורגל, גלויות מירב, סט תוויות וסטים של מס"ד יספקו כל אחד, תאמין לי..... תמיר.

python 4

New member
א-הא! אני שוקל לעשות

"סיכום שבועי - מהדורה מיוחדת לרגל תלאבול 2004", זה יהיה סיכום שבועי מהודר ויעלה רק 29.99 ש"ח (24.99 ש"ח לחברי הפורום הקבועים) לקריאה. ברצינות, תמיר ואני ערכנו דיון בנושא, על כך שהשירות הבולאי הולך לעשות שם ים של כסף. כל דבר יוצא בגרסה מהודרת. קונטרס מהודר, גליון מהודר, מדוע לא סיכום שבועי מהודר? אני אצטרך את ההכנסות אחרי שאני אחזור מהתערוכה עם משכנתא.

avitalit

New member
זה רעיון .. אבל אני בטוח שאם תעשה ב

תערוכה בול עם שם הפורום ותמונה קבוצתית של המפגש ... תרויח המון !!!! אגב .. שאפנה אותך למנהל הבנק שלי? יש לו מסלול מיוחד לאספנים ... הוא גם אספן .. הוא אוסף באופן קבוע את סכום הריבית החודשית על האוברדראפט שלי ומכניס אותו לאיזו כספת ...
יש לך מסר ממני .. לך לקרוא .. לילה טוב איצ

תמיר1991

New member
יורם - במיוחד בשבילך:

דוכן גדול של השירות הבולאי עם פריטים רבים ומגוונים. חבל שהתור ארוך כל-כך.
צייר לך בול - תור ארוך ולכן עוד לא הספקתי לבדוק. לפי התרשמות ראשונית - מומלץ!
דוכן צילום והנפקה ל"בול שלי".
תצוגות נהדרות ומשובחות! ממליץ על זו של אריק כמובן, על של זהר נוי, ועל תצוגת חלל ואסטרונומיה יפהפייה שיש שם.
20 דוכנים!!! ממליץ בחום על ד"ר ואלך, בולי גלעדי ו- "בית טוב" (פאקטים... ירון כבר מזיל ריר...).
ממליץ בחום לראות את ארון הזכוכית עפ פרסי התערוכה. חגיגה לעיניים! תמיר.

למעלה