דודה מודאגת

שיפז

New member
דודה מודאגת

אני דודה מודאגת של פג אחותי ילדה פג שבוע 28 משקל 1 ק"ג אני לחוצה ובחרדה כל הזמן לא צליחה לתפקד. קשה לי לשאול שאלות ואני לא מבינה הכל כי אני פוחדת להלחיץ. אני מבינה מה משמעות פג וגידולו. צריכה עזרה ותמיכה פסיכולוגית ולא יודעת מה.

סליחה , לא ממש הבנתי

מי צריך טיפול ועזרה פסיכולוגית? את או אחותך? אם מדובר באחותך- יש עובדת סוציאלית בכל פגיה ואני בטוחה שהיא תשמח לעזור לה. חוץ מזה, היא מוזמנת לפורום שלנו שמאוכלס על ידי הורים לפגים שישמחו לעזור לה מנסיונם. אם החרדה היא שלך, אולי תנסי לומר בדיוק ממה את חרדה ואילו שאלות מציקות לך ונשמח לסייע.

amadad

New member
ברוכה הבאה לפורום

פעמים רבות הלא ידוע הוא גורם החרדה מספר אחד. אני מניח שחרדתך נובעת מחוסר ידיעה לגבי המון דברים: מצבו של התינוק, מצבה של אחותך, מה המשמעות של פגות על סיבוכיה וקשייה השונים, ועוד... אני מציע לך פשוט מאד ללמוד וכמה שיותר, תקראי, תשאלי, תבררי וכמובן שאת יכולה ומוזמנת לשאול פה בפורום כל שאלה שיש לך ולהעלות כל פחד או חרדה. אני מבטיח לך שתמיד תמצאי אוזן קשבת ולא מעט תשובות מהורים של פגים. בהצלחה ושיגדל ויהיה בריא

שיפז

New member
תודה ל-amadad

תודה על העידוד. כנראה שלאנשים מבחוץ שלא ממש בענינים אבל שומעים חצאי אינפורמציה זה יותר קשה ךהתמודד וזה מה שקורה אצלי. אשמח לפנות בשאלות במידה ויהיו ובכל אופן תודה על התמיכה.

לשיפז המודאגת../images/Emo24.gif

גם אני ילדתי פגים בשבוע 28 במשקלים 1005 גרם ו- 940 גרם . אני כותבת לך כדי לעודד אותך , אמנם ההתחלה היתה קשה מאוד , אפשר להגיד אפילו מפחידה במיוחד כי הם הראשונים שלי אך למזלנו הטוב הכל עבר בשלום והיום אנחנו בני 4 ושוקלים 13 ק"ג ו- 16.5 , אני מאוד שמחה לשמוע שאת עם אחותך , עזרי לה כמה שאת יכולה , אפילו כריך טוב ביתי לפגיה עם טרמוס קפה זה עזרה, מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור בשלום

שיפז

New member
תודה לאמא של מאיה ודניאל

אני מעריכה את העידוד,באמת רק מי שהיה שם יודע.(ואני לא ממש שם) אני מנסה להיות לעזר עד כמה שאני יכולה. הימים הראשונים הם אכן קשים אולי גם בגלל חוסר הידע של מה קורה ומה הולך לקרות. ואני בטוחה שהימים הראשונים בבית גם הם לא קלים. שרק כבר נגיע אליהם ושאכן הכל יעבור בשלום.

למעלה