דודו טופז נשאר חרמן?

דודו טופז נשאר חרמן?

עכשיו בתחילת השידור שלו ראיתי שהוא הציג את כל מי שיהיה אצלו-ויש שם בחורה שעברה ניתוח סילקון ודודו פשוט שלח את ידו לעבר בטנה והשד המדובר והציג אותה.. בקי גריפין שמה לב לזה וחייכה.. הבן אדם חרמן טיכו! עד עכשיו לא הבנתי איך הוא היה יוצא עם חתיכות?! אולי כדאי לשנות גישה ולחשוב על הבחורה כאויבקט מיני חחחחחחחח כמו שדודו טופז חושב! התכנית משודרת עכשיו

נימשון

New member
גועל נפש

לא מבינה איך נותנים לשוביניסט תת רמה הזה להגיש תוכנית בשעה בה עדיין צופים ילדים ב

no 33

New member
למה גועל נפש

היתי בטוח שהית רוצה אחד כמהוא חתיך,מוצלח,כסף לא חסר,מצחיקן עושה קצת שטויות אבל בשביל הריטנג

no 33

New member
למה גועל נפש

היתי בטוח שהית רוצה אחד כמהוא חתיך,מוצלח,כסף לא חסר,מצחיקן עושה קצת שטויות אבל בשביל הריטנג

יודע לתת כבוד?

על איזה כבוד מדובר? עד היום אני זוכר את נטלי אוררה ודודו הנשכן והמתחרמן אפילו היום בתכנית הוא התחיל עם זאת שהיתה עם סוודר ירוק הוא שאל אותה ואחרי זה נתן הערה שבוסנטית"נתראה אחרי כך....." ושכח שהוא שצריך להציג את המערכון של פרוזק כי באותו רגע הוא היה עם חיוך דיבלי וחשב מה להגיד. שאני אבין-אם אני נוגע בבחורות כמו שהוא עושה עוצרים אותי? ולמה לא עוצרים את דודו טופז? נראה לי דודו טופז עוד יפתיע אותנו בהמשך דרכו..

הבן אדם לא לומד לקח

הריקוד שלו עם הזמרת שורטי הזכיר לי את נטלי אוררה מי שפספס מחר בצהרים שידור חוזר שלו.. והכי יפה שהוא סיים את המשפט"היה נעים לרקוד איתך מאוד נהנתי"

למעלה