דודה רינה....................

שקדי

New member
תודה גלי......אגב..............

עוד לא הכירו בינינו וזה מזכיר לי את הסיפור על שני אנגלים שהיו עשרים שנים על אי בודד ולא דיברו ביניהם כי לא היה מי שיכיר אותם איש לרעהו מישהו פה בענין של היכרויות?????............

magy

New member
גלי-שקדי, שקדי-גלי

גלי, חברה וותיקה מפורום של יואל..... הייתה מנהלת פורום ארבעים וחמש המיתולוגי...... נפגשנו בתל אביב....לפני מספר שנים..........רקדנו על שולחנות בצריף..... חבורה של בנות.....כרגיל........שגברים שמים להן...ברז ברגע האחרון ולא מגיעים........למפגש..... כמה שנים??????????.

גלי10

New member
החודש ספרתי ../images/Emo13.gif

חמש שנים באינטרנט. חשבתי שרק שנתיים בערך עברו חלפו ביעף. (וואלה)יואל כבר נוסטלגיה
ונפגשנו, מגי ? מנזמן...מנזמן.....במת מנזמן , אבל זכור לטוב
. נעים מאוד , שקדי
.

שקדי

New member
לכבוד הוא לי גלי................/images/Emo39.gif

ששתי כותבות כה מוכשרות וחביבות כמוך והחבירה מנהלת הן מידידותיי.....ולו הוירטואליות קטונתי מהכבוד והעונג................

קניה

New member
שקדי אחת מאהבותי הגדולות היתה../images/Emo106.gif

רינה מהגבעתרון בכל מיני הזדמניות שפגשנו אותה ואת כלם נהנו משיריהם וכמובן מניהולה של הלהקה שהיתה בעני אחת הלהקות הכי ישראליות שאני מכירה דרך אגב אפילו בקניה כולם כבר יודעים שיש לי בכל מקום קלטות של הגבעתרון ועל רינה רק שמעתי טובות במשך כל השנים עוד בתקופת שירותינו בחיל אויר צער לי לשמוע על מותה ואני משתתפת בצערך יהי זכרה ברוך.

magy

New member
זהבה ושלושת הדובים

מי אכל מהדייסה שלי???????????? מה שלומך ילדה????????????????

magy

New member
הבנתי, כולם הלכו לבשל לשבת

אוקי......אולי גם אעשה את זה...........אם כולם עושים....... הם יודעים למה........

קניה

New member
שבת שלום ובוקר צח לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ובכן כפי שאתם יודעים נשאר לי פחות משבוע כי בשבוע בשעה כזו אהיה בדרכי חזרה לנירובי להגיד שאני שמחה ממש לא, כמה טוב לי פה אף אחד כנראה לא מבין להסתובב חופשי בערב ללא פחד ללכת להצגות להופעות לסרטים לפגוש את כל ידידי ומכירי שהם רבים אין ספור לפגוש את נופי הארץ שהם תמיד הכי הכי הכי אז מה יש להגיד לטייל בעולם זה כייף אבל לחזור תמיד הביתה והביתה זה רק פה פה בארצנו הקטנה והיפה. אתמול בערב ראיתי את ההצגה "זרים" עם מוני מושונוב הגדול שאין שני לו ורעיתו סנדרה שדה שהיא לא פחות טובה בקיצור הצגה נחמדה מאד הנושא כרגע מאד קרוב לליבי מוני זקן שיש לו אלצהיימר מטפלת בו אחות רומניה וכל המשתמע מזה עובדים זרים וכו´ בקיצור השחקנים מהדרים לגבי התוכן יש לי כמה השגות אבל המשחק מעולה שזה שווה הכל. ושוב שבת שלום וסוף שבוע נעים לכולם.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב זהבוש

מתחילה כבר להתגעגע...? מתי תגיעי שוב? נצטלצלה ? ושבת שלום לך +
מ-Aני

למעלה