דוד דביר

life is dancing

New member
דוד דביר

יש לי השבוע שיעור אורח עם דוד דביר. מישהו לומד/למד אצלו או עשה אצלו סדנאות ויכול להגיד לי איך השיעורים שלו ובעיקר איך הוא? תענו בבקשה ממש חשוב לי לדעת

דוד דביר

דוד דביר?!?! תתפללי שהוא לא יבוא לשיעור עפ גי'נס ומסטיק בפה... ואם את לא אנורקסית אז עדיף שהוא לא יראה אותך כי הוא התעצבן.

talupa

New member
נכון...זה ממש עצוב אבל בעיקרון- הוא

בטח יתחיל להגיד לכל מי שקצת נורמאלית שהיא צריכה "לצמצם היקפים"...

הגזמת...

זה ממש לא נכון... דוד ממש בסדר! הוא לא יתחיל להגיד למי שלא באמת מלאה שהיא צריכה לצמצם היקפים אלא רק למי שבאמת עם לא מעט צדדים ושהיא די מלאה... כמו ש"אוריתיי 8" אמרה, הוא באמת יכול להפתיע ולבוא עם גי'נס ומסטיק ולא להראות כמו מורה לריקוד. אבל מה שאני אוהב בו זה שלכל מי שבא לשעור שלו הוא נותן הערות והארות. הוא לא כמו כל המורים שקולטים בערך למי יש פוטנציאל ואז הם באים אליו כל שנייה ומעירים לו וכמעט רק לו... השעורים שלו הם בדרך כלל מאוד מעניינים, הוא בונה אותם עם תרגילים בהתאם לרמה של הקבוצה וגם אוהב לאתגר עם תרגילים ברמה גבוהה יותר... סורי על החפירה

talupa

New member
אם אתה אומר...בטוח שהוא מורה מצויין...

אני לא שונאת אותו... זה פשוט שהייתה לי חברה אנורקסית ותודה לאל תודה תודה תודה שהיא יצאה מזה בסדר גמור ולא הגיעה למצב נוראי ממש... אז קצת קשה לי לא להתעצבן מאנשים שאומרים בטלויזיה לאיזו בחורה (שהיא בסדר גמור מבחינת מראה) לצמצם היקפים- כי הוא כנראה לא יודע עד כמה זה משפיע על בנות... הוא לא בנאדם רע- פשוט היציאה הזו הייתה חסרת טאקט לגמרי...

נכון =] אבל...

ת'אמת שאני חושב שהיא הייתה מלאה לרקדנית! היציאה הייתה כל כך לא במקום! ובטח שבטחח שהירידה על הטייטס והחותלות... זה עבר כל גבול... אבל אני חושב שהיא די מלאה...

talupa

New member
לדעתי היא בסדר... אולי מעט מלאה לרקדנית- אבל

מה שחשוב קודם זה הריקוד שבא מתוכך ולא סתם... וזה יש לה... אח'כ צריך לעבוד על "צמצום היקפים"... ואתה צודק- זה באמת עבר כל גבול- בעיקר בשבוע כזה... (שנפטרה אנורקסית)...

סליחה?../images/Emo110.gif

איזה זכות בדיוק ישלו לבוא ולהגיד למישי מלאה שהיא מלאה? אני בטוחה שאם היא כזאת היא בטח יודעת את זה ועושה עם זה משו אם זה מפריע לה, ולא צריכה שמישו יבוא ויגיד לה את זה..:\\

צריך שקודם כל הוא יהיה../images/Emo54.gif

הוא צריך קודם כל להיות בנאדם, ואחרי זה מורה טוב... אם ככה אז הוא כל הזמן ידבר ככה אל הרקדניות שלו,והן ישברו לאט לאט...

vashla

New member
המורה שלי לשעבר למדה איתו בתלמה ילין

היא אמרה שהוא ממש מרגרינה, שהוא ממש ההפך ממה שרואים בנולד לרקוד. אני אישית לא פגשתי ככה שאני מקווה בשבילך שהוא כמו שהמורה שלי אמרה. אה, והמורה הזו הייתה דווקא שמנמנה למדי גם כשהוא לימד אותה.

shynon

New member
../images/Emo222.gifתזכורת לסדנת טרייבל עם AMALIAMAYA

נותרו מס. מקומות אחרונים לסדנת הטרייבל עם עמליה שתערך במוצ"ש הקרוב,1/12/07 בין השעות 17:00 -20:00 לכל אלו שכבר נרשמו וירשמו,הולך להיות שם הרבא מחול אז לבוא עם בגדים נוחים,אפשר של ריקודי בטן ועם טייץ או משהוא נוח מתחת ונא להגיע 20 ד' לפני תחילת הסדנא כדי שנוכל להתחיל בזמן. נתראה בשבת לכל מי שרוצה לדעת עוד על הסדנא ועל עמליה ,שימו
לקובץ המצורף ולקישורים!! עמליה בהופעה בארה"ב עמליה באתר

לא למדו אותך לא להאמין לכל מה שאומרים בטלויזי

הוא שונה מאד במציאות מעצם העובדה שהוא לא חייב להעביר ביקורת. בשיעורים המעטים שיצא לי לעבור איתו נתן לי הערות שונות ממה שיצא לי לשמוע עד אז - הערות לעיניין ומאד מקצועיות. זה שמישהו מנסה להיות משהו אחד בטלויזיה ממש לא אומר שהוא כזה במציאות או לפחות פונה ככה לאנשים במציאות. אני הייתי ברמה טכנית מצויינת, ורחוקה מלהיות רזה וכל מה ששמעתי היה הערות מקצועיות ומחזקות, כולל חיזוקים. אמנם אני זקנה ועברו איזה 7 שנים, אבל קשה לי להאמין שבן אדם יכול להשתנות עד כדי כך.

למעלה