אימון פורום + ספרים
לגבי אימון הפורום: 1. סלבו הודיע שיש סיכוי הרבה יותר מטוב שיגיע בזמן. 2. אמיר הודיע שיוכל ללמד במקום סלבו, אם סלבו לא יוכל להגיע. 3. אבשלום (כן/לא מהבית) הודיע שהוא וחברים מקבוצתו לא יגיעו, וזה משאיר אותנו עם כ-20 משתתפים (+/-). 4. לא נותר לנו אלא לקבוע את סדר השיעורים (=מי מלמד ראשון, שני, שלישי ואחרון - אני מציע שסלבו יהיה האחרון, כי כך רב הסיכוי שהוא אכן ילמד, אבל הוא במילואים ולא יוכל להגיב על הצעתי עד יום ה´...
), ולהיזכר ב
תאריך והשעה: יום ו´, 7.9.01, בשעה 14:00-10:00,
ובמקום: פארק הירקון, מול רח´ קוסובסקי 52, ליד גשר העץ; והדגשים: מעט אוכל לשתף עם החבר´ה, הרבה שתיה, ביגוד מתאים לאימונים (כובע, קרם נגד שמש, מכנסים ארוכים, טי-שירט - לקחת בחשבון שבאנו לעבוד, ושיש בינינו דתיים - ולא מומלץ להתאמן יחפים [יש כלבים שמשאירים "מוקשי נעל"
]!) להזכירכם על מה מדובר: 4 מורים יעבירו שיעורים, כל אחד בשיטתו: זאב פוקס - בה-גואה טל בן-שחר - לאו-הו דוד כפרי - טאי-צ´י סלבו לוי - קראטה גוג´וריו
או אמיר (אייקידו) - קורינדו אייקידו אחרי השיעורים אני אעביר קטה קצר של שיאצו מודרך, לשחרור שרירים תפוסים, ואז נשב על אבטיח (או על הדשא, מה שיותר נוח) ונדבר, ונדבר, ונדבר.... אה, שכחתי, ספרים: אני עובר דירה, ואת ארון-הספרים אני לא מעביר. במקום לזרוק, או להתעסק עם חנויות יד-שניה, החלטתי לאפשר לחברים לנסות להגיע אל הספרים הנ"ל, תמורת תשלום סמלי: 5 ש"ח לספר. יש לי כמה מאות ספרים, רובם באנגלית, רובם מדע-בדיוני או פנטזיה, ו-4 ארגזים ראשונים יגיעו ל"מרכז הישראלי לטאי-צ´י" ביום ד´ הקרוב. בין השאר אפשר למצוא שם את סדרת "צ´ונג קואו" של דייויד וינגרוב (משהו בין "שוגון" ל"בלייד ראנר" - 8 ספרים עבים שקשה להניח!), סדרת "מאדים" (אדום, כחול, ירוק) של קים סטאנלי רובינסון, שני ספרי "מאדים" (ועוד) של בן בובה, רוג´ר זילאזני, קלארק, דאגלאס אדאמס, אן מק´קאפרי (כולל כמה מסדרת דרקוני פרן שלא תורגמו לעברית), סטיבן קינג, ועוד... את הארגזים הבאים, כנראה רובם בעברית, אביא באחד השבועות הבאים. כל הקודם זוכה!