דוד

מצב
הנושא נעול.
במקרה שלנו...

היי מלח
תודה. איפה פלפלת היתה מהנחיתה ברומניה (זה בסביבות 4 בבוקר) עד ההחזרה של העוברים? אתם עוד זוכרים פרטים כאלה?
במקרה שלנו...
לפחות אני חושב, פלפלת נחתה בשעה 8 בבוקר ונסעה ישר למכון עם המונית של המכון. אז ממש אין לי מה להציע לך. צר לי. בכל מקרה המון המון בהצלחה ושבזה יתסיימו כל הדאגות שלך.

ענייני רומניה

ענייני רומניה -המשך

תודה ayoosh על הקישורים זה מאד עזר ותודה יגעתומצאת על הפרוט. 20 בנות זו הכמות הרגילה בקבוצה שיוצאת לטיפול? זה נראה המון אפילו קצת יותר מדי
למישהו יצא לנסוע בשבת בלילה ולחזור בטיסה של 18:40 עם
טארום
באותו ערב? אל על יוצאת ב-11 בלילה אז יש טעם לחזור למלון אבל טארום יוצאת מוקדם ונראה לי שבכלל לא צריך לחזור למלון. יש אפשרות להשאר בקליניקה אחרי ההחזרה עד 3 בערך? באיזה שעה הם בדרך כלל מתחילים החזרות? תודה
ענייני רומניה
למריאני , עדיף לחזור בטארום , אין סיבה סתם לחכות , מהשדה את חייבת מלון להתארגן , את יכולה להשאר גם בשדה ולהגיע יש למרפאה השאלה מתי ההחזרה , אני מבינה שהענין כרוך בעליות אבל נסי לפרגן לך לפחות את הבקר עד ההחזרה , ההחזרה יכולה להיות גם ב11 תלוי בסדר השאיבות וההפריות כך סדר ההחזרות. אם יהיה מקום להשאר במרפאה אחרי תבררי איתם. תיקון טעות של מלח , כששיבולת נסעה היו 90% הצלחה אצלינו מה שידוע לי היו רק 60% בל נשכח שכמה מהזוגות החזירו עוברים שהוקפאו. לגבי 20 נשים אני הערתי זאת לדר קלדרון מיד כשחזרתי , והוא קיבל את ההערה בעזרת ה' אהיה אצלו בתחילת ינואר לשקיפות אברר האם לקחו לתשומת ליבם.

דנה271

New member
"רק" 60% ../images/Emo9.gif

ענייני רומניה
למריאני , עדיף לחזור בטארום , אין סיבה סתם לחכות , מהשדה את חייבת מלון להתארגן , את יכולה להשאר גם בשדה ולהגיע יש למרפאה השאלה מתי ההחזרה , אני מבינה שהענין כרוך בעליות אבל נסי לפרגן לך לפחות את הבקר עד ההחזרה , ההחזרה יכולה להיות גם ב11 תלוי בסדר השאיבות וההפריות כך סדר ההחזרות. אם יהיה מקום להשאר במרפאה אחרי תבררי איתם. תיקון טעות של מלח , כששיבולת נסעה היו 90% הצלחה אצלינו מה שידוע לי היו רק 60% בל נשכח שכמה מהזוגות החזירו עוברים שהוקפאו. לגבי 20 נשים אני הערתי זאת לדר קלדרון מיד כשחזרתי , והוא קיבל את ההערה בעזרת ה' אהיה אצלו בתחילת ינואר לשקיפות אברר האם לקחו לתשומת ליבם.
"רק" 60%

נהיינו מפונקות, לא? שימשיך ככה

Fantasy3

New member
בהצלחה../images/Emo160.gif

דוד

שלום יש כאן מי שיצאו בזמן האחרון לטיפול ברומניה ושהו אצל דוד? מה המחיר אצלו ללילה והאם זה כולל העברות משדה התעופה ולקליניקה? יש לכם טלפון
שלו? הוא עדיין מומלץ או לא מומלץ? אם למישהו שקורא כאן יצא לאחרונה לנסוע ולחזור באותו יום ויש המלצות לשהות הקצרה במלון כלשהו ולהעברות-אשמח לשמוע כאן או במסר. ועוד שאלה קטנה ,מותר או כדאי לשלם שם על מוניות בדולרים במקום להמיר למטבע המקומי שמשתנה כל הזמן? תודה לכם וסליחה על ההפצצה בשאלות.
בהצלחה

