דוחות

AlexY

New member
דוחות

שלום חברים אני רוצה להציג למשתמש דוחות למסך. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לעשות זאת ? כעקרון אני שולף את הנתונים מה DB ומקבל מבנה XML, האם יש כלי שכדאי לעבוד איתו (שמעתי על crystal reports( או שכדאי לפרמט את הנתונים ב XSL ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה

דוחות

ההמלצה תלויה מאוד בצרכיך ובעיקר בכמות הדוחות ובכמות ה-Views. אם אתה רוצה לספק Views מסוימים למסמכים, אז הדרך הטובה והמהירה ביותר היא יצירת Stylesheets מתאימים. מנגד, אם אתה רוצה לחולל כמות גדולה מאוד של Views לכמות גדולה של דוחות, אז בהחלט כדאי לשקול שימוש במחולל דוחות שתומך ב-XML.

AlexY

New member
שמות של מחוללים

מישהו מכיר שמות מחוללים שתומכים ב XML ? אני מעדיף מחוללים שהם חינמים... בנוסף אשמח לקבל CSS שמישהו עשה בתור דוגמא לפורמט דוח באמצעות CSS תודה לכולם

עורכי XSL

הם יעזרו לך לייצר מסכים במהירות. ישנם שניים מומלצים - 1) XSLT DESIGNER - חלק מחבילת XML SPY. מאוד WYSIWYG ו-DRAG AND DROP. מצד שני, המחיר (אם כי ניתן לקבל רישיון ל-30 יום, שניתן להאריך אותו ללא הגבלה מדי 30 יום...). 2) STYLUS - גם מאוד פופולרי ומהיר בפיתוח של מסכי XSL. בעמוד הקהילה יש לינק להודעה שלי, אשר מאפשרת לך להשתמש בו בחינם (החברה נתנה רישיון מלא בחינם למפתחים). אצלנו אנו משתמשים בשניהם, עם עדיפות קלה ל-STYLUS. חלק מהפעילות שלנו היא ייצור של מסכי דוחות באמצעות XSL על תוצאות XML-ית. עוד פרטים ?

למעלה