דודוש, כנס רגע

אופקקקק

New member
ענבלי ודודו...

ענבל: ספרי לפני שאתפוצץ!!! דודו: לאן ת´חושב שאתה בורח?!!?!? אתה צריך לשעשע אותי!!!!

dudusch

New member
כנסי בצל קורתנו ../images/Emo82.gif

אני הולך לישון... לבד... בבית שעליו אני שומר... יש לי סופ"ש פה, אז אם יש הצעות, אתן יודעות מה לעשות
שיהיה לכולנו לילה טוב, חלומות מתוקים!!! ביי, דודו... שוחה עם מלאכים...ושומר ה
ים...

dudusch

New member
המממממ....

אם הייתי אומר לך את זה היית יכולה להאשים אותי בהטרדה מינית... אוווף!!! אין לי מזל
לא, לא קיבלתי עוד... את בטוחה ששלחת לי לכתובת [email protected]?

נו, באמת, ברור שאני בטוחה!

הסיפור שלי בשבילכם הלילה הוא מוזר ואמיתי... הכרתי מישהו באתר הכרויות של תפוז (פירסומת פירסומת) כתבתי בכרטיס שלי בפרוש, אין תמונה=אין מצב! הוא שלח אלי פניה, קראתי את הכרטיס שלו וגיליתי שיש עוד בעיה קטנה מלבד זה שאין תמונה, הוא גם לא מעשן. אני בן אדם נחמד, רב הזמן, אז שלחתי לו תגובה שאני מעשנת. ושאין תמונה. מפה לשם התחלנו להתמסר במסרים, הוא שלח תמונה, קרא את הדברים שכתבתי בפורום, ובין לבין הצחיק אותי בשנינות שלו...

שיחת הטלפון

הוא השאיר לי מספר, התקשרתי. סיפרתי לו שאין לי כל כך מצב רוח היום (למה זה היה טוב?) ואתם הרי כבר מכירים אותי קצת, ויודעים גם למה, אבל לא משנה. השיחה התגלגלה קצת, ואז הסתבר שהוא לא קרא את הכרטיס שלי בכלל! הוא הופתע לגלות שאני מהרמה. די. אין תמונה, בסדר. שלח במייל. טוען שלו מפריע לו שאני מעשנת. בסדר. הזמן יגיד. אבל לא לקרוא בכלל את הכרטיס?

אז

סגרתי את השיחה. אין מצב. לפני כמה שעות קיבלתי ממנו מכתב. חכו שניה. תקבלו ציטוטים...

המכתב...

הוא כותב שעשיתי טעות ושאני מפסידה. שהוא קרא את הכרטיס עכשיו. לא מצא שום דבר שלא כתבתי כבר בפורום. שהניסיון שלי בהכרויות או ליין מרתיע. מתנצל שהוא עושה לי ניתוח אופי על סמך שיחה אחת בלבד. שאני מאד מאד דיכאונית. שהוא מאד מאד רוצה לפגוש אותי כשאני בעיר, כי הוא סקרן ורוצה את מה שאי אפשר להשיג. שהראש הפסיכי שלי מגניב אותו. ושאני אחשוב על זה. מה תגידו על זה?

למעלה