דוד גולן ז"ל

חתולון*

New member
דוד גולן ז"ל

היה לי חבר, חבר אמיתי, היה לי חבר דוד גולן, הצטרף אלינו לפני כעשרים שנה, חבר אמיתי, החבר הכי קרוב אלי שהיה לי אי פעם היה לי חבר, לפני שעתיים חזרנו מהשבעה היה לי חבר, דוד גולן ז"ל ביום שני בבוקר, קיבל התקף לב דוד גולן ז"ל לכל אחד, יש חבר, שהוא לפעמים יותר מאח, לכזה שמספרים לו הכל, חבר בעת צרה יום ולילה אתה יכול לפנות אליו אנציקלופדיה מהלכת, מכיר את כולם וכולם מכירים אותו, מכיר את כל הבוגרים מקורסי הטייס מכיר את כל המטוסים מכיר את כל חלקי החילוף נכס לאומי שעזב אותנו פתאום תחסר לי מאד, חבר אמיתי דוד גולן ז"ל חתולון

ק-ס-ו-מ-ה

New member
כמה עצוב

חתולון, משתתפת בצערך על מות חברך הטוב. היום, ערב ראש השנה. זמן שבו האושר צריך להתפשט לנו בגוף,זמן שבו אנו אמורים לעשות חשבון נפש עם עצמנו, לתכנן את השנה הבאה עלינו לטובה.... ואצלך ידידי העצב התדפק על דלתך.......הכל עמד מלכת....... במקרים כאלה אין לי כל כך מה לומר, רק לחזק את רוחך ולומר לך ש..... עצוב לי שעצוב לך. קסומה

חתולון,,,

בערב ראש השנה,, ערב של שנה חדשה,, ערב של שמחה,, שמחה מהולה בעצב,, משתתפת בצערך,,,

../images/Emo24.gifחתולון

משתתפת בצערך, שלא תדע עוד צער וכאב. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, בריאות והצלחה. מדליקה

חתולון*

New member
רגע לפני שאני סוגר והולך לבית הכנסת

רוצה להודות לחברים/חברות על המילים החמות למסור, רגע לפני שבת/חג ולאחל לכולם/ן שנה טובה ומאושרת כן,,,,, גם לך טאקילה, ליהי, נשית, ועוד ועוד ועוד............. וגם לך סקסופון, חניבעל, ומייקי, ועוד ועוד ועוד.......... שנה טובה חתולון

פיראט*

New member
לפני כ-30 שנה ../images/Emo66.gif

פגשתי בו לראשונה. קצין טכני בטייסת מסוקים. הכל ישר, נקי, מסודר מצוחצח... טכנאים מחויכים, וחיוכו רחב משל כולם. 30 שנה של חברות לפני שבועיים שוחחנו לאחרונה כמו תמיד, חרג כדי לסייע. נוהלים נועדו להפרה... ומה שחשוב שיקרה - צריך שיקרה... ופתאום... כל הדברים האלה קורים פתאום... יהי זכרך ברוך, חבר....

סנדי32

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

[URL='http://'] חבר אמיתי נישאר בלב[/URL]

למעלה