דודו טופז התאבד.....

rtho784

New member
דודו טופז התאבד.....

כואב לחשוב איך האיש הזה הדרדר מאיגרא רמה לבירא עמיקתא. אני חושבת שאילו היתה לו אישה חכמה לצידו וחברים חכמים הוא לא היה מגיע למצב הזה

טופז הוא היה בודד בחייו ובמותו,

ואני לא חושבת שאשה או חברים יכלו לעזור לו,, עם כל מה שעשה המסכן , לא מגיע לו סוף מר כזה,

ש ר ה לה

New member
אני חושבת שבגלל מצבו, לא היתה ולא יכלה להיות

לא יכלה להיות , אישה חכמה לידו. בתקשורת דאגו לציין את כל הפאשלות והמעשים הלא ראויים של טופז. ביום הזה אני מבקשת גם להעלות את המשפחות והמעשים הטובים שהוא עשה, אפילו שהכל נעשה למען הרייטינג. אין ספק שמדובר באדם חולה נפש ולא מאוזן אך מוכשר כשד שפשוט שרף את עצמו לאט ובטוח. לא היתה לו שום ברירה אחרת. הוא בהחלט עשה לעצמו טובה גדולה, ובאותה הזדמות גם הצליח להלבין את פניהם של השב'ס. אם לא איכפת לכם, אני מוצאת לנכון להדליק נר לזכרו של דודו טופז בתקווה שעכשיו יתן קצת מנוחה ורגיעה לנשמתו המיוסרת. נוח בשלום על משכבך דודו

itaf10

New member
גם במותו העלאה את הרייטינג ב-100%

חבל שכך נגמרו חייו. אדם שלא הסתפק במה שיש לו... יהי זכרו ברוך!

sesame1

New member
אשה? אף פעם לא הסתפק באחת, תמיד היו לו

כמה נשים בו זמנית ... היות והוא היה במעצר לפני משפט - לא יכול היה ליהנות מזכויות שיש לאסירים כלואים - כמו ביקורי משפחות וכו'.

איילה 351

New member
דודו טופז

אני חושבת שצריך לסלוח לו כי כשבן אדם מת אז מחול לו משמיים... וזה מצער שלו באו הרבה להלוויה שלו כי דודו קידם אמנים וזה המעט שיחלו לעשות למענו, נאם לא בחייו אז במותו, מה שאומר שכולם חרות...

ערב טוב לכולם

צר לי על מותו של דודו טופז ז"ל הוא באמת היה בנאדם בודד מאוד ומה שהחזיק אותו זה בעיקר אהבת הקהל הצימאון לפרסום ולהיות במרכז העינינים אני חושבת שדעתו השתבשה מאוד בשנים האחרונות שאור הזרקורים לא היה מופנה אליו כבר ומעשיו הם הביטוי לכך אני לא מצדיקה את מעשיו בכלל חשבתי שמגיע לו עונש וכו' אבל ההתאבדות שלו מרמזת על הצד המכוער של התקשורת שרדפה אותו התקשורת ראתה שיש לו בעיות נפשיות והמון כאב וצער אז למה לדחוק לפינה?! למה לנפח כל דבר?! נכון שהוא עשה את הקריירה שלו בזכות התקשורת אבל קמת חמלה כלפי בנאדם אנושיות אבל לא העיקר לכתוב סקופ וכמה שיותר למרות שזה בא על חשבון דמעות של אחרים. ברור שהוא פגע באנשים אבל התקשורת היא מראש שפטה מראש הרשיעה לא נתנה למשפט להתקיים הריי כל אחד חף מפשע עד שאשמתו הוכחה אז שיתנהגו בהתאם לכך! צר לי על שלושת בניו החמודים שלא חטאו ולא פשעו והם צריכים להתמודד עם כל הצר הזה בשל מעשי אביהם.. אני מאחלת לילדים שידעו רק שמחת חיים. ולתקשורת המהממת שלו שתעשה חושבים לפני שדוחקת בנאדם לפינה כי אף אחד אינו יודע מה עובר על השני ולאף אחד אין זכות לקחת את החוק לידיים ולהאשים מישהו לפני שעבר משפט וגם אחריי זה למה לעזאעל כולם צריכים לדעת הכל? לא מספיק כתבה קטנה וזהו ? למה לרמוס בנאדם עד הסוף ועוד לדרוך עליו במקום?! שלא יהיו טעויות אני חושבת שכל מי שחוטא עובר על חוק מגיע לו עונש....

