דוד זיני?

mיטלמן

Well-known member
אחיו של האלוף זיני הוא שמואל זיני, המשמש כיד ימינו של המיליארדר סיימון פאליק. פאליק, המתגורר במיאמי, מקיים קשרים הדוקים עם משפחת נתניהו, וביתו אף שימש כמקום אירוח לשרה נתניהו במהלך המלחמה.

ואנחנו כמובן לא יודעות אם בכלל אפשר למנות
נגד בג"ץ.

Harrington

Well-known member
מנהל
אחיו של האלוף זיני הוא שמואל זיני, המשמש כיד ימינו של המיליארדר סיימון פאליק. פאליק, המתגורר במיאמי, מקיים קשרים הדוקים עם משפחת נתניהו, וביתו אף שימש כמקום אירוח לשרה נתניהו במהלך המלחמה.

ואנחנו כמובן לא יודעות אם בכלל אפשר למנות
נגד בג"ץ.

אשרינו שזכינו, מינוי מעולה.

מרתק לשמוע שקרוב שלו מקורב לקרוב של מקורב ששמע פעם על קרוב של משפחת נתניהו. תודה על המידע החשוב הזה.

משתפרת1

Well-known member
אשרינו שזכינו, מינוי מעולה.

מרתק לשמוע שקרוב שלו מקורב לקרוב של מקורב ששמע פעם על קרוב של משפחת נתניהו. תודה על המידע החשוב הזה.
"קרוב שלו מקורב לקרוב של מקורב ששמע פעם על קרוב של משפחת נתניהו"...
ממש. למען הדיוק:
אח שלו הוא יד ימינו של פיטר פאליק, זה שבמקלט האטומי בוילה שלו בירושלים התחבאו בני הזוג נתניהו מפחד הטילים. פאליק סופר מקורב לנתניהו, אחיו של יד ימינו זוכה למינוי בדחיפתה של שרה נתניהו. ד-מןק-ר-טיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
"קרוב שלו מקורב לקרוב של מקורב ששמע פעם על קרוב של משפחת נתניהו"...
ממש. למען הדיוק:
אח שלו הוא יד ימינו של פיטר פאליק, זה שבמקלט האטומי בוילה שלו בירושלים התחבאו בני הזוג נתניהו מפחד הטילים. פאליק סופר מקורב לנתניהו, אחיו של יד ימינו זוכה למינוי בדחיפתה של שרה נתניהו. ד-מןק-ר-טיה.
כאמור, מרתק לשמוע. חזרתך על הדברים לא שינתה זאת.

mיטלמן

Well-known member
כאמור, מרתק לשמוע. חזרתך על הדברים לא שינתה זאת.
להבדיל מחזרתך על דבריך דרך קבע,
המתישה ומעצבנת, ועל נסיון פגיעה בכל* מי שכותב כאן, בהקטנה והשפלה, לא נותן לך שום נקודת זכות, ההפך, מה שאתה עושה לעצמך ולתדמיתך חמור הרבה יותר.
וכבר נאמר כאן על התשלום שאתה מקבל, ועכשיו ברור ואמין גם עלי.
* יוצאים מן הכלל בודדים, בת זוגך או שאתה בן זוגה לניהול הפורום, ולפעמים עוד מישהו שזוכה בכבוד המפוקפק מאד.
למה? למה אתה משתלח באנשים? מה אתה מחפש?
טובה לך העמדה של מנהל (פורום בתפוז!) כדי לשלוט? משהו מהעבר? ההווה קשה עליך?
ד.א. משהו קטן, ספירת העומר ושעות הדלקת נרות שבת הן חלק מנסיון השליטה, בקטנה.
מקווה שלפחות התשלום מפצה.

