דודי, תישאר חייל שמח

מאיה ה

New member
דודי, תישאר חייל שמח

אל תהיה עצוב בגללי. זה הדבר האחרון שהייתי רוצה. יש לי כמה ימים רעים, אני מחכה בקוצר רוח שהם יעברו ואני אחזור לעצמי. תודה לך, ולעופרי. טוב לדעת שאתם שם. אני יודעת שמה שאני כותבת לא קל לקריאה לפעמים. אבל אל תתעצבו בגללי...אני כל כך לא רוצה להרוס גם לכם את המצב רוח. מאיה הפרה שלכם

נשמה שלי...

הכל בגלל שאני דואג לך.הייתי רוצה להיות לידך ולתת לך להוציא הכל על הכתף שלי אבל מכאן אני חסר אונים.תהיי חזקה.דודי

חבל...

חבל שאת לא רואה את הדימעה שיורדת לי על הלחי ואני אפילו לא יכול לעצור אותה!אוהב כל כך.דודי.

עופרי-

New member
דודי יקר

א. הייתי בעבודה עד עכשיו וכשאני שם, לא ממש יכולה לענות כל רגע. ב. אל תזילך דמעות חמוד. לכל אחד יש תפקיד. ג. הקור פה הוא קור קפאים אמיתי. איזה סיוט

עופרי...

הסיפור של מאיה כבר לא כמו כולם.אני מרגיש מעורב ואני לא יכול לעזוב.אני חובש קרבי וחבר טוב מת לי בידיים....

המשך....

אני לא אוכל לחיות עם ההרגשה הזו עוד פעם.אני מרגיש חובה לעזור ואסור להשאיר פצועים בשטח!מקווה שאת מבינה אותי.דודי.

עופרי-

New member
לגבי הפצועים אני בטח שמבינה

יותר ממה שאתה חושב, תאמין לי. אני מבינה את זה כל שנה בהר הרצל. אבל..וזה לא הדיון שלנו כאן.... תמיכה רגשית, במקרה הזה, היא הרבה יותר חשובה. לדעתי, בכל אופן. כשאני קוראת כאן את ההודעות, אני קצת מחייכת, קצת לא. ואז חוזרת לחיים שלי.

למעלה