דודו טסה= שליטה!!! חולה עליו!! שכל אחד יכתוב איזה שיר שלו הוא שמע לאחרונה... אני את אני רץ...
H hadaroshh New member 28/10/05 #1 דודו טסה= שליטה!!! חולה עליו!! שכל אחד יכתוב איזה שיר שלו הוא שמע לאחרונה... אני את אני רץ...
R RTur New member 28/10/05 #2 היי לך ../images/Emo13.gif וולקאם! ../images/Emo24.gif קודם כל, תציגי את עצמך (שם, גיל, מאיפה את, שיר אהוב עלייך של דודו וכו'..) ואת מוזמנת להישאר השיר האחרון ששמעתי של דודו זה "נסיכים וסוסים", האהוב עליי..
היי לך ../images/Emo13.gif וולקאם! ../images/Emo24.gif קודם כל, תציגי את עצמך (שם, גיל, מאיפה את, שיר אהוב עלייך של דודו וכו'..) ואת מוזמנת להישאר השיר האחרון ששמעתי של דודו זה "נסיכים וסוסים", האהוב עליי..
H hadaroshh New member 30/10/05 #3 סבבה.. =] אני חדשה בכל הנושא.. אז.. שם: הדר אני מאזור הצפון שיר אהוב עלי: (קשה...)אחד מהם זה אני רץ (השיר הראשון ששמעתי..) ואני חולה על דודו טסה! =]
סבבה.. =] אני חדשה בכל הנושא.. אז.. שם: הדר אני מאזור הצפון שיר אהוב עלי: (קשה...)אחד מהם זה אני רץ (השיר הראשון ששמעתי..) ואני חולה על דודו טסה! =]
L liatat1 New member 30/10/05 #4 ברוכה הבאה הדרייי , אני ליאת נעים מאוד.. השבח לאל - הפורום מתמלא . חמסה חמסה