דוד כפרי שלח אותי

אויר2אש1

New member
דוד כפרי שלח אותי

לבדוק אם אתם מכירים אולי את הסמל / מילה או אות שמדפסת / מצויירת על החולצה שקיבלתי... הסנסאי לאנמה שיאצו לא ידע גם לא באנציקלופדיה לסמלים וסימנים

אויר2אש1

New member
תגובה

ידידי המלומד הדבר כבר נעשה כבר שאלתי שם א. הם רוצים תמונה יותר טובה מה שלא יכול להיות בזמן הקרוב ב. הם מתווכחים עם זה יפנית אומנותית או סינית אומנותית אתה יכול לבדוק את זה בפורום שלהם וליראות את תשובותיהם. וגם בפורום משלימה

Telkontar

New member
אוף טופיק...

מישהו יודע אולי היכן ניתן ללמוד קליגרפיה? הכוונה למורה או חוג כלשהו, ולא יזיק גם אם זה קצת רוחני בהגיה מלעלית (כמו ב"גיבור").

nage

New member
בחיפה יש מישהו יפני שמלמד

התחתן עם בחורה ישראלית לפני שנים הרבה (מורה לאייקידו בשם ענת), מאז הם כבר הספיקו להתגרש אבל הוא נשאר בארץ. השם שלו אישיאי (I-shi-i) ואני חושב שאני יכול לברר יותר פרטים עם אתה רוצה.

neko

New member
יש אחד בת"א, ראיתי פרסום שלו ב

"צומת השרון" אם אני זוכר נכון, במדור ה"ינשוף" של הלימודים.

orii

New member
אני מכיר מורה לקליגרפיה

היא גרה בצפון הארץ ומלמד שם וגם במכללת מזרח מערב בתל אביב - אם תתקשר הם יתנו לך פרטים ואם לא תחזור אלי. אני מאוד נהנתי משיעור אחד שלה.

Zeev Foux

New member
בעיון נוסף

בהחלט זן, קרוב לוודאי על ידי אמן יפני (שחתימתו האדומה פחות ברורה מהאלמנט המרכזי). התמונה המצורפת "זן, לב" (zen heart) על ידי Lee Yuan. זאב

אויר2אש1

New member
תודה....

תודה לכול המחפשים ולכול מי שקישר ביני לבין תוכנות פורמים ואנשים תודה מיוחדת לכולם על תחושת הביחד והחשיבות שכולם יחסו לעניין הרגשתי כבן אדם מקובל ולא מנודה תודה ברכות לשנה החדשה אסיים במילותיו של אדם חכם הדרך שניתן לבטא אותה במילים, אינה הדרך האאמיתית (לאו טסה)

nitzano

New member
Zen

The Chinese girl who sits near me says it is Chan (zen) . If she says so , who am I to say she is wrong......​

WaveGal

New member
ואולי זה סימן רשום?

ממש במקרה ראיתי את זה ויכול להיות שמה שרשום לך על החולצה הוא הסימן הרשום של חברה לציוד אומנויות לחימה. כמובן שעדיין קיימת המשמעות ה"אמיתית" של הסימן- כנראה "זן" (כמו שלמדתי מזאב וניצנו, כאן בשירשור)

למעלה