דוגמת קרב אקזלטד

Gilgam69

New member
דוגמת קרב אקזלטד

והערב, אירוע שלא נראה מעולם! בפינה אחת של הזירה עומד המתמודד האכזר, הנורא והאיום, היישר ממצולות הים - כ'ראטריס, "שפתי-המלח"! ובפינה השנייה של הזירה עומד אחד הלונארים הגדולים, החזקים והמפחידים ביותר, היישר מעמקי הג'ונגלים הדרום-מזרחיים - ציפורני קרח-זאב! הקישור הזה ייקח אותכם ישר לקרב האיתנים! מי ינצח? כיצד יסתיים הקרב? ומי ילך הביתה מובס? אל תדלגו לסוף! ואל תפספסו אף רגע מהקרב! *ההיאבקות הלונארית מובאת בחסות התעשיה הגובלינית כמחווה ל-DDN.

Nihau

New member
קראתי והבנתי.

קרב מעניין בהחלט, אבל לא לגמרי היה ברור מה האפקט של הלפיתה חסרת ההצלחות, היה עוזר אם לכל דמות הייתם מצרפים מד חיים שנותרו לי היה קצת קשה לעקוב כמה נשאר למי ומתי.

Gilgam69

New member
רות קיבלתי

רעיון מוצלח במיוחד. אנסה לדאוג לכך עוד בשעות הקרובות.

בורן

New member
קרב נחמד מאוד

אבל עדיין לא הבנתי לפי מה מגלגלים את הקובית נזק?

Ferenheit

New member
צ'מעו קטע

הקרב הוכרע על ידי הכניסה להתגוששות, כאמור (CLINCH), עם חוקים מאוד לא סינמטיים ועם חריגה מכל המסגרת של המשחק (פתאום מותר רק 2 סוגי פעולות, נסיון להשתחרר או למחוץ). אחרי (ותוך כדי) הקרב אני וגיל התחלנו לגלות כל מיני בעיות ותקלות אפשריות בכל העניין. המכניקה של הכל פשוט לא הייתה מספיק שלמה. אז הנה - תיקנו אותה. מהצצה חטופה במדריך לשחקן (PLAYER'S GUIDE) שהגיע לידי אתמול אני רואה שהחוקים עברו תיקון שיפור ועיבוד ושחוקי ההתגוששות הם חלק מזה. אז אני לא יודע אם אני צריך לשמוח או להיות עצוב שזה קורה עכשיו, אבל צפו לקרב גומלין ק-ט-ל-נ-י. (ברגע שהתרגום של מגדיר המפלצות יסתיים)

DDN

New member
../images/Emo9.gif

אבל אבל אבל. . .. . אף אחד לא הביא לאף אחד כיסא בראש. .. . איזו מין היאבקות זאת?

Ferenheit

New member
העניין הוא שהקרב היה אמיתי

ולכן שיקולי יעילות גברו בשלב מסוים על הסינמטיות (מה גם שהיו חילוקי דעות לגבי פירצה\בעיה\הכל בסדר לגבי פרוצדורה מסוימת בחוקים). מה לעשות? בקרוב אולי נעשה קרב גומלין.

למעלה