שכחתי להוסיף :)

שכחתי להוסיף גם שדודו טופז ז"ל עזר להמון אנשים בתוכניות שלו תרם המון לאנשים פשוטים קירב איחד ותמך כלכלית וזה לא משנה מאיזה סיבות הוא עשה זאת יש כאלה שלא עושים את זה משום סיבה ! וגם הוא עזר לאנשים צעירים להתקדם בתחום הבידור והם לא באו להלוויתו כפוייה טובה. זה אומר הרבה על אומני הבידור של ארצינו.... ובכלל זה דפוק שאנשים חושבים ברדיו/בחדשות כמה דקות להקדיש על מנת לדבר עליו נראה לי דבילי ואם כבר מקדישים לפחות שלא ישמיצו... התחשבו בילדיו

האמיתית

New member
זוית נוספת על דודו

דודו היה מנחה הטלויזיה והאומן היחיד בישראל שלא ניסה רק לבדר את הקהל, הוא תמיד עשה הכל כדי לקרב בין חלקים בישראל (הקדיש תוכניות למשפחות מסוכסכות, עשה תוכניות על כל העדות בישראל כדי שנכיר אחד את השני במטרה להתקרבוכיו''ב) דודו תמיד דיבר על ציונות ונגד ירידה מהארץ. תוכניות הילדים שעשה וספר הילדים שכתב לאחרונה פשוט מדהימים (אני ממליצה לקנות את ספר הילדים האחרון שלו - הילדים שלכם ירוויחו מהשפה העשירה וממוסר ההשכל) דודו רצה להיות חבר כנסת כדי להמשיך ולתרום מעצמו, הוא אפילו סיפר לליאור סושרד שהוא מוכן להתאבד מול נאסראללה כדי להציל אותנו מהאויב הזה (אני יודעת שזה קצת תמים אבל העיקר הכוונה) דודו התנדב ותרם בלי סוף-בסתר ובגלוי הרבה אומנים כפויי טובה חייבים לו את הקריירה שלהם אנחנו כנראה ראויים רק לסלבס של תוכניות ראלטי - בלי כישרון להציע ובלי משהו לתרום מעצמם לקהל

הרבה דברים אפשר להגיד עליו אבל אל תגידי שהוא

עשה הכל כדי לקרב בין חלקים בישראל. הוא הצהיר שהוא שונא מזרחים ועוד הערות גזעניות כאלה. יהי זכרו ברוך

ש ר ה לה

New member
דוד שנא את קוד ההתנהגות של ה'צחצחים. בין זה..

לבין אמירה הכוללת את כל המזרחיים בתור צחצחים יש כאן פשוט הכללה גסה. אם דודו אכן שנא את כל המזרחיים כפי שאת טוענת שירת הים, אני מניחה שלא היה בוחר במי מהן להיות דוקא האמא של ילדיו. אני מקווה שאין לך כל ספקות באשר ליחסו של דודו ז'ל לילדיו. אמרתי מה שאמרתי בתור אשכנזיה ממוצא פולני שהיתה נשואה לגבר ספרדי ממוצא פרסי..... אמת. ההפרדה הזאת לעדות גורמת לי להרגיש ממש חולה. למה לא להתיחס לאדם כאדם בזכות עצמו?.... האם המוצא קובע את קוד ההתנהגות?

שיר הים

New member
אסור לדבר סרה במתים, אך במו אוזני שמעתי אותו

מתבטא נגד עדות המזרח.