אין מה להזדעזע

מי יודע איך היה בנובמבר

מבחינת כמות אנשים שנסעו ואחוזי הצלחה? גם אני קצת מזועזעת מזה שהם שלחו 20 איש
אין מה להזדעזע
הם שלחו 20 כי מטעם פועה זו תמיד קבוצה , בנוסף המטופלות הרגילות וכן אלה שחזרו לקפואים. וכן זה היה גם אחרי החגים והצטברה כמות של שתי נסיעות. אני מאמינה שזו לא הרוטינה

בריזה1

New member
לדעתי כמות הנוסעים לא קשורה להצלחה

מי יודע איך היה בנובמבר

אם יש מספיק תורמות אז אין בעיה, הבעיה היא אם יש הרבה נוסעות וכמות התורמות לא משתנה, ואת הנתון הזה אין ולא יהיה לנו. מחזור נסיעה רגיל נע בין 8-12 נוסעות כמובן שזה יכול להשתנות בהתאם לנסיבות. בקשר למלון ולהסעות - אני העדפתי שאת הפרוצידורה יסדרו דרך המשרד זה יוצא קצת יותר יקר אבל מאוד נוח וחוסך זמן.

Pugili

New member
ברוכים הבאים ובהצלחה ../images/Emo140.gif

אם יש מספיק תורמות אז אין בעיה, הבעיה היא אם יש הרבה נוסעות וכמות התורמות לא משתנה, ואת הנתון הזה אין ולא יהיה לנו. מחזור נסיעה רגיל נע בין 8-12 נוסעות כמובן שזה יכול להשתנות בהתאם לנסיבות. בקשר למלון ולהסעות - אני העדפתי שאת הפרוצידורה יסדרו דרך המשרד זה יוצא קצת יותר יקר אבל מאוד נוח וחוסך זמן.
ברוכים הבאים ובהצלחה

פולניה1

New member
תודה למעודדות מלפני מספר ימים

מי יודע איך היה בנובמבר

מעוניינת גם עדיין לדעת לגבי הצלחות בנובמבר . שאלתי בנושא זה עברה לצערי דף . אשמח לשמוע גם על הצלחות מעל גיל 46 - 47 . מקוה שלא מעיקה . תודה

יש אני יודעת לפחות על שתיים

מעוניינת גם עדיין לדעת לגבי הצלחות בנובמבר . שאלתי בנושא זה עברה לצערי דף . אשמח לשמוע גם על הצלחות מעל גיל 46 - 47 . מקוה שלא מעיקה . תודה
יש אני יודעת לפחות על שתיים
לפולניה שלום לגבי הצלחות בגילאים 46 47 , אני יודעת על עצמי וכן על עוד אחת שנסעה איתי שהבנתי ממנה שהיא קוראת בפורום אבל לא משתתפת , אף פעם לא שאלתי לגילה כמה אפשר להספיק הטיסה ושהות במרפאה , אבל הבנתי מסביב שהיא בערך בגילי . היו לדעתי באותו מחזור עוד נשים בטווח גיל זה אלא אם היו צעירות ונראו מבוגרות במיוחד , על אחת אני יודעת שלא הצליח לגבי האחרות אין לי שמץ. ובכלל לענין הגיל , אני מרגע שהתחלתי בטיפולים ועברתי את כל הבדיקות והצילומים נאמר לי הכל תקין רק בעיה בבציות אף לא בעיה של רירית , מחזור מסודר כל 29 יום . אפילו בקפואים נתנו סיכוי להצלחה פעם ראשונה. קל וחומר בטריים ואכן זיכני ה' בהריון כבר בהחזרה הראשונה. אני כותבת לך זאת להבהיר שמעבר לענין הגיל צריל לבדוק מה מכלול הבעיות המביאות לתרומה לפעמים מעבר לענין ההורמונים ואיכות הבציות נוספות בעיות נוספות ולא רק בגילים אלה אלה גם בצעירות יותר. באופן כללי מה שראיתי בפורום ולא רק רומניה אצל אלה שציינו גיל , שאחוזי ההצלחה לא שונים מהותית בין טווחי הגילים השונים. גם עכשיו כשאני במעקב הריון בררתי , מהן 'זכויותי' בגלל מרום גילי אמרו הריון רגיל בהחלט , רק צריך לנקוט משנה זהירות לגבי סכרת הריון וכו'. ענין נוסף אני נוטה להאמין שכשתהי אצל קלדרון/לויט או כשתפגשי את גניה אם תשאלי הם יאמרו את האמת לדעתי הם יודעים כבר שמקומם בטוח , שהם נחשבים מסלול מוערך וזה בהחלט מגיע להם הרופא שמטפל בי בקופה סיפר לי שפגש את קלדרון בכנס וסיפר לו את ההתרשמות שקיבל ממני על המסלול ועל הפירגון ואני מאמינה ששומעים זאת לא רק ממני. שיהא בהצלחה ותאמיני לי הרופאים הם רק השליחים.

