דוחות על חניה???

Ice Age

New member
דוחות על חניה??? ../images/Emo46.gif

קראתם את זמן מודיעין הבוקר? מתכננים לנו מדרכות כחול לבן וחניה בתשלום! לא מספיק גובים מאיתנו ארנונה מרגיזה, עוד ייקחו לנו כסף על חניה ליד הבית. מרגיז.

אוףףף!

במקום לדאוג שתהיה יותר חניה ליד מרכזי הקניות, הם פשוט ינצלו את המצב ויגבו כסף על המצוקה. רק שתדעו שאנשים פשוט יעדיפו לעשות קניות בשילת או במקומות בהן החניה יותר נוחה במקום לקנות במודיעין וכשהקניון הגדול יפתח - ושם תהיה חניה נוחה - מרכזי הקניות יהפכו למרכזי רפאים - רק בטון ללא לקוחות. לדעתי- הסוחרים צריכים להתעורר כבר עכשיו

פשוט לא יאמן

באתי לפה מתל אביב שם לא היתה לי חניה ליד הבית. כל כך שמחתי שפה אפשר לחנות בכל מקום. לא צריך לחנות על שום מדרכה ועל שום מעבר חציה. יש כל כך הרבה חניה בכל מקום. הרעיון בתווי חניה הוא שאנשים שמגיעים מחוץ לעיר ישלמו על החניה. העניין הוא שמי בא לפה בכלל אם הוא לא גר כאן? אין פה שום דבר ראוי לבוא אליו מלבד הבית.. אין כאן אירועים, קניונים או בתי קולנוע ולכן ... נראה לי ראוי לפקח על החניה ליד המרכזים הפקוקים. אבל על איזורי חניה ודוחות, נו באמת.. אולי שידונו במה שקורה עם הרכבת במקום לחפש עוד מקור כסף מהתושבים? נראה לי מגוחך שכשאני נוסעת לבקר חברה שלי שגרה בעמק איילון אני אצטרך לשלם חנייה כי אני ממאליבו... נשגב מבינתי על מה מבזבזים שם את הזמן בעיריה...

mobzy

New member
תתפלאי

אבל יש בעיר הרבה מכוניות שמגיעות מכל האיזור לצרכים שונים - מרפאות, בנקים אירועים וכו'. נראת לי מאוד רלוונטית ההצעה של מרחב להפוך את כל העיר לאיזור חניה אחד, אך לדאוג במקביל לאכיפה אגרסיבית של חוקי חניה (חניות על אדום- לבן, מדרכות והפרעות תנועה). העיר מזמן הפכה מעיר של ילדים לעיר של מכוניות. אני עד עכשיו לא אשכח את הייאוש כשניסיתי לעבור עם עגלת תאומים על מדרכות עמוסות במכוניות שחונות בפראות.

mobzy

New member
מצויין ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

סוף סוף! אם קראתי נכון לא דובר על גביית דמי חנייה על חניה בכחול-לבן אלא על מתן שיניים לעיריה לאכוף חוקי חניה כמו חניה על מדרכה, על אדום לבן, חסימת מעברי חציה וחניות כפולות. המצב היום בלתי נסבל בתחום הזה ולעיריה אין כוח חוקי לפעול בעניין. לא מספיק שהצמתים מתוכננים רע, הבעיה מחריפה פי כמה בזכות הורים סוציומטים שחונים ליד דלת הגן/ בי"ס על המדרכה. כשמתלוננים, העיריה מפנה את המתלוננים למשטרה. במשטרה מרימים גבה, מפנים לעיריה ובסוף מטפלים בחלק שולי של המקרים. הגיע זמן שעיריה תטפל בענין. אגב, גם אם יש כוונה לגבות כסף על חניה בכחול לבן, בשום עיר לא גובים כסף על חניה ליד הבית.

Ice Age

New member
לפי הכתבה, יש לך טעות קטנה

הם אומרים שהתושבים אכן יוכלו לחנות בחינם, אבל יידרש תו חניה אזורי של העירייה. אותו תו יעלה 45 ש"ח (לא כתוב לכמה זמן, ואם זה למשפחה או למכונית). בתל אביב שבה באמת יש מצוקת חניה, אגב, התו לא עולה כסף לתושבים.

Keren Roziner

New member
לשבריר שניה...

הרהרתי באפשרות שאולי זה טוב שאין לי רכב? נאאאא.... חוצפה, ת"א הפכנו

mobzy

New member
>ת"א הפכנו

אני מקנא בתושבי ת"א בה העיריה מגינה על מדרכות באמצעות עמודים ושומרת על הולכי רגל. בכל נושא פיתוח שטחים ציבוריים, הסדרת כיכרות בצמתים והצללת גני משחקים לעירית מודיעין יש עוד המוווון מה ללמוד מת"א.

למעלה