sivan24k

New member
התקשורת לקחה בזה חלק - והיא אשמה

האיש דודו טופז היה בקשר דם עם עולם הטלויזיה והפרסום, אם התקשורת לא היתה מדווחת על הפרשה והיו מטפלים במקרים כאלה בפרופיל נמוך מאוד (בלי לפגוע ברקורד והקריירה שלו), טיפול נקודתי בבעייתו ההתנהגותית, ללא דיווח לציבור, (וזה גם לא עניינם כי הציבור לא קשור לפרשה)... אז, הוא היה עוד מקוה איכשהו לראות את עצמו חוזר יום אחד, אולי אחרי 4 שנים של עונש למרכז הטלויזיה למה שהוא כל כך אהב, אבל התקשורת שוחטת בלי רחמים הוא איש בידור, זה תפקידו והקשר היחיד שלו עם הציבור, מעבר לזה הציבור לא אמור להתעסק בענייניו האישיים פרטיים אבל המדינה שלנו מחטטת התרגלה שהכל צריך להיות חשוף, ה-כ-ל, בלי רחמים ומוסר, חבל, היה אפשר אחרת כל אדם יקבל עונש על מה שהוא עושה אבל צריך לעשות זאת בבית משפט ולטפל באופן ענייני ולא ככה! והנה חוצפה שאין לה גבול: העיתונאי רביב דרוקר, אמר מיד אחרי מותו "טוב שדוד טופז התאבד, חסך מאיתנו לראות איך הוא יקבל הקלות בעונש" (פחות או יותר זה הציטוט) הוא כעיתונאי שיודע איזה לינץ` עושים בכל אדם שנחשף בתקשורת לא היה צריך לומר זאת! עדיף שיעשה חשבון נפש איפה הטעות שלו, ככה מדבר עיתונאי איכותי? נכון, דודו טופז הודה בטעות שלו, הצטער עד מאוד על כך ציטוט "אני לא יודע איך אוכל לחיות עם זה" הבן אדם הבין את הטעות שלו, נשאר רק לגזור את עונשו, אך היה ניתן גם לא לספר בראש חוצות כי אין הצדקה לדבר כזה גם עורך דינו אמר:"התקשורת שחטה אותו בלי רחמים" אמרתי תמיד שהתקשורת חצתה קווים אדומים מזמן כך שהיום אנחנו אדישים לאללה, אבל הם (אנשי התקשורת) מקבלים את המשכורת על כל שיחה שנהלו איתו, על כל תמונה שפרסמו - הם קבלו שכר והוא בסופו של דבר איבד את כל הסיכויי לרפה פצעי עבר. רקורד תקשורתי אי אפשר למחוק, זה מתועד, זה משפיל. את / אתה לא הייתם רוצים שבעבור מקרה של שטות או מעידה כל הקריירה וסיכוייכם לקבל הזדמנות ילכו לקבינימט גם אחרי שקבלתם את עונשכם, לכן, אם תנסו רגע להיות במקומו תבדקו האם היה ניתן לעשות אחרת? אולי התקשורת לא היתה צריכה לידע משהו שבכל מקרה לא עניינו של הציבור זה לא ש-7 מיליון איש היו מעורבים בפרשת אבי ניר או שירה מרגלית, אבל המדינה נתנה רשיון להפוך את התקשורת לזירה לגיטימית לחבטות והפעם מרגישים איפה נחצו כל הקווים האדומים. לא יהיה יותר דודו טופז, אין סיכוי שהוא יחזור אי פעם ויוכיח שאדם יכול לתקן עוול/ יבדר אותכם. כך קרה גם עם מייקל ג`קסון ומשפטו, אפילו שנפטר וזוכה מכל אשמה (אלוהים, הבן אדם בעצם היה טוב בכל דבר) עדיין זוכרים אותו כאילו כ-אנס ילדים, עד כדי כך השמועות נהפכו למציאות וכל הכתבים קבלו את שכרם נכון? הצלמים, המראיין, כתב החדשות, רק הקורבן צריך מספיק כוחות נפשיים כדי לעמוד בזה.. תנסו רגע לחשוב כמה השתדלתם כל חייכם לעבור כל בעיה ולהחזיק מעמד עם קשיי החיים האם הזה בסדר שתבוא התקשורת ותרמוס כל מה שעמלתם בימי חייכם, בשביל שהם יקבלו עוד משכורת? התקשורת די דומה לאונס סדרתי, שכדי לבוא על סיפוקה היא פוגעת בנפש אחרת, חייבים לשים דברים בפרופורציות אדם עשה מעשה לא טוב? - שישלם אבל בצורה כזו שלא פוגעת אפילו במעט בתחומיו האחרים היה ניתן לומר לדוגמה "דודו טופז נעלם לתקופה קצת בשל ענייניו האישיים" בלי לפרט יותר - זה לא ענייני כי בעניי דודו טופז הוא בדרן, זה תפקידו, לזה הוא הוכשר, מעבר לזה, ברור שכל אדם מועד ברמה כזו או אחרת וכשמבררים איתו (ולא לפני כל העולם) את נסיבות המקרה אפשר גם להחליט איך לטפל בו, אחד התפרץ על עובדת בצעקות, השני הרים יד על בנו ברגע של סערת רגשות... אבל הטיפול הוא לא בראש חוצות. האשמה מוטלת על התקשורת כגורם ראשון ש*החליט* לבצע את השחיטה הזו, ומערכת המשפט כגורם משני שאישר לעיתונאים במסגרת החוק (מה מותר מה אסור) "זכות הציבור לדעת" ואחרי התייעצות עם משטרה (אינטרס ההרתעה שהם דורשים) אז מזל טוב לכל מי שקבל את שכרו, והחזיק את משרתו עוד יום אחד... אתם עדיין חיים, דודו טופז כבר לא.

למעלה