דודו טופז ===

מרב1234

New member
דודו טופז ===../images/Emo46.gif

תגידו לי לא נמאס לכם כבר מהבנאדם הזה מצד אחד הוא עושה מעשים טובים לאנשים מסכנים אבל מצד שני הוא בנאדם חרמן שכל מה שהוא רוצה מהבנות בתוכנית שלו זה לדעת כמה פעמים היא שכבה עם בעלה או כמה פעמים הייתה לה אורגזמה פעם והכל בשידור ובמיוחד בתוכנית שעברה הוא שאל את המילדת של נאור ציון אם "אם היה לו בולבול גדול או קטן " (לפי דבריו של דודו ) והנשיכה של נטליה אוררו ושקמילה ופליפה כוכבי קטנטנות הופיעו אצלו הוא כל הראיון נגע בה ובסוף הוא שאל אותה בת כמה את והיא אמרה 18 אז הוא אמר אויי קטנה אבל לא נורא והתישב מילימטר ממנה ודפק לה חיבוק ויש עוד שאני בטח לא זוכרת עכשיו מרוב עצבים אני משתגעת אני לא סובלת את הבנאדם החרמן הזה

קרמי

New member
אז תפסיקי כבר לצפות בו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מרב1234

New member
../images/Emo46.gif

רגע שאני אבין אותך זה לא מגעיל ומעצבן כל הדברים שהוא עושה ?

קרמי

New member
זה מגעיל ומעצבן ולכן

אני לא צופה בו. אני מייעץ גם לך להפסיק. או ש.. אם את ממשיכה אז כנראה את נהנית מזה.

מרב1234

New member
זה לא זה

אני לא רואה פשוט אני ראיתי שהיה נטליה ושהיה קמילה ופליפה ושבוע שעבר במקרה ראיתי כי הוא עשה פרומו שהוא הולך להציל חיים של המון בני אדם זה עניין אותי ולא רק שנגעלתי והבנתי עד כמה אני שונאת את האדם הזה אלא התאכזבתי מאוד מהטיות שהוא עשה ומהפרומו הענקי שלא עשה בעצם כלום בתוכנית שלו מצטערת אם אני פוגעת במעריצי דודו טופז ותוכניתו אבל זאת דעתי

LoLo16

New member
גם אני ראיתי את הפרומו...

אבל לא ראיתי את התכנית (גם אני אנטי-דודו). הוא לא הציל בני אדם בסוף?

מרב1234

New member
........

אם אני הבנתי נכון אז הוא היה אמור להציל בני אדם בנושא של תאונות דרכים ואז הוא הזמין את ---- הכט לא זוכרת איך קוראים לו זה שעשה את התוכנית על התאונות דרכים לפני דודו טופז הם הראו קטע ואז הוא אמר תקשיבו להצעה של --- הכט להציל בני אדם ואז ההכט הזה אמר אני רוצה מתנדבים שיבואו ויצלמו ואז הוא אמר בשבוע הבא תשמעוא ת ההצעה שלי אני לא הבנתי אז בשביל מה היה כל הפרומו המפגר הזה... אולי אתה זוכר איזה עוד דברים דודו טופז ה---עדיף שאני לא אגיב עשה בעבר

ANGEL N

New member
הכי מעצבן שאנשים כותבים שזה מעצבן

דיי , כבר דיברו על זה לפחות 5 פעמים בחודש האחרון. מעצבן אותכם אל תראו, למה אתם מסתכלים על זה אם זה כ"כ מעצבן אתכם!!!!! אני אישית לא צופה בדברים שאני לא אוהב, והדברים שכן מעצבנים אותי הם דברים בתוכניות שאני אוהב, תוכניות שאני לא אוהב פשוט לא יכולות לעצבן אותי

עיןהרע

New member
פשוט פשוט פשוט

לפעמים רואה כן לא, נראה לי את לא פיספסת תוכנית אחת. כל מה שאת רוצה זה לקטר, את מתה על התוכנית שלו. אז תחליטי אם את רוצה לזיין פה את השכל עם הקיטורים שלך, או לראות בשקט.

מרב1234

New member
.

תראה אם היית אוהבת את התכונית שלו בחיים אבל בחיים לא הייתי כותבת מילה רעה אני אל סובלת את התכונית שלו אני אוהבת את קמילה ופליפה ואת נטליה אוררו

למעלה