דוד קורנגרין נפטר

לא הייתי מתלמידו

אבל לזכותו . = דורות רבים של תלמידים שעברו תחת שרביט ניהולו . החל משנת 1958 עדין בבית התלמיד בית המגן לשעבר ועד לתיכון "אוסטרובסקי " דרך של חינוך ואהבה " יהי זכרו ברוך "

זצ"ל

אדם משכמו ומעלה מנהל דגול שייך לדור אחר מחנך גדול,אני שמח שזכיתי להיות תלמיד שלו ותחת שרביטו כמנהל... יהי זכרו ברוך ותהא נשמתו צרורה בצרור החיים

פניו של פורום רעננה

ביום חמישי האחרון נפטר כאן ברעננה מורה ומחנך שלמיטב זכרוני לימד וחינך החל משנת 1958 ועד שנות ה90 ( מעל 50 שנות חינוך ולמידה ) הפורום שאני רוצה להאמין מורכב מרוב של אנשי רעננה בקושי הקדיש לנושא זה 4 או 5 שורות של מספר קטן ביותר של הודעות אבל מתעסק ברכילות צהובה . מריבות והכפשות על ימין ושמאל פעם ברכילות על דא ופעם ברכילות על אה. פעם זאת טלטלו שיצרה כאן מריבות וסגנון בוטה מול כמה וכמה דמויות ופעם זה מישהו אחר על נושא של גננת כתבו כאן שרשור כאורך הגלות על בריכות שחיה /דירות / השכרה וקניה / שירשורים גדולים על סתם רכילות . הרבה הודעות . אבל על מישהו שהעמיד אלפי תלמידים חלקם בעלי שם חלקם בתפקידי מפתח על כך 4 או 5 שורות " פני הדור כפני הפורום " צר לי ציפיתי לקצת יותר

נאנ3

New member
מדוע אינך רושם את שמו של המנהל שהלך לעולמו?

הכל ברמיזות, לא כולם יודעים על איזה מנהל אתה מדבר. מזכיר לי קצת את הרמיזות שהיו בקול רענן על מוסד חינוכי שהיו בו דקירות, עם כל הרמזים על מיקום בית ספר וכו', אי אפשר היה לכתוב את שמו של בית הספר? כמה בתי ספר יש ברחוב ירושלים?!

פני האומה

הנטייה המאוד ישראלית, לפיה אתה מסיר אחריות אישית (אתה חושב, ובצדק, שיש להזכיר את קורנגרין? תזכיר אותו במלוא המרחב והכבוד) ומטיל אותה על ציבור עלום או מסגרת שהיא פלטפורמה לתוכן גולשים ולא התוכן עצמו - מדאיגה יותר מפניו של פורום רעננה. אתה, כגולש, מהווה את פני הפורום. אז תכתוב. אגב, יש שרשור בנושא.

למה לבוא בטענות למי שכן כתב?, אני כתבתי שאני

לא מכירה באופן אישי, ילדיי לא התחנכו תחת ידו, ולמרות הכל כתבתי שזכרו יהיה ברוך. לא רואה בזה פסול, ממש לא. מרגישה שאתה נוזף במי שלא אמור להיות ננזף.

למה את חושבת שאני כותב עליך

כותב אני את אשר על ליבי .... במפורש כתבתי ש4 עד 5 שורות כן כתבו ץ ולחלוטין אין בליבי על אלו שכתבו . גם מי שלא למד אצלו או ילדיו לא למדו אבל את . אני . ועוד אחד או שנים אנו לא לבד כאן בפורום אז............... היו לי קצת יותר ציפיות ................. אבל טעיתי

תראה, בפורום אין הרבה כותבים קבועים

ולא כולם הכירו את האיש ואת פעלו. השירשור על הגננת באמת אינו דוגמא טובה מכיון שמדובר בשירשור שהוקפץ ע"י המנהלת מהארכיון.

Mapno

New member
איש ענק

מסוג המנהלים שדואגים לחינוך ולא לפופולריות שלהם בעיני התלמידים. יהי זכרו ברוך.

למעלה