Guym המקורי
New member
"דודנים מתנשקים" - 1964
לפני כחמש דקות הסתיים הסרט הזה. ראיתי אותו בפעם הראשונה, והתאכזבתי... בעצם התאכזבתי כמעט מכל סרט וסרט של אלויס. וזה לא כי הוא שחקן לא משהו, אלא כל הסרטים לא משהו. מלבד 1 "Jailhuse rock" - הסרט שהכי עושה את זה למעריצי אלויס ברחבי העולם.
זה באמת סרט איכותי...משהו שכן יכול לקדם זמר מתחיל. "Love Me Tender" - סרטו הראשון של אלויס. סרט מרגש מאוד, ראשוני ורענן... אלה הם הסרטים הראשוניים של אלויס, בהם התגלה כישרונו גם במשחק\שירה! מה שאני הכי חייב לציין. בסרטים אלה, אלויס, הוא נערי מאוד. הוא לא היה אז בתדמית של הגבר הגברי... אותי התדמית הזו מרגיזה בטירוף! אין, זה הכי משעמם בעולם ! בשנות ה-50 הוא ייצג דמות מאוד רעננה,רומנטית,נוגעת,נערית. זה בעצם אלויס האמיתי! אין שם טיפה של זילזול בו. אני חושב שאחרי מות אימו, והגיוס לצבא, אלויס בגד בעצמו. הוא השתנה ולא נראה יותר אותו נער, רק בתוך-תוכו זה נשאר, אבל הוא לא נתן לזה את הסיכוי לבלוט. חבל...
לפני כחמש דקות הסתיים הסרט הזה. ראיתי אותו בפעם הראשונה, והתאכזבתי... בעצם התאכזבתי כמעט מכל סרט וסרט של אלויס. וזה לא כי הוא שחקן לא משהו, אלא כל הסרטים לא משהו. מלבד 1 "Jailhuse rock" - הסרט שהכי עושה את זה למעריצי אלויס ברחבי העולם.