Harrington

Well-known member
מנהל
להבדיל מחזרתך על דבריך דרך קבע,
המתישה ומעצבנת, ועל נסיון פגיעה בכל* מי שכותב כאן, בהקטנה והשפלה, לא נותן לך שום נקודת זכות, ההפך, מה שאתה עושה לעצמך ולתדמיתך חמור הרבה יותר.
וכבר נאמר כאן על התשלום שאתה מקבל, ועכשיו ברור ואמין גם עלי.
* יוצאים מן הכלל בודדים, בת זוגך או שאתה בן זוגה לניהול הפורום, ולפעמים עוד מישהו שזוכה בכבוד המפוקפק מאד.
למה? למה אתה משתלח באנשים? מה אתה מחפש?
טובה לך העמדה של מנהל (פורום בתפוז!) כדי לשלוט? משהו מהעבר? ההווה קשה עליך?
ד.א. משהו קטן, ספירת העומר ושעות הדלקת נרות שבת הן חלק מנסיון השליטה, בקטנה.
מקווה שלפחות התשלום מפצה.
נו נו, איזה חיצי רעל יצאו לך בבת אחת :). מצער היה לקרוא שאלו תחושותייך. לא יכול לעשות הרבה בעניינן. סיפורי סבתא על תשלום, מעלים חיוך בעיקר ומלמדים על קושי של אנשים להתמודד עם כאלה בעלי השקפות שונות משלהם. שליטה? סורי, משאיר לך את הדברים האלה אם את נהנית מהם. לא מרגיש בכך שום צורך (ולמקרה שאינך מעודכנת, סירבתי למעלה משנתיים מלקבל דרגת מנהל ותקופה ארוכה יותר בפורומים אחרים :)). השתלחות והקטנה? הראשון לא. השני לפעמים אכן יוצא לי בכתיבתי. לא קשור כהוא זה לדרגת הניהול כמובן.

להרגעתך אציין שההווה לא קשה לי, גם העבר לא ואינני חושש גם מהעתיד באופן מיוחד :). ספירת העומר ולא ניכנס לעניין שוב מטעמים שאת יודעת היטב, ציינתי עשרות פעמים את הסיבות לתזכורות. התעקשותך להתעלם מכך ולהמציא סיבות עבורי יש מאין (ולא רק את כידוע), כמעט ראויה לציון, אבל במציאות עדיין חסר בסיס כלשהו, צר לי. על שעות הדלקת שבת את מעירה לי כאן עשרות פעמים, אבל זולת פעם אחת (בשבת שלאחר פטירת גולשת שנהגה לעשות זאת ולכבודה/לזכרה), מעולם לא פרסמתי אותן כאן. זה שיש לך בעיה עם כל מה שמריח יהדות ומתוך בעייתך האישית הזאת את מערבת ומערבבת, משתלחת, משמיצה ומשחירה, בסדר, חלק מחופש הביטוי ועלי (כמעט) הכל מקובל ואני זורם ומכיל. אבל לא אחריות שלי גברתי :).

התשלום היחיד הוא בחמוציות היתר של החמוצים שהם מגלים לעתים והוא אכן בהחלט מפצה :).

המשך יום שקט ונעים וכתיבה נעימה ופוריה.

משתפרת1

Well-known member
מסתבר שבין היועמ"זית לבין שרה- ביבי מפחד יותר מ"משענת חיי".

Harrington

Well-known member
מנהל
את יודעת איזה ילד יש לה? (;
לא מפרטת כי אחד מהמנהלים מוחק לי,

שזו הבדיחה הכי גדולה כשזה בא ממנהל מתעלל בכל חברי הפורום.
רק למען הסדר הטוב, לא מוחק "לך" דווקא שום הודעות. מוחק הודעות (בד"כ לאחר שמציע לכותביהן לעשות זאת קודם) שנוגדות את כללי הפורום. ככה פשוט :cool:. השבוע למשל המנהל הרע והרשע הזה ערך לעצמו הודעה לאחר ששגה בנ"ל ואחד הגולשים הסב את תשומת ליבו לכך :). כללי הפורום אגב לא אוסרים עלייך בשום צורה לפרט "איזה ילד יש לה", אלא רק את השימוש בביטויים מסויימים כמו כינויי גנאי קיצונים וכיו"ב.

המשך כתיבה מהנה ופוריה.

למעלה