דודה רינה....................

שקדי

New member
דודה רינה....................../images/Emo7.gif

דודה רינה מי שמופיעה בתצלום ששלח לנו נתיבה לפני כמה ימים ושכונתה במשך שנים רינה השמנה או האמא של הגבעטרון ושקולה החם עם הגוון הרוסי היפה העניק במשך שנים את הצבע המיוחד לגבעטרון נפטרה הבקר באופן פתאומי מדום לב ועברה באחת לעולם הנוסטלגיה והזכרונות יהי זכרה ברוך....................

MADAM BI

New member
שקדי זה ממש עצוב ויש לי גם נוסטלגיה

בקשר לרינה שהיא ממש מיתוס מהלך כל השנים האלה אתה יודע שבתור נערה בחטיבה הייתי פעם בחוג לשירה באחד הקיבוצים אתה זוכר שהיינו יוצאים לכל מיני חוגים וקורסים של החטיבה? אז באחד מהם באה פעם רינה (פירסטנברג שם משפחתה? תעדכן אותי) ולימדה אותנו כל מיני שירים ישראליים יפים מאד. למשל, חופים של נתן יהונתן, זה פעם ראשונה שלמדתי את השיר בת כמה היתה רינה? ומה שם משפחתה? מה שכתבתי או שבלבלתי עם גבעטרונית אחרת? יהיה זכרה ברוך!! ולמה עזבת את הגבעטרון שקדי?

שקדי

New member
תודה מאדאם............

דודה רינה פירסטנברג בת 70 במותה וכל מה שכתבת נכון אני פרשתי מהלהקה אחרי כ14 שנים של זמר מפאת עייפות החומר הרגשה שמיציתי ורצון לעסוק בשטחים אחרים

עיניים

New member
כואבת איתך,

עם משפחתך ועם משפחת הגבעטרון. ואנחנו כאילו עוד הספקנו להכירה בחייה,,,

שקדי

New member
תודה לכל ................

המשתתפים המנחמים המרגישים הנוגעים והמבינים תודה.......אתם חברים אמיתיים......

magy

New member
היום בארבע אחר הצהריים

הבטיחו בגלי צהל......שעה עם הגבעטרון,,,, לכבודה..... כבר קניתי קלטת.........להקליט........

magy

New member
ים השיבולים ....

הסתיים.......שעה לזכרה......שירים ישנים ועצובים... כשאתה אדם מפורסם.....מאזכרים אותך עוד לפני שאתה מתקרר... ואני רוצה ........איזכורים......כשאני עדיין עם שתי רגליים בחוץ. כשאהיה שם, בפנים, מה איכפת לי....... ואיזכור קטן אחר.......הכל היום הולך אצלי אם איזכורים, יזכורים, ואיזקורים........ חיו, כאילו כל יום הוא היום האחרון........ טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני יודעת שאני לא מחדשת כלום......אבל הפעם אני אומרת בגלל סיבה אחרת.. ממשית.......אף אחד מאיתנו, לא יודע מה ייפול עליו מחר..... אין מחר.......רק הרגע.....הנוכחי........... כל עוד יש לנו את כל איבריי גופנו.....במצב תקין....... אני מושפעת מאירוע מסויים שהתוודעתי אליו היום...... ייקח לי זמן להרגע ממנו........

MADAM BI

New member
שקדי חבל שפספסתי, אתה יודע שדוקא

את הגבעתרון שהיה אז בלילה מאוחר (אולי כמו נבועה) בערוץ 33 הזניח, התכנית הישנה העתיקה הזאת הקלטתי אותה כי כל כך התרגשתי מהנוסטלגיה הזאת ואם לא מחקתי אותה במקרה אז יש לי את רינה אבל בטח לכם יש מלא קלטות וידאו של הגבעתרון הרי הם הופיעו בטלויזיה כל כך הרבה על כל פנים שקדי חמוד הייתי רוצה שתספר קצת על ההלוויה מה אמרו עליה ואיך היה בטח בדף הירוק ובקיבוץ בשבוע הבא יכתבו עליה

MADAM BI

New member
שקדי האם ים השבלים לדעתך הוא השיר

הכי מפורסם והכי מזוהה עם הגבעתרון?

שקדי

New member
לכל אחד השיר שלו מאדאם.............

אני מציע שתעשי פה משאל לחברי וחברות הפורום ולסיכומו נכריז על השיר הזוכה

שקדי

New member
בקר וערב לך ועליך............./images/Emo39.gif

זה השיר ששרה שרהל´ה שרון על קברה הרענן של רינה שירה חנוקה מבכי כמובן כי הם היו חברות טובות המון שנים והיו המון אנשים מכל הארץ כולל מפקדי ושוטרי משמר הגבול כי רנה היתה מעין דודת על של משמר הגבול המון המון שנים ומפקד משמר הגבול בעבר יצחק דדון שלח הספד מארה´´ב וניגנו את שירם של הגבעטרון´´תוגת הפרידה´´ שנכתב לזכרו של עוזי מחניימי ז´´ל התזכור את היום הלכנו עם שחר על חוף נהר משתפל התזכור את תוגת הפרידה הניצחת בה הרוו מיתרים שדות שכוסו ערפל והיתה הלויה נורא ארוכה כי המון אנשים רצו לדבר ולהגיד דברים וזהו...............

גלי10

New member
שקדי , תנחומי.../images/Emo20.gif אשרי אלו שזוכרים

אותם בכזו אהבה ,הערכה וכבוד.

למעלה