דוד, יש עידכונים לגבי אימון הפורום?

אימון פורום + ספרים

לגבי אימון הפורום: 1. סלבו הודיע שיש סיכוי הרבה יותר מטוב שיגיע בזמן. 2. אמיר הודיע שיוכל ללמד במקום סלבו, אם סלבו לא יוכל להגיע. 3. אבשלום (כן/לא מהבית) הודיע שהוא וחברים מקבוצתו לא יגיעו, וזה משאיר אותנו עם כ-20 משתתפים (+/-). 4. לא נותר לנו אלא לקבוע את סדר השיעורים (=מי מלמד ראשון, שני, שלישי ואחרון - אני מציע שסלבו יהיה האחרון, כי כך רב הסיכוי שהוא אכן ילמד, אבל הוא במילואים ולא יוכל להגיב על הצעתי עד יום ה´...
), ולהיזכר בתאריך והשעה: יום ו´, 7.9.01, בשעה 14:00-10:00, ובמקום: פארק הירקון, מול רח´ קוסובסקי 52, ליד גשר העץ; והדגשים: מעט אוכל לשתף עם החבר´ה, הרבה שתיה, ביגוד מתאים לאימונים (כובע, קרם נגד שמש, מכנסים ארוכים, טי-שירט - לקחת בחשבון שבאנו לעבוד, ושיש בינינו דתיים - ולא מומלץ להתאמן יחפים [יש כלבים שמשאירים "מוקשי נעל"
]!) להזכירכם על מה מדובר: 4 מורים יעבירו שיעורים, כל אחד בשיטתו: זאב פוקס - בה-גואה טל בן-שחר - לאו-הו דוד כפרי - טאי-צ´י סלבו לוי - קראטה גוג´וריו או אמיר (אייקידו) - קורינדו אייקידו אחרי השיעורים אני אעביר קטה קצר של שיאצו מודרך, לשחרור שרירים תפוסים, ואז נשב על אבטיח (או על הדשא, מה שיותר נוח) ונדבר, ונדבר, ונדבר.... אה, שכחתי, ספרים: אני עובר דירה, ואת ארון-הספרים אני לא מעביר. במקום לזרוק, או להתעסק עם חנויות יד-שניה, החלטתי לאפשר לחברים לנסות להגיע אל הספרים הנ"ל, תמורת תשלום סמלי: 5 ש"ח לספר. יש לי כמה מאות ספרים, רובם באנגלית, רובם מדע-בדיוני או פנטזיה, ו-4 ארגזים ראשונים יגיעו ל"מרכז הישראלי לטאי-צ´י" ביום ד´ הקרוב. בין השאר אפשר למצוא שם את סדרת "צ´ונג קואו" של דייויד וינגרוב (משהו בין "שוגון" ל"בלייד ראנר" - 8 ספרים עבים שקשה להניח!), סדרת "מאדים" (אדום, כחול, ירוק) של קים סטאנלי רובינסון, שני ספרי "מאדים" (ועוד) של בן בובה, רוג´ר זילאזני, קלארק, דאגלאס אדאמס, אן מק´קאפרי (כולל כמה מסדרת דרקוני פרן שלא תורגמו לעברית), סטיבן קינג, ועוד... את הארגזים הבאים, כנראה רובם בעברית, אביא באחד השבועות הבאים. כל הקודם זוכה!

הי דוד - שמור לי את הוינגרוב בבקשה

התחלתי לקרוא את הסידרה המדהימה הזו לפני שנים, הגעתי לספר השלישי או הרביעי ופתאום נעלמו הספרים
אז אולי עכשיו תהיה לי הזדמנות להשלים? גם כן מעוניין ב(כמעט) כל זילאזני ורוב הבן בובה והקלארקים - אז באיזו שעה אתה מגיע למרכז?

אכן סדרה מדהימה, למרות שהאחרון

קצת מאכזב... נראה כאילו היה לו חומר לעוד 2 ספרים, אבל נגמר לו הכוח...
אני מגיע למרכזקצת לפני 19:00, ואשאיר את הארגזים במשרד (אם טל לא יזרוק אותי משם...)

אבשלו

New member
מה אני לא פריק מדע הבידוני היחיד?

לשעבר לפחות אגב דוויד קראת את סיפורים ממאדים של ריי רדדונברי? מדהים מכל בחינה שהיא כי פנינת פסיכודליה אחת גדולה (אבשלום שמניח לעצמו מאחר שהוא משועמם חולה ולא בעבודה להשתמש במילים גדולות)

"רשימות מן המאדים" ?!?! ישתגעת??!?!

לא מוכר! *לא* מוכר! לא מוכר! *_לא_* מוכר!!!

אבשלו

New member
הייתי אספן נלהב

בתקופה מסויימת, והנחתי את הספרים למשמרת אצל מישהי למישמרת בוא נראה אם לי יש רשימת ספרים גדולה משלך
(סדרת שער היצ´י,כל סידרת אמבר או כמעט כולה,סיפרי הסיפורים הקצרי של אסימוב,ים ספרים מהוצאת לדורי,קוורדינור סמית,פרדריק פול לארי ניבן,ועוד ועוד

קורדווינדר סמית?! מה יש לך שלו?

אתה מוכר? לי יש את "עולם ושמו שאול" ו"נורסטריליה". לא מוכר... מה השתגעתי?!

אבשלו

New member
רק את נורסטרליה

אבל לפי מטב ידיעתי נורסטרליה ועולם ושמו שאול הם היחידים "כל שאר כתוביו האחרים נשרפו.

כל האלקטרונים הקטנים נשרפו

אבל ברצינות - האתר הבא מוקדש לאיש ופועלו http://www.cordwainer-smith.com/index.htm

G.G

New member
**על דברי אבשלום***** לדויד כפרי

אבשלום אמנם אמר שהוא לא בא (אני מחברי הקבוצה) אבל אני ועוד שניים מקבוצתי מעוניינים לבוא בתודה גילעד

G.G

New member
דרך אגב......

מה להביא לאימון הפורום...... שתיה חטיפים ..?.

קודם-כל את עצמכם../images/Emo13.gifשנית מצב-רוח טוב

ושלישית... משהו טעים לשתף את החברה. אני אשתדל להביא קצת ענבים (בשביל מה אני גר בלכיש?!), אבל לא בטוח שאוכל (להיסחב שעתים באוטובוס עם 4 ק"ג ענבים...
). יהיה נחמד אם מישהו יוכל להביא אבטיח או שנים, או משהו בסגנון... נו, תהיו יצירתיים...

למעלה