דווקא את

Crossface

New member
דווקא את

למה את מתנהגת ככה? מה עשיתי לך? נפגעת? נפגעת מהשטויות שלי? מהדברים שאמרתי לך? חשבתי שאת כבר מכירה את השטויות שלי, שאני מדבר על כלום, שאני סתם צוחק, סתם מדבר, למה? למה דווקא את? בחיים לא חשבתי שתפגעי מזה, זה הדבר האחרון שרציתי, אני לא יכול לראות אותך ככה, מתעלמת ממני, כועסת עליי, מרחיקה אותי, נעלבת. ועכשיו אני נפגעתי, לי כואב, לי קשה עם זה. אני לא יודע מה להגיד, זה אני, ככה אני, אני מדבר שטויות, אני עושה שטויות, אני לא רוצה לפגוע באנשים שחשובים לי ואת חשובה לי, מאוד, במיוחד את. ואם את לא יכולה להבין אותי, לקחת אותי בקלות בדברים כאלה, אז אולי אנחנו לא מתאימים, אולי לא צריך להיות ביננו קשר אישי וחבל, לי זה חבל. כי חשבתי שמצאתי לי ידידה חדשה וכיוותי שאולי תהיה יותר מידידה, דווקא את. אבל עכשיו, אחרי הלילה הזה יכול להיות שהכל נגמר. אבל אני לא מתכוון להתנצל, אני לא מתכוון להתנצל על כלום, לא על מה שאמרתי ולא על מה שצחקתי ולא על מה שליגלגתי, כי אף אחד מהם לא היה אמיתי ולא היה רציני. ועל עוד דבר אני לא מתכוון להתנצל, ובניגוד לקודמים הוא מאוד רציני ואליו אני מאוד מתכוון אבל דווקא את זה לא אמרתי לך ואולי זאת הייתה הטעות שלי, אבל זה גם מאוד קשה לי, קשה לי להגיד לך מה אני מרגיש כלפייך…

טאKילה

New member
קרוסי...../images/Emo24.gif

אופסס,,,גם כשאתה מוציא קיטור,אתה חמוד. ערב טוב.

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifקרוסי מאמי../images/Emo24.gif

הפסד שלה היא הפסידה בגדול היא הפסידה את קרוסי הכי מקסים שנון עם חוש הומור מיוחד עם מילים מבריקות ואתה קרוסי הכל יכול אתה תמצא לך את הטובה את הכי הכי טובה כי זו בטוח לא בשבילך לך מגיע את הכי טובה כן אתה יכול קרוסי גם שאתה כועס אתה מגניב מואההה קרוסי}{ מוניק
((((((((((((((((
)))))))))))))))))) איך אומרים לה מילים: אהוד מנור ((((((((((((((((
)))))))))))))))))) איך אומרים לה שהכל נגמר? איך אומרים לה שפתאום נשבר? איך אומרים לה שהלב נסגר? איך אומרים לה בעצם בלי לומר? תדבר איתה בהגיון ותסביר לה את הרעיון על פרידה קצרה לנסיון בין המציאות והדמיון. לנתק מגע, לה לה לה... איש לא יפגע, לה לה לה... אם תהיה שקט, לה לה לה... העולם ימשיך, לה לה לה... ככה זה. היא יודעת שהכל נגמר היא יודעת כי גם לה נשבר היא יודעת שהלב נסגר היא יודעת מה שלא תאמר אז תגיד לה שצריך צינון להקטין מעט את המינון טוב לשים דגש על קצת גיוון כדי למצוא שנית את הכיוון. לנתק מגע, לה לה לה... איש לא יפגע, לה לה לה... אם תהיה שקט, לה לה לה... העולם ימשיך, לה לה לה... ככה זה. זה סיפור שתמיד חוזר על עצמו לא חשוב עוד מה שמה ומה שמו אל תשאל מה שלומה, מה שלומו היא והוא כל אחד עם חלומו. איך אומרים לה שהכל נגמר? איך אומרים לה שפתאום נשבר? איך אומרים לה שהלב נסגר? איך אומרים לה בעצם בלי לומר?

Crossface

New member
תודה מוניק

אבל היא לא הפסידה אותי, זאת ידידה שלי והשלמנו אחר כך והכל בסדר. מעולם לא היה ביניינו משהו.

Mוניk

New member
שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אפ פעם

נישמעת כל כעוס הייתי חייבת להביא עידודדד ענקייייי מאמי סוף טוב
הכל טוב
קרוסי}{ מוניק

אמרו את זה...

לפני- ולא איכפת לי להשאיל את זה לך.. "מחר תזרח השמש" ולהוסיף, לאחר שהיא תזרח אולי היא תראה את הדברים בגוון אחר, ועצה אישית, למרות שאנחנו לא מכירים- שלח- שלח לה את המכתב כאותו אדם השולח לחמו על פני המים- לא תדע מה הוא יביא לך בחזרה....עד שלא תשלח.... חיבוקבוק

Crossface

New member
תודה בלב אישה

בכל אופן מה שכתבת באמת היה לא ששלחתי לה את זה, פשוט דיברנו והכל בסדר. (חוץ מזה שאני מתגעגע אליה כי היא הייתה הרבה זמן בחו"ל והיא חזרה לא מזמן ועובדת המון כך שבקושי אנחנו מדברים או נפגשים

למעלה