דוגרי? אם הייתי היום אזרח ישמעאלי

לא הייתי מצביע בקלפי בבחירות לשום מפלגה קיימת מהסיבה הפשוטה. אין היום אמון לא במטכ"ל שלכם ולא במשטר שלכם. אם הייתי אזרח ישמעאלי הייתי הולך בבחירות לים ולא מתקרב לקלפי. המשטר שלכם וצה"ל המטה הכללי רקוב משחיתות מבגידה . מדינת ישמעאל כבר אינה מדינה יהודית ציונית .
למזלי היה לי ב2005 את השכל להבין מה יקרה שם בעתיד כבר אז ראיתי את הלכלוך השחיתות הבגידה בעם היהודי בהשמדת גוש קטיף .
18 שנים לאחר מכן הגיע העונש ב7.10.23 אבל זה כלום לעומת מה שיקרה שם אם המשטר לא יוחלף.
זאת אי שפיות להזמין את האנס של הבת שלך לאחר שהשתחרר מהכלא לבוא ולגור איתך בבית שלך.
רבין בערוב ימין הביא את עראפת רוצח יהודים טרוריסט לבוא לארץ ישראל .זאת בגידה נוראית שמקורה באי שפיות בטמטום בתבוסתנות .
בקרוב אני מתכנן להגיע לארץ ישראל ולנסוע לקיבוץ שמשם ב2005 גורשתי בבושת פנים כשאמרתי להם שהם שהם טועים טעות איומה כשהם עוזרים לשלטון להשמיד ישוב יהודי בארץ ישראל הם סילקו אותי משם וכינו אותי ואת חברי גזענים ושונאי ערבים . אז אני אבוא לאותו קיבוץ וארק להם בפנים ואומר להם אני שמח על מה שקרה לכם. מגיע לכם חלאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא הייתי מצביע בקלפי בבחירות לשום מפלגה קיימת מהסיבה הפשוטה. אין היום אמון לא במטכ"ל שלכם ולא במשטר שלכם. אם הייתי אזרח ישמעאלי הייתי הולך בבחירות לים ולא מתקרב לקלפי. המשטר שלכם וצה"ל המטה הכללי רקוב משחיתות מבגידה . מדינת ישמעאל כבר אינה מדינה יהודית ציונית .
למזלי היה לי ב2005 את השכל להבין מה יקרה שם בעתיד כבר אז ראיתי את הלכלוך השחיתות הבגידה בעם היהודי בהשמדת גוש קטיף .
18 שנים לאחר מכן הגיע העונש ב7.10.23 אבל זה כלום לעומת מה שיקרה שם אם המשטר לא יוחלף.
זאת אי שפיות להזמין את האנס של הבת שלך לאחר שהשתחרר מהכלא לבוא ולגור איתך בבית שלך.
רבין בערוב ימין הביא את עראפת רוצח יהודים טרוריסט לבוא לארץ ישראל .זאת בגידה נוראית שמקורה באי שפיות בטמטום בתבוסתנות .
בקרוב אני מתכנן להגיע לארץ ישראל ולנסוע לקיבוץ שמשם ב2005 גורשתי בבושת פנים כשאמרתי להם שהם שהם טועים טעות איומה כשהם עוזרים לשלטון להשמיד ישוב יהודי בארץ ישראל הם סילקו אותי משם וכינו אותי ואת חברי גזענים ושונאי ערבים . אז אני אבוא לאותו קיבוץ וארק להם בפנים ואומר להם אני שמח על מה שקרה לכם. מגיע לכם חלאות.
אתה בטוח תצביע ב-2028 אצלך או שאם המועמד הרפובליקני לא יהיה לטעמך אתה תלך לים גם שם?

אתה בטוח תצביע ב-2028 אצלך או שאם המועמד הרפובליקני לא יהיה לטעמך אתה תלך לים גם שם?

