דווח מהשטח

דווח מהשטח

זוכרים שלפני חודש בערך סיפרתי לכם על דייט מוצלח שהיה לי? אז נפרדנו. סתם!! נפגשנו עוד כמה פעמים מאז וממש כיף לי (ואני חושבת שאני יכולה כבר להגיד "לנו"...). הוא ממש חמוד!! ג'נטלמן כזה, נותן הרגשה טובה ומאד כיף לי לדבר איתו על כל דבר.הוא נראה לי בחור ממש רציני, עם כוונות רציניות
אז אני מאד מקווה שזה יצליח ויהיה לזה עוד המשך
בנתיים כיף לי ואנחנו גם מדברים במסנג'ר במהלך היום ואני כל הזמן מסתובבת עם חיוך דבילי על הפנים
(לא מספרת כמובן לנחשים בעבודה...)

Mayel

New member
מאושרת בשבילך ../images/Emo141.gif

אמן וימשיכו הימים האלו לשנים הבאות. והלוואי על כולנו.

שאלה רצינית לי למנהלות:

תגובה כמו "קיצר תקע אותך" היא בסדר? אני פשוט רוצה להבין, חס וחלילה לא באה בתלונות או משהו... פשוט כשאני עניתי לו בתגובה על מה שהוא כתב, אז התגובה שלי נמחקה. ואולי כאן המקום לכתוב ולחזק את מה שהציעה חן1974 שביקשה למחוק את התגובות הממש לא לעניין של shona gone. הוא מתבטא בשפה מאד נמוכה, מעליב אנשים בכוונה ולהפך, אתם נותנים לו כאן במה לזבל שהוא מוציא מהמקלדת שלו. הייתי שמחה לו זה היה מתוקן.

תודה קארמה!!

ומנצל"שת לשאול אותך משהו: למה תמיד בכל סיום הודעה את רושמת משהו על עצמך בגוף שלישי? נניח: "קארמה עצבנית", או "קארמה לוקחת את העיניינים לידיים"... סתם מסקרן אותי...חחחחחחחחחחחחח

כנסי אני אספר לך../images/Emo13.gif

הכרתי מישהו שהיו שני דברים שעשה
...שאהבתי....אחד מהם הכתיבה הזו, משפט חותם בגוף שלישי....כשאני אוהבת אני מאמצת, כמובן באישורו, לא שהייתה לו ברירה. * קארמה -גוף שלישי *

M a x i1

New member
מצדיקה אותך!

יש לו תגובות לא לעניין, ואני יודעת שהוא נחסם מפורום אחר, אומנם הוא היה בניק אחר. אם צריך אציין אותו. למה כאן לא חוסמים אותו אם הוא ממשיך לנבל ולקלל??? גם לי זה לא ברור כלל!

עזבי את זה, זה לא רק זה

אני כתבתי לו בתגובה "חפש מי ינענע אותך" ומייד נמחק לי. כאילו, "תקע אותך" זה יותר מתורבת? אני לא מבינה מה הקריטריונים למחיקה.

Taz39

New member
הכי טוב להתעלם...

ושהחיוך לא יעזוב אותך... טאז - ללא קריטריונים

M a x i1

New member
אפרופו קריטריונים טאז..

מה הקריטריונים שלך לבוא למפגשים? אפשר לדעת?
מי פה דווקא לא היית...

לא יעזוב...מבטיחה!!

אני מאושרת כ"כ כרגע...שלא מעניינים אותי אנשים טפשים וקטנים כאלה. הוא לא יצליח למחוק לי את החיוך מהפנים!! תודה לך טאז

Puzzluna

New member
בדקי את השרשור שוב....

נשלח אליך מסר בנושא אם יש לך שאלות נוספות, נשמח לענות במסרים.

למעלה