דווקא ניוטון?

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
דווקא ניוטון?

"המתמטיקאי והפיזיקאי החלוץ, סיר אייזק ניוטון, נבחר לבריטי הגדול בכל הזמנים. בסקר שנערך על ידי הבי.בי.סי השתתפו מצביעים מכל רחבי העולם. " למען האמת לא חשבתי שאם אנשים צריכים לבחור מישהו בתור "הגדול" הם יבחרו דווקא במדען... חוץ מזה שכם דארווין במקום די גבוה בדירוג. האם המדע כ"כ פופולרי? אתר התחרות, סיכום בעברית מוואלה.

ailag

New member
עוד אפשרות

היא שאנשים בטוחים שהם לא יבינו מדע, כי הוא מסובך מדי. ולכן מדענים הם אנשים ממש יוצאי דופן. אבל מה, מגיע לניוטון - לא?

atheist22

New member
יפה מאוד

אני שמח שאנשים בחרו את ניוטון. אגב אם היו שואלים אותי מי היה המדען הגדול של כל הזמנים, לא הייתי יכול לבחור אחד, אבל שלושה+ הייתי נותן *) ניוטון *) איינשטיין *) (צ'רלס דארווין + אלפרד וואלאס) אני שם את שניהם באותה משבצת כי שניהם הגיעו לתורת האבולוציה בנפרד. ובקשר לניוטיון ואיינשטיין, מה שמדהים בהם הוא לא רק שהם עשו תגליות חשובות אלא שהם הצליחו לעשות כל כך הרבה תגליות חשובות במהלך חייהם.

Fonia

New member
המדע מאוד פופולרי

הוא מעיין דת חדשה. סקרים בארה"ב שאלו אנשים כל מני שאלות על עתיד העולם וכמעט כולם תלו את התקווה לפתירת הבעיות והשאלות הגדולות של החברה המודרנית במדע ובשליחיו - המדענים. מעטים מאוד לדוגמא יחשבו שהמהפכה החברתית הגדולה הבאה תהיה מהפכה רוחנית.

Chocoholic

New member
רגע אחד

לא היה כאן איזה דיון קטן לפני חודש בו הוצג ניוטון כאיש קר בעל יחסי אנוש גרועים, שניסה וגם הצליח לסתום את פי עמיתו לעבודה? או שאני מתבלבל עם מישהו אחר?

atheist22

New member
ניוטון אכן היא אדם לא נעים

אבל בלי קשר, הוא היה מתמטיקאי ופיזיקאי גאוני. אגב אני גם מכיר מישהו כזה מהעבודה שלי(טוב הוא לא בדיוק ניוטון, אבל בהחלט יש לו את השילוב של אדם שעשה הרבה יותר מכל האחרים שם עם זה שאף אחד לא סובל אותו).

למעלה