דוגמנית

דוגמנית

זה נראה כאלו יצאת מאחד מדפי המגזין , דוגמנית מצולמת בצלם אלהי , המומה באור הפליישים , את שוב צועדת למולי כנערת מותגים על מזבח המודרניציה . הפעם זה אמיתי נצמדת אל הקיר לבן על גבי לבן , בשמלה של חג שהופיעה בחלונות הראווה עדכניים . בשיער גולש ריחני צבוע - בדיוק כמו שמספרים לי בפרסומות . הפעם את ליידי כמו ליידי אמיתית - נסוכה במראה נסיכה . עטויה בהוד אצילי . ריחך עולה באפי - דופק בדמי הזורם אל ליבי . שפתיים נפגשים חשים אחד את השני . אוחז במותנייך נושם את צווארך . אצבעותיי עוברות על פנייך המשורטטות , חלקות ללא שריטות , מקושטות בצבעי עיפור יוקרתי . שנמחק ממגע לשוני ורושם את טעם האהבה בלשוני . אט אט את נעה ימינה ושמואלה כמו רוצה לחוש אותי מכל הצדדים - חשה מרגישה את גבריותי צמוד אל גופך על מתחככת בי אט אט - ממיסה את מראה האלגנטי שבך ולובשת בעדינות מראה חושני , שמבקש את אהבתנו בעשיה פורה . ידיים פעילות , הבגדים נזרקים , הנשימות כבדות ממחנק העונג . הלשונות בפעולה רטובה , אהבה בהתגלמותה . את מלמטה אני מלמעלה וכך גם להפך , בעמידה , בישיבה , מהצדדים , הפוך על הפוך . כאלו אין מחר . אולי באמת אין מחר . את זה רק המחר יגיד

למעלה