תראה טראמפ טוב לאמריקה . הוא לא מחשבן לפרוגרס האמריקאי והוא נכנס בהם ב200 קמ"ש כך שאני לא מצטער שבחרתי במפלגה הרפובליקנית לנשיאות. נכון ניקי היילי ומרקו רוביו היו המועמדים שלי לראשות המפלגה הדמוקרטית והצבעתי עבורם בבחירות הפנימיות לראשות המפלגה אבל ברגע שנבחר טראמפ קיבלתי את הבחירה שלו חרף העובדה שידעתי שהוא יזיין את מדינת ישמעאל בתחת כי למען האמת מגיע לכם. אתם (לא אתה ולא אף אחד מהגולשים כאן) אבל המדינה המשטר שלכם הוא רקוב מושחת . טראמפ לא סומך על הצבא שלכם הוא לא פעם אמר בשיחות שצה"ל נגוע בפרוגרס השמאלני האמריקאי .שיהיה לך גם ברור שטראמפ לא סופר את נתניהו והוא גם אמר אחרי שהסחבה העלוב השפן הקטן הסוכן של הסי איי אי מהצד לא נכנס בחמאס באותה שבת הישמעאלים יחליטו מה הם רוצים ומאותו הרגע המדיניות שלו כלפי ישמעאל השתנתה. אם ניקי או מרקו היו נשיאי ארצות הברית שני דברים היו קורים. 1. ארצות הברית הייתה מנתקת את היחסים שלה עם קטאר ומעיפה מהאוניברסיטאות את הכסף שהם מקבלים ומעיפה את כל המודיעין הקטארי מארה"ב החוצה ומשטר האייטולות היה מזמן מת ומוחלף . הם לא היו עוצרים את המטוסים של חיל האויר הישמעאלי מלהרוג את חמנאי ולחסל את הנפש האירני ולחסל שם את הכלכלה ושולחים את פיוטין האיום לכל הרוחות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מילא לפתוח שרשור (מספר 200K ועוד קצת) עם הצדקה לעצמך ולסביבתך הקרובה ביחס לאותו צעד נמהר שנקטת ב2005. אבל באמת יש צורך להגיד לאנשים שנרצחו ונטבחו בשל היותם יהודים ש"מגיע להם", רק בגלל שיש להם השקפת עולם שונה משלך, או בגלל שהיו טיפשים בעברם (ואולי עדיין)? כמו שהדבר נכון לכל המקללים כאן בפורום השכם והערב אחרים, כך גם כאן, מעבר לכך שאני לא מאמין לרגע שבאמת תעשה זאת, אבל הדברים מעידים עליך פי כמה משהם מעידים על חברי אותו קיבוץ אומלל.
חבל ועצוב עד היכן אנשים מוכנים להתדרדר רק כדי להישמע צודקים (כשבתכל'ס אפילו הם עצמם לא מאמינים בכך באמת ובדיוק משום כך נזקקים לכל שרשורי ההצדקה העצמית האלה).

evglev1

Well-known member
מנהל
מילא לפתוח שרשור (מספר 200K ועוד קצת) עם הצדקה לעצמך ולסביבתך הקרובה ביחס לאותו צעד נמהר שנקטת ב2005. אבל באמת יש צורך להגיד לאנשים שנרצחו ונטבחו בשל היותם יהודים ש"מגיע להם", רק בגלל שיש להם השקפת עולם שונה משלך, או בגלל שהיו טיפשים בעברם (ואולי עדיין)? כמו שהדבר נכון לכל המקללים כאן בפורום השכם והערב אחרים, כך גם כאן, מעבר לכך שאני לא מאמין לרגע שבאמת תעשה זאת, אבל הדברים מעידים עליך פי כמה משהם מעידים על חברי אותו קיבוץ אומלל.
חבל ועצוב עד היכן אנשים מוכנים להתדרדר רק כדי להישמע צודקים (כשבתכל'ס אפילו הם עצמם לא מאמינים בכך באמת ובדיוק משום כך נזקקים לכל שרשורי ההצדקה העצמית האלה).
ובמיוחד כי רבים מהם עשו תשובה אחרי מה שעברו. שאחד מהם הצהיר בכנות שאם במקום לעשות טבח בנגב היו עושים את הטבח בגוש עציון, הוא היה חושב וכנראה גם אומר שמגיע להם, ובזכות מה שעבר דווקא הזמין אליו יהודים מאיו"ש והתקרב אליהם וקיים שיחות קירוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
ובמיוחד כי רבים מהם עשו תשובה אחרי מה שעברו. שאחד מהם הצהיר בכנות שאם במקום לעשות טבח בנגב היו עושים את הטבח בגוש עציון, הוא היה חושב וכנראה גם אומר שמגיע להם, ובזכות מה שעבר דווקא הזמין אליו יהודים מאיו"ש והתקרב אליהם וקיים שיחות קירוב.
אכן אבל גם אם לא. צריך להיות סוג מיוחד של נבלה ושונא ישראל בנוסף לשונא שנאה עצמית תהומית, בשביל להגיע להתנהגות כזאת (שכאמור מעלה סביר להניח שכלל לא עומדת באמת על הפרק וסתם נכתבה כדי לעשות רושם וכיו"ב).