davidlayba

New member
תגובה ל - מריאני

דוד

שלום יש כאן מי שיצאו בזמן האחרון לטיפול ברומניה ושהו אצל דוד? מה המחיר אצלו ללילה והאם זה כולל העברות משדה התעופה ולקליניקה? יש לכם טלפון
שלו? הוא עדיין מומלץ או לא מומלץ? אם למישהו שקורא כאן יצא לאחרונה לנסוע ולחזור באותו יום ויש המלצות לשהות הקצרה במלון כלשהו ולהעברות-אשמח לשמוע כאן או במסר. ועוד שאלה קטנה ,מותר או כדאי לשלם שם על מוניות בדולרים במקום להמיר למטבע המקומי שמשתנה כל הזמן? תודה לכם וסליחה על ההפצצה בשאלות.
תגובה ל - מריאני
שלום לך ראשית ברצוני לומר לך את העליות של המוניות בבוקרשט: בנמל התעופה בוקרשט עובדת רק חברת מוניות אחת בשם FLY TAXI דוגמא למוניות לא פרטיות אלה עובדות עם תחנה - http://home.tiscali.nl/fotoboekroemenie/Bucuresti/Boekarest%20taxi.jpg המוניות בנמל התעופה גובות 20.000 ליי ישן או 2 ליי חדש לק"מ, מנמל התעופה למרכז העיר בוקרשט זה 16 ק"מ כלומר תשלם בסביבות 320.000 ליי ישן או 32 ליי חדש שזה כ - 10 דולר. המוניות בתוך העיר בוקרשט לוקחות חצי כלומר 10.000 ליי ישן לק"מ או 1 ליי חדש. בכל אופן הלוך ושוב במוניות עולה כ - 20 דולר לא יותר!!! אני מבין כי השהיה שלכם אלו שבאים לטיפולים היא מאוד קצרה והתכנון תמיד לקצצ בעלויות לכן 2 בתי מלון זולים בבוקרשט: HOTEL CARPATI .1 http://www.hotelcarpatibucuresti.ro/index.php?l=2&s=6 2. HOTEL MUNTENIA Address: Str. Academiei 19-21 Tel: 021 314 60 10 - 314 60 19 Fax: 021 314 17 82 - 313 68 19 שניהם נמצאים במרכז בוקרשט. בנוסף ישנם הרבה רומנים שמשכירים דירות שזה יוצא זול יותר ממלון. חיפוש בגוגל: http://www.google.ro/search?hl=iw&q=rent+apartment+bucharest&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C אף פעם על תשלם למונית בדולרים הם רק יחמדו אותך תחליף למטבע מקומי, זה ממש לא משמעותי שינויי המטבע המקומי ואתה לא תרגיש את ההבדל עם זה ירד או עלה ב- 1000 ליי ישן או אפילו 5000 ליי ישן שבמקרה הטוב תקנה לחם. אני יודע גם שהטיסות יקרות לכם לכן תדע כי אפשר לארגן קומבינה כזו ... לטוס לורנה ומשם יש רכבת [שינה] ליילה לבוקרטש זה קצת טרטור אבל אפשרי. כל טוב לך דודו [email protected] 4429009 - 052

