נצל"ש - דעותיי על בוסטון-אורלנדו.
נתחיל קודם כל עם משהו שכואב לי להגיד אבל צריך להגיד , קוין גארנט היה פשוט גרוע. בצד ההתקפי הוא היה נורא פיספס ג'אמפים יחסית פשוטים בשבילו , פיספס 2 אלי הופים ברשלניות. עכישו , בד"כ אפשר לסלוח לו שיש לו ערב התקפי גרוע. אבל הוא היה עוד יותר גרוע בצד ההגנתי , גורטאט לקח עליו אופנסיב ריבאונד מתי שהוא רוצה , ראשרד לואיס עשה ממנו צחוק במיוחד במהלך האחרון שגארנט פשוט נותן לו לעבור לליי אפ קל (?!) , אורלנדו בסוף אשכרה שיחקו על קוין גארנט בהגנה מי היה מאמין? אז אני לא יודע אם הברך שלו עדיין כואבת , או שהוא משחק פצוע. אבל ככה הוא לא יכול להמשיך. אני מקווה שסתם היה לו משחק גרוע וזה לא מגמתי. אורלנדו-סטן ואן גאנדי חרא מאמן , הוא צריך לתת לנלסון ולגורטאט לשחק ולהיות הרבה יותר אפקטיבים ממה שהם. וינס קרטר היה גרוע והוא עדיין בכיין ובלתי נסבל. לאורלנדו יש סגל אדיר ומשום מה הם פותחים עם מאט בארנס למרות שגרוטאט טוב ממני שבעתיים. בכלל גורטאט סנטר לגטימי בליגה הזאת , הגיע הזמן שסטן יתן לו הרבה יותר דקות. נלסון היה מצויין אבל זה כאילו יש לו רק 10 זריקות בערב , וזהו אסור לו יותר. חבל , הוא הרבה יותר טוב מוינס קרטר. דוייט הווארד סוף סוף(!!!!!) , פיתח פוסט מוב כמו שצריך , ראנינג הוק נחמד שעבד לו מצויין במשחק הזה , קנדריק פרקינס היה חסר אונים נגד המהלך הזה. כל הכבוד להווארד שאחרי 6 עונות הגיע למסכנה שהוא צריך לפתח כבר פוסט מוב , שימשיך ככה. בוסטון-דווקא בוסטון שיחקו טוב עד החצי האחרון של הרבע האחרון. ראשיד וואלאס היה פנטסטי בהגנה והוא שמר על הווארד הכי טוב מכולם , עם חוכמת משחק והרבה חטיפות. בהתקפה הוא היה ראשיד , הפעם הוא היה חם וזה עבד לו. ריי אלן היה פנטסטי. פול פירס היה חלש ולא דומיננטי ממש התאכזבתי ממנו , אומנם קלע שלשה גדולה בסוף , אבל זה לא מספיק. הוא צריך להשתלט על משחקים יותר. רונדו היה חלש , לא ניהל את המשחק טוב גם לא שמר על ג'יי ג'יי רידיק כמו שצריך בסוף , אבל עדיין היה אקטיבי ואנרג'ייזר אנושי. החלטה אומללה לדעתי של דוק ריברס לתת לראשיד לזרוק את הזריקה האחרונה , אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הוא קלע זריקה מכרעת. זהו , היה משחק טוב מאוד , אווירת פליאוף. ואם גארנט לא היה בערב הכי גרוע בקריירה שלו (זה היה פשוט נורא) , אולי בוסטון היו מנצחים. כל הכבוד לדוייט הווארד שסוף סוף השתלט על משחק בדקות המכרעיות התקפית.