דווקא (ט?)

אירלוי

New member
דווקא (ט?)

כתבתי כבר לפני, שאני כבר חודש רביעי על המסלול הנכון.. בולמית שחודש רביעי (לבד -כן כן אף אחד לא בעד, אבל תנו לי , מבטיחה שכאצטרך עזרה אבקש). לא זוללת, לא מקיאה (קשה להגיד בכלל כי נשברתי כבר כמה פעמים בתקופה הזאת - על יד אחת אפשר לספור את הפעמים הללו). ויום חמישי זה קרה שוב,נשברתי, אבל הפעם זה היה כאילו משהו ממש אחר, אני וחבר שלי סוג של מנסםי להביא ילדים (למה סוג של, כי החתונה עוד כמה חודשים, אז לא משנה לנו אם הילד יבוא לפני החתונה או אחרי, אבל גם לא לחוץ לנו עדין כי זה בכל זאת לפני )... בכל מקרה, אני כן רוצה כבר ילד, מאוד, מאוד, אני חושבת שגם השינוי בא מהרצון הזה, מהרצון להיות בריאה בשביל הילדים שלי, בשביל שלהם לא יהיה בעיות גם , וכדי שאני לא אהיה אמא דפוקה גם.. בכל מקרה, יש לי מין קטע כזה, שנכנס לי ג'וק למוח, שאני לא יכולה להביא ילדים, לא יודעת איך להסביר את זה, אולי בגלל שקראתי כלכך הרבה שבולמיות יכולה להביא למצב כזה (למרות שתמיד היה לי מחזור.. אף פעם לא נעלם, גם אף פעם לא ירדתי למשקל נמוך של תת תזונה). ובכל זאת, יום חמישי, הגיע המחזור, והרגשתי כלכך אומללה, שמרוב עצבים, אמרתי - המוח אמר, הנה מגיע לך , לכי תאכלי כמו חזירה, גם ככה את לא תצליחי להביא ילדים, גפקת גם ככה הכל.. כלכך התבאסתי, שפשוט הכנסתי בבאסה כל דבר לפה, ואני לא כזאת באמת, גם לפני השינוי לא הייתי עם בולמוסים, כי הקאתי אוכל כדי לא להשמין, אבל לא בקטע של קריז , שהכל מכניסים לפה.. הייתי כזאת מבואסת, גם על המחזור, ואחר כך על האוכל, ואז גם ניהיתי כלבה לחבר שלי, וממש יום חרא.. כן יום שישי והיום כבר יותר טוב, אני עדין מרגישה שאבוד לי להביא ילד לעולם, ואל תגידו לי ללכת לטיפול, כי כרגע זה לא יקרה, אולי בהמשך... אוף חרא

קולדון

New member
לא נשמע טוב..

ואפילו שאת מתארת את הכל כאילו בקטנה, שאת כביכול מצליחה לצאת מזה לבד, להתמודד לבד, ואת לא באמת כזו, זו פעם ראשונה של בולמוס.. אני אכתוב לך, שלדעתי מה שכן הופך את כל זה למספיק גרוע, זה עצם זה שיש לך כן הרבה מאוד מה להפסיד אם לא תעשי את המקסימום כדי לצאת מזה וכן עם כל העזרה, אפילו אם את יכולה לשרוד בלי. אני כותבת את זה מהניסיון שלי. הייתה לי תקופה נוראית נוראית עם אנורקסיה והרס והכל. מזה- הוצאתי את עצמי לבד, חזרתי לאכול והורדתי את ההילוך מההרס העצמי. אח"כ אפילו כן הלכתי בכל זאת לטיפול, וטיפלתי והוגדרתי כבר כבריאה לחלוטין, מקשל תקין ובלי סמפטומים. ואז, נכנסתי למערכת יחסים שאצלי זה טריגר גדול לבלאגנים עם האכילה והרגשתי התדרדרות, התחלתי לרדת במשקל. אבל תכלס, לא משהו רציני. לא משהו קטלני כמו פעם, משהו שיכולתי להאמין שאצא ממנו לבד. אבל מה שהייתי יכולה להפסיד כתוצאה מהסיכון של לא לטפל תכף ומייד ובצורה מקצועית היה יותר מידי חשוב. כמו שאת כותבת שנהיית כלבה לחבר שלך? גם אצלי זה ישר מקרין על התפוד במערכת היחסים. מן הסתם, כשאת מרגישה ומתנהגת ככה לעצמך זה משפיע גם על הבנזוג. מה שאני עשיתי, היה ללכת לטיפול. למרות היסוסים ולמרות שלא הרגיש לי שאינ סובלת מספיק ולא הרגיש לי שאני צריכה עזרה. אחרי הרבה התייעצות ובלי תחושה נוחה, הלכתי לטפל ואני מאושרת שעשיתי את זה. אני מאושרת שלא הקרבתי דברים טובים בשביל המחלה הזו. ואני מתארת לעצמי שאת יודעת שאת סובלת. ומפחדת. ואני מתארת לעצמי שהקשר הזה חשוב לך מאוד. ושאם יהיו לך ילדים את רוצה להיות מסוגלת להתמודד עם השינוייים ואיבוד השליטה והרגשות החזקים שיעלו בלי להפיל את זה על הפרעת אכילה כזו או אחרת, תכלס זה לא משנה איזו הפרעה זו, אישית עברתי כמה וכמה גילגולים של הפרעות וכולם גרועות באותה מידה... אני כמובן לא אומרת לך מה לעשות, אבל אני ממש לא מבינה מה יש לך להפסיד מטיפול בעצם? אני רואה את זה כפריבילגיה, לא כעונש. כמשהו נפלא שאת יכולה לעשות עבור עצמך, הבנזוג והעתיד שלך..

למעלה