אדוינה

New member
מי אתה?../images/Emo98.gif ותודה על האינפורמציה |4U

תגובה ל - מריאני
שלום לך ראשית ברצוני לומר לך את העליות של המוניות בבוקרשט: בנמל התעופה בוקרשט עובדת רק חברת מוניות אחת בשם FLY TAXI דוגמא למוניות לא פרטיות אלה עובדות עם תחנה - http://home.tiscali.nl/fotoboekroemenie/Bucuresti/Boekarest%20taxi.jpg המוניות בנמל התעופה גובות 20.000 ליי ישן או 2 ליי חדש לק"מ, מנמל התעופה למרכז העיר בוקרשט זה 16 ק"מ כלומר תשלם בסביבות 320.000 ליי ישן או 32 ליי חדש שזה כ - 10 דולר. המוניות בתוך העיר בוקרשט לוקחות חצי כלומר 10.000 ליי ישן לק"מ או 1 ליי חדש. בכל אופן הלוך ושוב במוניות עולה כ - 20 דולר לא יותר!!! אני מבין כי השהיה שלכם אלו שבאים לטיפולים היא מאוד קצרה והתכנון תמיד לקצצ בעלויות לכן 2 בתי מלון זולים בבוקרשט: HOTEL CARPATI .1 http://www.hotelcarpatibucuresti.ro/index.php?l=2&s=6 2. HOTEL MUNTENIA Address: Str. Academiei 19-21 Tel: 021 314 60 10 - 314 60 19 Fax: 021 314 17 82 - 313 68 19 שניהם נמצאים במרכז בוקרשט. בנוסף ישנם הרבה רומנים שמשכירים דירות שזה יוצא זול יותר ממלון. חיפוש בגוגל: http://www.google.ro/search?hl=iw&q=rent+apartment+bucharest&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C אף פעם על תשלם למונית בדולרים הם רק יחמדו אותך תחליף למטבע מקומי, זה ממש לא משמעותי שינויי המטבע המקומי ואתה לא תרגיש את ההבדל עם זה ירד או עלה ב- 1000 ליי ישן או אפילו 5000 ליי ישן שבמקרה הטוב תקנה לחם. אני יודע גם שהטיסות יקרות לכם לכן תדע כי אפשר לארגן קומבינה כזו ... לטוס לורנה ומשם יש רכבת [שינה] ליילה לבוקרטש זה קצת טרטור אבל אפשרי. כל טוב לך דודו [email protected] 4429009 - 052
מי אתה?
ותודה על האינפורמציה |4U

davidlayba

New member
תגובה 2 ל - מריאני 7

דוד

תגובה 2 ל - מריאני 7
בנוסף אם אתה מעוניין רק להגיע לטיפולים ולחזור באותו יום אפשר לארגן לך שהיה אצל משפחה נחמדה שאני לן אצלם כל פעם שאני בבוקרשט, לגבי מחיר זה יהיה משהו סימלי כמו 10 דולר, בכל אופן הם יכולים לאסוף אותך מנמל התעופה במידת הצורך ואפילו להסיע אותך לקליניקה וחזרה. כל טוב דודו [email protected]

בריזה1

New member
וואו מידע חשוב ביותר

תגובה 2 ל - מריאני 7
בנוסף אם אתה מעוניין רק להגיע לטיפולים ולחזור באותו יום אפשר לארגן לך שהיה אצל משפחה נחמדה שאני לן אצלם כל פעם שאני בבוקרשט, לגבי מחיר זה יהיה משהו סימלי כמו 10 דולר, בכל אופן הם יכולים לאסוף אותך מנמל התעופה במידת הצורך ואפילו להסיע אותך לקליניקה וחזרה. כל טוב דודו [email protected]
וואו מידע חשוב ביותר
אם זאת לא בקשה מוגזמת ממש יעזור לנו אם תוכל לרשום לנו מספרי טלפון של בעלי דירות כאלה שאפשר יהיה לסגור מראש, אחרת איך אפשר למצוא אותם? ותודה רבה על המידע . בריזה

מריאני 7

New member
תודה רבה דודו ../images/Emo39.gif

תגובה 2 ל - מריאני 7
תודה רבה דודו

הי מריאני

ותודה על כל השרשור הזה

שהתערבבו בו כל מיני דברים אבל אני אוספת כל פיסת מידע בצמא. שבת שלום.
הי מריאני
אני אמורה חטוס במחזור הזה של דצמבר בעזרת השם שהכל יהיה בסדר לרומניה עם לויט אני מתאחסנת אצל דוד כבר דיברתי איתו והעלויות לינה אצלו זה 50$ ללילה עם ארוחת בוקר לזוג ואין הסעות אם את רוצה פרטים נוספים תפני אלי במסר ואנדב לך פרטים רבים כי אצלי זאת כבר פעם רביעית

מצב
הנושא נעול.
למעלה