דוח חניה

emega

New member
דוח חניה

רשמו לי דוח חניה בעיר תל אביב. המקום לא סומן בתמרור שאסור לחנות בו. המון רכבים חנו באותו מקום. הוא נראה כמעין מפרץ חניה. על הדוח נרשם חנה על מדרכה. המדרכה לא סומנה באדום לבן. חלק מאבן השפה היה מסומן אך החלק האחר היה מחוק לגמרי ושם חניתי. והמדרכה הזו הייתה נמוכה כך שזה היה דומה למפרץ חניה. בדוח נרשם מול בית 33 כאשר בית זה נמצא בצד השני של הכביש האם אני חייב לשלם דוח זה או שהפקח עשה טעות?

לקוזאק הנגזל...

חניה על המדרכה, מפריעה להולכי רגל. אין קשר בין סימון אדום לבן ו\או תמרור, לבין חניה על המדרכה. כעקרון, עיריית ת"א נכנעה בשנת 91´ לעובדות החיים, ומאפשרת בפועל חניה עם שני גלגלים על המדרכה ובלבד שנותר מרווח מדרכה של 1.30 מ´. אם כתוב בדו"ח מול בית 33, ובית 33 אכן נמצא מעברו השני של הכביש, איפה הבעייה?

emega

New member
תודה אך האם לא צריך להיות גם

תמרור המורה שאין חניה באיזור? יש גם מפרצי חניה שנראים כמו מדרכה נמוכה...

מגיע לך!!

לחסום עגלה עם תינוק,לחסום מעבר בני-אדם שגרים במקום,זה לא מטריד אותך !לשלם 15 או 20שקל אתה מקמצן,אבל מפריע לך הדוח!מגיע לך,וחבל שלא גררו לך את הרכב!! מאחד שסובל מאנשים כמוך!!

melly1

New member
יש מידה של צדק בדבריך אבל

נאמר לך שהוא חנה בצד שממול בית. יתירה מכך הוא אומר שנראה כמו מפרץ חניה כך שייתכן בהחלט שאותו אדם שאותו תקפת במקרה זה לא הפריע. ואולם מבחינה עקרונית, אין ספק שאתה צודק אלא שרוב העיריות אוכפות איסור זה דווקא במקומת שבהם מרכזי העסקים ובשכונות המגורים (לפחות בעיר הקודש) אין אכיפה וכך קורה שברחובות שבהם תנועה ערה, לרבות, לא מעט נהגים בלתי אחראים שנוהגים במהירות אתה נאלץ לרדת אל הכביש וכמי שחווה לפני שנים מועטות את הצורך לרדת עם עגלת תינוק לכביש רק בשל כך שישנם אנשים שמפחדים שהם יצטרכו ללכת מעט ברגל ומעדיפים לחנות בפתח הבנין אני מסכים באופן עקרוני עם דבריך. במקומון הירושלמי פורסם לפני מספר חודשים שמישהו הגיש בג"ץ בענין היעדר האכיפה אך מה יעלה בגורל אותה עתירה כנראה בשלב זה יודע רק הקדוש ברק הוא

מהשאלה שלו לא עולה מה שאת טוענת

מהשאלה שלו לא עולה מה שאת טוענת או מייחסת לו. יכול להיות שהוא אכן חסם עגלה עם תינוק, אבל יכול להיות שהוא בסך-הכל חונה במקום בו עילת-האיסור היא רצונה של העיריה להרוויח כספים. נכון הוא שיותר קל להציב תמרורי איסור, ולגזור את הקופונים, מאשר לייצר מקומות חנייה. אבל תפקידה של העיריה הוא ליצור מקומות חנייה, לא לנצל את מצוקות-החנייה לתועאלתה הפיננסית. בהזדמנות אציג לכם את תכנית החנייה שלי. ולגופו-של-עניין, השאלה אינה מה הוא עשה, אלא אם התביעה תנהל את התיק כמו שצריך. והיא לא!!! האתר של קימקא

לא זו , אף זו...

שמחה, ואני יכול להוסיף ולספר על נהג שהשתולל על הכביש, עלה עם ארבעה גלגלים על המדרכה , המשיך לנסוע על המדרכה, וירד ממנה לכביש כדי לפגוע בכוונה ברכב אחר. אני, וכן שני אנשים שנסעו ברכב אחר, באנו והעדנו בביהמ"ש. אף אחד מאיתנו לא הכיר את הנהג המשתולל קודם לכן. הנהג יצא זכאי מחוסר הוכחות......

אם מותר לי לנחש ...

אם מותר לי לנחש, אתם נתתם עדויות לתפארת, אבל מחוסר הכרות אישית לא יכולתם להעיד על דבר אחד, והוא זהותו של הנהג, והתביעה סברה לפי תומה שהנאשם יעלה להעיד ויציג את גירסתו (ובהזדמנות חגיגית זו הוא יקשור את עצמו לאירוע) ... אבל הוא שתק, ונשארה עבירה שהוכחה לתפארת מדינת ישראל, אבל לא הוכח מי ביצע אותה. תקן אותי אם אני טועה. האתר של קימקא - 10,000 כניסות, ועוד היד נטוייה!!!

emega

New member
דווקא לא חסמתי... ואני ממש לא

קמצן. יש לי כרטיס חניה אלקטרוני והאיזור המדובר הוא אזור עסקים אין שם ככל הנראה לי בכלל מגורים. המקום נראה ממש כמפרץ חניה אך לא סומן על שפת המדרכה דבר לא כחול לבן ולא אדום לבן. העיניין הוא שאני לא ראיתי שום תמרור. אם אין תמרור נראה לי שהכל מותר אלא אם המדרכה סומנה אחרת. השאלה שלי היא האם היעדר תמרור והמדרכה שלא סומנה כיאות מותירים בי את האשם העיקרי ועלי לשאת בתוצאות? אולי אחרי שהרבה אזרחים תמימים שיחנו במקום, עברתי בו בפעם הראשונה וחטפתי את הדוח, ישלמו 360 שח ואז העיריה תציב תמרור ותצבע את המדרכה למען יראו ויראו. עד אז כנראה אין להם כסף לכך ולכן רושמים דוחות...

למעלה