כן. אני אעשה זאת. הגענו אני ושני חברים אחד חילוני כמוני והשני חרדי ששירת בצבא ביחידה 8200 גאון במחשבים האקר מטורף ולא רק שכך איש חכם עם הרבה אינטליגנציה רגשית שלושתנו אנשי כהנא הרב כהנא זצ"ל . הגענו לאותו קיבוץ והבאנו מנחה לרצון טוב. לא באנו לעשות פרובוקציות ולא עשינו פרובוקציות וניסינו לדבר אל ליבם של חברי הקיבוץ אני זוכר לקחו אותנו לחדר האוכל ושם שטחנו את מה שבגללו הגענו ואמרנו להם שאסור להם לעזור למדינה ושיסגרו את שערי הקיבוץ בפני צה"ל ומשטרת ישמעאל ולא יאפשרו לכוחות העקירה וההשמדה לפעול מתוך הקיבוץ שלהם כי זאת בגידה בציונות בעםהיהודי ובתושבי גוש קטיף. ואמרנו להם שהם הבאים בתור ואמרנו להם שלטון שעוקר יהודים מארצם ומולדתם לא יגן עליכם בעתיד מהרצחנות האיסלמית של הברברים היושבים מעבר לגדר כשהם שמעו אותנו מכנים את המעשה שלהם כבגידה הם זרקו אותנו מהקיבוץ והזמינו לנו משטרה וכינו אותנו שונאי ערבים גזענים . אז היום הגיע הזמן לנקמה שלי .דרך אגב מאותו הקיבוץ ומאותם קבוצת האנשים שהיו איתנו שם בחדר האוכל משהו כמו עשרים אנשים מזכיר הקיבוץ והגזבר ועוד כמה שסילקו אותנו מהקיבוץ יש ארבעה נרצחים . לכן זאת תהייה הנקמה שלי שבמשך שנים לקחתי עימי את ההשפלה שחשתי כשראיתי את הסמרטוטים המתיוונים האלה אוהבי ערבים ושונאי יהודים מתנהגים אלינו .אז ראיתי את השנאה בעיניים שלהם והבנתי שאני חי במקום לא רציונלי בו אוהב הופך להיות אויב ואויב הופך להיות אוהב.
הבנתי שאני חי במקום שהסביבה האנושי שלו היא סביבה מתאבדת ואז באה ההכרה שלי שמדינת ישמעאל היא אינה מדינה ציונית יהודית אלא ערב רב של יהודים בוגדים מוקפת באויב רצחני.
כן אני לא רק שאשמח להגיע לאותו הקיבוץ ולומר להם צדקתי ? או לא צדקתי?
אני מקושר לכמה פוליטיקאים יהודים ואנשי עסקים יהודים גם בישמעאל וגם באמריקה לגייס 100 מיליון $ כדי להתחיל להקים התנחלויות של ציונים אמיתים חובשי כיפות סרוגות ולהעיף משם את הסמרטוטים השמאלנים יושבי הקיבוצים והמושבים .

למעלה