דווקא עכשיו...

JustAndOnlyMe

New member
דווקא עכשיו...

כשפחות או יותר השלמתי עם זה שפרק ב' כבר לא יהיה לי וגם אם כן, זה יגיע עוד הרבה שנים... דווקא עכשיו... חברה קרובה שלי ילדה... וכל תחושות ההחמצה מכל השנים, גם אלו שהייתי נשואה בהן וגם אלו שכבר לא... כל התחושות האלו צצות ועולות. אני שתמיד רצתה ארבעה ילדים, מוצאת את עצמי עם ילד אחד, שגם הוא הגיע אחרי נסיונות רבים, וככל שהזמן עובר, אני קולטת שכנראה הוא גם יהיה היחיד. אם פעם חשבתי שאוכל להביא ילד בלי בן זוג, היום אני מבינה שזה משהו שפשוט לא אוכל לעשות. גם מבחינה כלכלית אף פעם לא תהיה לי האפשרות וגם מבחינות אחרות, זה פשוט לא זה בלי בן זוג אוהב שהוא גם האבא של הילד... וזה כואב... ההכרה הזו... שחיים רק פעם אחת ושאני ככל הנראה כבר פספסתי את הרכבת...

r e d head

New member
ערב טוב לך

פתחתי את הכרטיס שלך ובגיל רשום לך 30. על איזה רכבת בדיוק את מדברת?

s h o o s h a

New member
דווקא עכשיו

תפסה את עיני בראש וראשונה האמיר הזו שלך "דווקא עכשיו..." אז ראשית, דבר ממה שקורה ומתרחש סביבך אינו נעשה דווקא עכשיו נגדך כמו שאינו נעשה בעדך. טבעם של דברים לקרות ולהתרחש בזמן ובמקום שהכי מתאים להם. כך גם זוגיות של פרק שני. את כל כך צעירה (בת 30, כפי שציינה רדית), כל חייך מונחים לפניך ולך נותר רק להושיט יד ולקטוף מהפירות שהעולם והחיים האלה מעיניקים לך. נכון הוא כי חלק מהפירות תלויים על עצים גבוהים, אבל לשם כך בנו סולמות (את יודעת) ואם עדין לא הגעת, חפשי לך עץ נמוך יותר שייקל עליך להגיע אל פרותיו. בחרת לעצמך כינוי נפלא בעיני רק אני ואני ואכן כך הוא עכשיו הגיע תורך-את ורק את אבל, זכרי, אהבות לא נוקשות בדלת כמו גם שום דבר אחר (חוץ אולי מאותם מתרימים שבאים כמה פעמים בשנה
) ואם את רוצה שדברים יקרו עבורך, תצרי את האווירה. כל השאר יקרה מעצמו בזמנו החופשי. חיים פעם אחת ובחיים הללו יש המון רכבות (לא כמו פעם), רכבת הולכת ואם היא "ברחה" לך, תחכי, לא הרבה, ממש מעט, ותגיע אחת נוספת. ולבסוף תגיע גם הרכבת הנכונה, זו המיועדת לך ורק לך. יום יפה שיהיה לכולנו

s h o o s h a

New member
חייכי אל העולם והוא יחייך אליך

זה נשמע אולי כמו קלישאה, אבל זו לא. הביטי תמיד באופן חיובי אל החיים ותמצאי את האור והטוב שבהם. הביטי באופן שלילי-תמצאי את הרע והשָחור. ורק זכרי כי משניהם יש בשפע ואת צריכה להשכיל לבחור נכונה.

נו באמת

את עוד ילדונת ואין כל סיבה שתשלימי עם דברים שכאלה... הרימי ראש וכמו שאמרו כאן המשיכי קדימה ברוכה הבאה

למעלה