דודי זילברשלג...

שיSY

New member
רפוש!! נצל"ש!

כנס לפורום סלולארי כעת, יש שם אתר אסותו, מכיר?

אתה נביא?

נכנסתי אליו לפני שניה והוא אתר מדהים אבל לא הצלחתי להוריד משם כלום.

אתה נביא?

נכנסתי אליו לפני שניה והוא אתר מדהים אבל לא הצלחתי להוריד משם כלום.

מני 22

New member
די כבר נכתב רבות...

מה הענין לעלות את זה עוד פעם? סתם רכילות.

מני 22

New member
די כבר נכתב רבות...

מה הענין לעלות את זה עוד פעם? סתם רכילות.

א77

New member
מכל השרשור הזה .................

האמת שאני מכיר אישית את זילברשלג. לפני מעט פחות משנה השתרבב שמי לעיתונו. בהקשר חיובי מסויים. ו... זו היתה פעם יחידה ששילמתי על עיתון בקהילה. לא, המודיע גם איני קונה. יתד גם איני קונה. לא השבוע ולא משפחה ולא החודש ולא זכור על כלום איני מוציא שקלים. איני חושב שאוכל להשכיל מהעיתונים. וכי מדוע הכתב יגרד בפדחתו מה לכתוב ואני אשלם על גבחתו המקורחת שהמליטה רעיונות כתיבה. וכי מדוע שלא יהא להיפך. אני אהיה שאשרבט ואשרבב שגעונותיי על היריעה ושהאחרים ישלמו לי... אלא שלא כך ולא כך. איני מעוניין בקריאת עיתוניהם. ואין לי ענין שיגלו רעיונותיי. דודי זילברשלג כוכב. הוא בסה"כ מחתן ילדים. הוא צריך פרנסה, ופורום חרדים מסייע לו מאד כמו כל המדברים אודות קהילת הקודש שלו. ולסיכום, מי שלא רוצה שלא יאמין, כי יש י"ג אני מאמין חובה, כל השאר בהתנדבות... ובכ"ז זו הצהרתי : איני קורא עיתונים מכל סוג שהוא !!!

א77

New member
איני מחסידיו. אבל אם לא הובנתי

ארמוז שוב. מי שמספק לו את הפרנסה זה אלה הדנים בו ובענייניו. אם לא מתעלמים ממנו, הרי שזה רק לטובתו. כל תקשורתן מבין זאת היטב...

אני זז לישון...

אבל אני לא חושב שאתה צודק. מכיוון שצריך להחרים אותו ואסור להגיד שאם לא נתייחס אליו זה מספיק.

א77

New member
הבה נניח שבעקרון הנך צודק

'הבה נניח', כי אני קטן בשביל לקבוע 'חרם'. אבל הבה נניח. ומה חשבת ?! האם בהכרזת חרם, תצליח ?! אני חושב שלא. אני חושב שאין כח ביד הציבור הסולד [אם זו ההגדרה הנכונה] ממנו, לגרום לו להתקפל. הטלת חרם, אם נעשה, הרי שזה מוחלט ונעשה ע"י גדולים בד"כ. וגם כשגדולים מטילים, הרי בתחילה בודקים אם יש בזה להועיל. אם יהיו שני התנאים לפחות, כי אז... כי אז אני שותק ומסכים. בין כך איני כלול בהטלת חרם, כי אין בי להשפיע. משפיעים הם אלו שעד היום קנו את עיתונו ומהטלת החרם יפסיקו. אני עד היום גם לא נזקקתי לעיתוניו כמו לא לשל עיתונים אחרים. לילה טוב.

נקודת הבעיה

את האמת אומר ללא חת ולא מורא. בדבריו של המסטול הזה יש כמה דברים צודקים שבינינו לבין עצמנו אנו אומרים כבר שנים. נקודות הבעיה הם 1. לא זילברשלג גורף הביבין הוא זה שיבוא ויאמר לנו את זה ודווקא כי הוא בצד של אלו שלא מקדישים את חייהם לתורה. דברים כאלו אומרים אלה שבצד של התורה, הם יכולים לומר מי אינו ראוי להיות שם ומה צריך לעשות איתו. 2. דברים כאלו לא כותבים וודאי לא בעיתון וודאי לא בעיתון מסחרי וודאי לא בעיתון קלוקל כזה.

שפן1

New member
עצם ההתיחסות מראה ש..

יש דברים בגו, וכי ממה חוששים שאיזה ילד מישיבה קטנה קרא את הדברים ויכנסו בליבו הרהורי כפירה לצאת מעולם הישיבה, לי זה לא נראה כי זה מורכב מידי לעזוב ישיבה בשביל דודי זילברשלג, וממתי מתיחסים לעיתון שאיננו ממחננו?, אלא הכל מלחמה על רייטינג דודי מתקיף ויתד מוחה וככה יש נייעסו ויש אקשן,אז מספיק עם כל הצחוקים האלה, כי המלחמה כאן אינה על טהרת הקודש באמת אלא עוד כסף ועוד רייטינג. ועכשיו ברצינות ולהיות מסתופף הישיבה, (מי שלא מכיר את המושג "מסתופף בישיבה" הפירוש הוא להיות בישיבה ולהעביר את הזמן בעיתונים רדיו ונייעס, ולפעמים להתפלל שחרית או מנחה, או "לבקר" בבהמ"ד וכו'. זה טוב שח"ו לא יתרדר יותר, אבל אנחנו נמצאים בישיבה כדי שלא נתרדר? הרי כל המבחן מתחיל בחוץ ויש כאלו שזה אורח חיים וזה גרוע מאד מאד. ולכן דודי זעק על אלו שמתבטלים שלפי דעתו צריכם לעבוד! לפי דעתי בכלל צריך לעשות שינוי מהותי בכל ההבנה של עולם הישיבות כיום, כמבואר בספרים רבים, דוגמת הר"א דסלר וכו'. מקווה שתגיבו.

שיSY

New member
זה בעיה.

שאתה לא מבין שכאלה דברים, גם אם הם נכונים, לא כותבים בעיתון!! זה נותן סייעתא לרשעים הציונים, הם רוצים שכולם יצאו מהישיבות, שיסגרו את עולם התורה! אז לתת להם גושפנקא?

שפן1

New member
כל חילוני שנכנס לפורום זה על דעתו

ואינו יכול להסיק מסקנות לפי הנידון כאן, ואפ' אם הוא ירצה להסיק מסקנות הוא לוקח את זה על אחריות עצמו בלבד. כדי להבין את כל המורכבות בעולם התורה הוא צריך להיות חרדי, זה כמו שאני יתן חוות דעת על הנדסאות מכונות ולי אין כל מושג מה זה רק שמעתי פה ושם איזה מושגים ורעיונות, אתו הדבר בנדון דידן אף חילוני לא יכול לקבוע עובדות לאור האמור בוכוחינו או בדעותינו, כי זוהי במה לציבור החרדי. ואם הוא יסיק עובדות אזי הינו שוטה וחסר דעת מופלג!!! כן אצלנו החובה לשמור אפ' על החלשים שביננו ולא להזנחם.

ברור שיש בעיה.

אני מאמין שיש אנשים יותר גדולים מאתנו שמנהלים את הנושא בפרומים לא אלקטרונים...

למעלה