דודידו ותודה לכל סיעור המוחות שעזר לי מאוד
M MP826 New member 12/6/04 #4 מתוקה מתוקה! ../images/Emo23.gif כל הכבוד! איך עשית את השערות של דודידו?
ש שירי ל New member 12/6/04 #6 מקסים ומושלם!! אני אחפש את סיעור המוחות שעשיתם... מעניין אותי מה היו הטיפים לעוגה
ר רחלהא New member 13/6/04 #9 מהמם! אבל איך עושים את השערות? כלומר, אחרי שאת מעבירה את הבצק בכותש שום, איך את מדביקה אותו על הדמות? איך הבצק לא "מתכווצץ" לך בידיים?
מהמם! אבל איך עושים את השערות? כלומר, אחרי שאת מעבירה את הבצק בכותש שום, איך את מדביקה אותו על הדמות? איך הבצק לא "מתכווצץ" לך בידיים?
ר רובנס New member 13/6/04 #12 וואווווווווווו מדהים איזו סבלנות להדביק את כל השיער העוגה נראית ממש מקצועית
ב באבלו New member 13/6/04 #15 תשובות:- הדודידו מורכב מבטן בצורת אגס, שני נקניניקים לידיים ושניים לרגלים. לחלקים אלה הוספתי CMC וייבשתי. למחרת הרטבתי מעט את הדמות, לקחתי בצק חום, הוספתי לו מעט מרגרינה כדי שיתרכך והעברתי בכותש שום לקבלת פרווה, ואז לאט לאט ובעדינות הדבקתי. זהו.
תשובות:- הדודידו מורכב מבטן בצורת אגס, שני נקניניקים לידיים ושניים לרגלים. לחלקים אלה הוספתי CMC וייבשתי. למחרת הרטבתי מעט את הדמות, לקחתי בצק חום, הוספתי לו מעט מרגרינה כדי שיתרכך והעברתי בכותש שום לקבלת פרווה, ואז לאט לאט ובעדינות הדבקתי. זהו.