דודי!!!!!! (המתוח)

דודי!!!!!! (המתוח)../images/Emo195.gif../images/Emo6.gif

ב"ה למי שמכיר ולמי שלא מכיר! דודי מחר מתגייס!!! אז תאחלו 'בהצלחה' ו'שחרור מהיר' ברכה קטנה ממני..: דודי! אני עדיין לא ממש תופסת את זה... אבל אולי יום יבוא ואני כן אתפוס את זה.. בנתיים: אני מאחלת לך ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-! ושזה יעבור מהר מהר ושתמשיך באמונה ובדרך ה' תמידדדדד!!!!!
נועה המשך יומעולהההה..!

elivnat

New member
יאללה, עוד אזרח משנה

סטטוס, מעכשיו אמור "כן המפקד" ולא "כן...".. דודי, המון בהצלחה בצבא
שתעביר את הזמן הזה כמה שיותר מהר ובצורה הכי טובה, שתצליח למצות את עצמך בצבא, ו.... שוב, בהצלחה
-ליבנת-

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif וואי, איך דודי שלנו גדלללל

דודי היקר!!! המונמונמון ב"הצלחה בשירוך הצבאי הבא עליך לטובה (אמן!!!). ואל תדאג-"בחיים הכל עובר.."!!! נוית

דודי הזקן... ../images/Emo3.gif

בס"ד שיהיה לך פווווול בהצלחה!
גיוס נעים וקל! ושחרור מהיר.... [למרות שאני לא ממש דוגלת בזה...] חיים טובים!
ממני...

ב"הצלחה רבה.

אנו רואים שהתורה מדגישה במיוחד לגבי יוצאי הצבא את ענייני הקדושה והשמירה על המידות... דווקא בצבא אשר שם ישנן הבעיות היותר קשות, השמירה וקיום התורה קשה לאין ערוך מאשר בחיי היום יום אשר אז כל אדם לעצמו ואין לו מרות מצד מפקדיו ובכלל חי בסביבה הרבה יותר נוחה. למשל ביטוי לדבר- מצווה התורה ש"יד תהיה לך על אזניך ולא יגלה בך ערוות דבר" גם לגבי יוצא הצבא, כלומר שישמור על קדושה וטהרה בשעה שמתפנה לצרכיו (בית שימוש) "והיה מחניך קדוש". החייל בצבא ישראל הוא חייל של רבש"ע ולכן הדבר צריך להתבטא גם במעשיו. ברגע שהחייל פועל בעובד ה', ממילא הצבא הוא צבא ה'. השלך יהבך על ה', והוא יצליח דרכך.

ווהוו דודי ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

גם אתה הופך לירוק?
איך כולם גדלים!
תהנה וכו' וכו'
.

למעלה