דודידווווווווו.........

tiger

New member
דודידווווווווו.........

אני מרענן ומרענן (ריפרש & ריפרש ) וכלום,וערב ירד,והמחבל הראשון כבר היתפוצץ (פעם היינו מחכים לכוכב ראשון שיצא) ועדיין לא קיבלנו מימך כל אות חיים...והיתחלתי להיתרגל כבר לביקור היומי ...

doodidoo

New member
אחרי הטעימה (אתכם) מגיע שלב העיכול

אני מוכיר את הדאגה. דואגים לי משמע אני קיים ומי יותר מאיתנו המכורים זקוק לאהבה. אם לקפל את התפיסה שלי את המכור או את השפעת הסמים במשפט אז המכור זקוק לאהבה ללא גבול והסמים מספקים את האשליה שבמילוי הצורך הזה. אני עובד לפחות 10 שעות ביום מול מחשב וגם כשאני לא מגיב אני צופה בכם בקשב רב ומ"רפרש" לעיתים קרובות. כמכור קצת נבהלתי מהאובססיה המתפתחת אצלי כלפי כל מה שמשנה לי את מצב הרוח והפורום הזה הוא אחד מהדברים הללו אז כנראה החלטתי לא להגיב במקום בו אין לי מה לומר. למרות שאני מניח שגם הודעה בנוסח " בוקר טוב לכולם" אני יכול לייצר ואפילו להבין למה זה בריא לנהוג כך. תודה ששמתם לב לחסרוני אני כאן ואפילו נהנה.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ידעתיייייי שזה אתה שם,,,,,

סתאםםם,,, אני אוהבת להתלוצצת ושונאתתתתת רצינות והתעסקות בדברים כבדים. מספיק החיים כאלה לא

KittnPaws

New member
החיים הם הדבר האחרון שהוא רציני

זה טעות בסיסית של בני אדם שהם תמייחסים אל זה ככה, בכל מקרה, שיחות לא רציניות זה הפייבוריט שלי גם כן.

TWEETY =^.^=

New member
מה לא ../images/Emo35.gif

כשמדליקים רדיו או טלויזיה ישר מקבלים פרצוף 9 באב,,,וכשמוצאים תדפיס חשבון יותר טוב
או שקמים שמחים ומאושרים לעבודה ועל השולחן מחכה לנו מכתב פיטורים וכשהולכים לרופא לסתם בדיקה שגרתית מגלים לך סרטן ככה סתם באמצע החיים ואז הבן מגיע הבייתה ומספר שהבת של השכנים בהריון ממנו ו,,,,,,,שאני אמשיך
לרצינות הזו התכוונתי. אז פה ברשת זה כייפ להסתלבט ולהתבדח ולהשתולל ולעזעזל העולם, כי הקופסה הזו היא זריקת האופטימיות שלי
והמקום בו אני יכולה להשתולל ולצחוק מסתם דברונים קטנטנים של החיים.

doodidoo

New member
הערך האחרון שעוד נותר

אנחנו חיים בתקופה שמוגדרת כפוסטמודרניסטית ומי שמנסה לתאר את התקופה טוען שלא כמו בעבר היום לא נשארו ערכים ששווה לחיות אותם או למות למענם, למשל: זה כבר לא אופנתי למות בעד ארצנו או בשם האהבה ודי מגוחך יהיה לערוף אוזן בשם האומנות. הערך היחיד שנשאר או ששוה לחיות אותו הוא "צחוק חלול" שזו ההגדרה הכי מדוייקת של מה שעוד נשאר לעשות בעולם נטול אמת אחת או ערכים ששווה למות או לחייות למענם. אני טוען את הדברים ממקום שהוא סוג של פיכחון השלמה וקבלה של המציאות הזו ולאור התאוריה הנפוחה פלצנית אמיתית הזו אני מסכים אם האמירה שהצחוק זה הדבר הבריא ביותר וכמעט החשוב ביותר. אחת המתנות שאני הכי מעריך בניקיון היא היכולת לצחוק את אותו צחוק מהבטן, בלתי נשלט ומתגלגל ש12 שנות שימוש העלימו לחלוטין. זהו לא יכול להיות שאדבר על הצורך והחשיבות של צחוק בכזה "מאמר יבש ומשעמם" אני מחפש בדיחה

TWEETY =^.^=

New member
ביקשת קיבלת ../images/Emo9.gif I AM YOUR ג´יני

הנה כמה שמצאתי,,,, 1. יום אחד טבע בים מתכנת מערכות מידע. דווקא באותו הזמן ישבו במקום המון צוללנים ומצילים. הבעיה שכשהוא צעק לעזרה אף אחד לא הבין אותו כי הוא כל הזמן חזר על המילה "F1, F1..." 2. שאלה: "למה לומדים תנ"ך בשלומדים המחשבים?" תשובה: "כדי להכיר את תוכנת הדוס..." 3. אם אפשר לגעת בזה ואפשר לראות את זה, זה אמיתי. אם אפשר לגעת בזה אבל אי אפשר לראות את זה, זה שקוף. אם אי אפשר לגעת בזה אבל אפשר לראות את זה, זה וירטואלי. אם אי אפשר לגעת בזה ואי אפשר לראות את זה, זה נעלם. וזהו,,, סתאםםםםםםם בדיחות מעפנות

tiger

New member
אני חושב שצחוק זה אחד הדברים הכי

תרפים שיש.

למעלה