דודי גוזלן לראשות!!!!!!

y l 18

New member
דודי גוזלן לראשות!!!!!!

חבל לכולם על הזמן רק גוזלן לראשות העיר.כי הוא הכי מנוסה! הוא יודע אנגלית!!! הוא מקצוען ולא מביא את בתו הקטנה לפגישה רצינית של תנועות נוער.! הוא השיג מלא כסף לתנועות הנוער מתוקף תפקידו כאחראי עליהם!!! יש לו קשרים אדירים בארץ הוא כשרוני חבל לכם ויש לו מוח טוב !!!!!

y l 18

New member
נתן שיטרית לראשות!!!

חבל לכולם על הזמן!! נתן שיטרית הוא ראש העיר הכי טוב כי: הוא ורק הוא לא יתן לחרדים לשלוט!! הוא ורק הוא לא יחזיר את העיר 20 שנה אחורה מבחינת מקומות בילוי.!! הוא ורק הוא לא יקדם רק את תנועות הנוער הדתיות. הוא ורק הוא יכול להיות ראש עיר עם חזון!

y l 18

New member
שלום פדידה לרשות!!

רק פדידה לרשות העיר!!! כי הוא ורק הוא לא מוציא שם רע לשאר המועמדים.! כי הוא ורק הוא לא מושחת!!! כי הוא ורק הוא לא נאשם בעבירה פלילית!!! כי הוא ורהוא מבין את לב העניים כי הוא ורק הוא בא משכונות המצוקה! כי הוא ורק הוא לא עשיר!כי הוא ורק הוא לא הביא את החרדים לעיר! כי הוא ורק הוא לא יוצא נגד מפלגת הבית של עצמו כדי לסגור חשבון אישי עם דני וקנין! ועוד הלצה כי רק הוא עיוור! והוא ורק הוא הכי טוב שיש!!!!!!1

MS6

New member
מצחיק

אני מקווה שאין גרסה של "דני וקנין לראשות"

דני וקנין לראשות העיר !!!!

כי רק וקנין ימשיך להרוס את בית שמש ... ימשיך לא להשקיע בחינוך ... אולי גם יבריח את רשת ברנקו וייס מבית שמש כמו שעשה לרשת עמל 1 רק דניאל יכול לא לדעת מה קורה בעיר שלו מתחת לאף שלו !!! רק וקנין חי בבועה של "להמשיך בתנופה" שאם יבוא ליום אחד בחיי יראה שאין תנופה בעיר שלו. רק וקנין ימשיך להשחית את העיר, וימשיך בעסקיו המושחתים !!! רק וקנין לא יעזור לתנועות נוער, ויזרוק אחריות לאחרים במשרדו כמו שעשה עם הנוע"ל ובני עקיבא (שידוע לי עליהם) רק וקנין בעצם יכול לזקוף לעצמו זכות על דברים שלא היו לו קשר אליהם, דוגמאת זקיפת האחריות על ההצלחה בבגרויות שהייתה בברנקו והזנחת שייבר ! וכמו שהיה נאמר בתוכנית חביבה עלי מאוד: רק וקנין יכול להמשיך להיות א-כ-ז-ב-ה לבית שמש !!!

MS6

New member
כנס לפה פעיל של דוד שלי!

אתה מונע משנאה עיוורת בדיוק כמו ראש המפלגה שלך אז יש לי שאלה ותענה לי, אבל אני רוצה שתענה לי בדיוק ואל תזרוק לי סיסמאות לאוויר ת-ע-נ-ה לי תשובה מוכחת עפ"י החוק, שידועה לכל (לא רכילות, תגיד אפילו שם של אדם אם אתה צריך) איזה מעשה דני עשה, שהיה מושחת?

הבריונים של דני וקנין הורידו שלטים

של שטרית תלו של וקנין מן הסתם. פרצו לבתים של אתיופים ואיימו עליהם שאם לא יבחרו וקנין יחזירו אותם לאתיופיה !!!! יש לך פה עברה על הרבה זכויות יסוד בחברה הישראלית אני מבקש ממך לא להתווכח ויקוח שידוע שתפסיד בו למדתי 4 שנים משפטים ועוד שנה משפטים באוניברסיטה העברית !!!!!!!!!!!!!!!

faith2

New member
אמממ....

תרגיל שלט על שלט ידוע בכל בחירות ואני בטוחה שגם אחרים עושים את הדבר! בקשר לפריצה והאיומים, לבנתיים המשטרה לא בכיס של וקנין ככה שאם זה היה נכון, אני לא חושבת שהדבר היה מטוטא מתחת לשטיח

MS6

New member
כן בטח

אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה איזה גאון קטן אז קודם כל שתי דברים: 1. אמרת ש"דני מושחת" מה הוא בעצמו הוריד את השלט? 2. אני יודע טוב מאוד מה קרה שם, אתה יכול לשאול אפילו את גילת הבת של נתן כי אחר כך ביררנו את הטעות הזאת איתה: באו פעילים של נתן לבלוק מסויים והציעו לתלות שלט של נתן. האתיופים, שבאמת אחלה אנשים אבל מאוד מאוד תמימים, חשבו שזה "נתניהו" ותלו את זה, מאוחר יותר בא אליהם פעיל ליכוד ידוע וביקש מהם לתלות שלט של דני בבית שלהם (הם ליכדוניקים האנשים הללו) הם אמרו שכבר באו אליהם הוא ענה שלא יכול להיות כי הוא אחראי על השכונה הזאת, אז הוא הלך וראה שזה נתן הם (האתיופים) הורידו את השלט ושמו מהר מאוד שלט של דני. וחוץ מיזה אתה חושב שאני לא יודע שפעילים של נתן הורידו מאות שלטים של דני!?!? פעיל של נתן אמר לי בעצמו את הדברי הזה (אתה רוצה אני יכול אפילו לשלוח לך את השם שלו) וחוץ מיזה, אני איכשהו יכול להבין הורדת שלטים, יש הרבה פעילים חמומי מוח שקשה לעצור אותם, אבל יש הבדל עצום בין הורדת שלטים לראש מפלגה מושחת!!

yossi018

New member
דנו בזה כבר...

תקשיב סטודנט בן 16 שלמד 4 שנים משפטים באוניברסיטה העברית... בויכוח הזה היינו כבר,מקרה האתיופים לא היה ולא נברא, כל מה שאתם (פעילים לא של דני ואני מדבר על כל המתמודדים) עשיתם הוא "רק לא דני" אולי תסבירו לי למה כן שטרית? למה כן פדידה? למה כן גוזלן? הנה לך הזדמנות לשכנע אותי

למעלה