דווקא...

m i c h a l i

New member
דווקא...

אם נתייאש ואם נתעצבן ואם נתבאס...אז הם ניצחו... אז שיהיה לכולנו בוקר טוב ולמרות הכל... אינדיאני.... יפיתוש.... טאקי... תותי... צ´וצ´ו... שולי.... ברדקיסטית.. אפרסקי.... קבלו ממני
ופזרו לכולם...

yafit75

New member
אף אחד? טוב מאוד,,,

זה מה שקיבלתי באי מייל,,, המזל היומי: 04/08/2002 - סרטן זה לא היום שלכם. למרות היכולת המנטלית המרשימה, ההרגשה הכללית ירודה ואתם מעדיפים להיות עם עצמכם. עם זאת, לא כדאי להזניח פרוייקטים בעבודה. שימרו על איזון ואפשרו לעצמכם מנוחה.

SO????

דווקא היכולת המנטלית,, אכן מרשימה,,, וזה כבר טוב,, אפשרו לעצמכם מנוחה,, מה יותר טוב מזה,,? אני מזל סרטן,,,

לא כדאי להזניח פרוייקטים בעבודה?

באמת רציתי לשאול... הפורום הזה לא מפריע לכם בעבודה? לי כן! זה מבלבל אותי עם האנשים שבחוץ לפעמים אני באה לקרוא לאנשים שעובדים איתי בשמות של אנשים מפה! פדיחות... או שפתאום אני צוחקת או מחייכת לעצמי
ואף אחד לא מבין למה, ובכלל אני שוקעת פה לתוך מה שאנשים כותבים ולא שמה לב למה שקורה מסביב. לכם זה גם קורה?

עבודה זה מה שעושים בין הארוחות,

הגלישות באינטרנט, הריכולים במסדרון והגיחות לשירותים. חחחחח....
יום טוב

נוגה אז ככה........

אני למזלי לא מתבלבלת בשמות שפה לבין השמות בעבודה. אבל מה שקורה שאני שקועה פה ולא ממש שמה לב למה שקורה אצלי בעבודה. וכן קורה לי הרבה פעמים שאני מחייכת לעצמי מול המסך.

yafit75

New member
נוגה,, אצלי זה דומה,, אבל

אני לא מתבלבלת בשמות,,, ונכון, אני צוחקת ואנשים שנכנסים מסתכלים עלי ולא מבינים למה אני צוחקת,,,אבל מה שהכי מבאס,,, זה שבמקום לסיים את העבודה,,, אני דוחה ודוחה את העבודה שאני צריכה לסיים,,, לעוד כמה דקות,,, והדקות הופכות לעוד שעה ולעוד שעה, עד שמגיע סוף היום,,, ואני נלחצת,,, ומחוסר ברירה,,,, אני עוזבת את הפורום וניגשת לעשות את העבודה שהייתי צריכה לעשות ממזמן....

מיכל31

New member
ועליי כולם מרחמים

ואפילו הבוס שוקל לתת לי העלאה רצינית, מסכנה זו כל היום לא זזה מהכסא כל היום מול המחשב, לו רק ידע ...

חחחחחחחחחחח

אצלי הבוס מגיע מדיי פעם לביקור אז אני עוברת ממסך למסך ישר וזאת שעובדת איתי מתפקעת מצחוק איך אני עוברת בין רגע.

מיכל31

New member
ועליי כולם מרחמים

ואפילו הבוס שוקל לתת לי העלאה רצינית, מסכנה זו כל היום לא זזה מהכסא כל היום מול המחשב, לו רק ידע ...

../images/Emo6.gif את כזאת משקיענית! עד כדי כך

ששלחת את ההודעה פעמיים! אולי גם אנחנו ניתן לך העלאה?

מיכל31

New member
כן נוגוש מתאים לי...

מבטיחה לשלוח גם שלוש פעמים. היית בקומזיץ?

yafit75

New member
אני גם לא הייתי,,, אבל שמעתי

שהיה נחמד,,,ושגם היו חתיכים,,, וחתיכות.... אבל טאקילה תסלח לנו,,, אני מקווה,,,, נשתדל להגיע למפגש הבא!

מיכל31

New member
יפית היפה

מי חתיך מי חתיכה, ספרי ... אפילו לתא המסרים מאדו מענין... לא????

גיוRא

New member
חיפשתי ת´אוטו שלך בחניה..ו...

סתובבתי הביתה..אחר אכזבה..

למעלה