דוגמנית הבית.

דוגמנית הבית.

יום הולדתך קרב ובא, מה אביא לך מה אביא לך מ-ת-נ-ה? בכל שנה אתה דורש ספר שאך לא מכבר משמש, השנה החלטתי באופן יוצא מהכלל, שדוגמנית הבית א-ל-פאם פאטאל, תעשה לך תצוגה חגיגית, ואתה בחושך תצפה, ואותי תנחה. בצעד מהדס, עם כותנת מבליטה, שערי רטוב, מטפטף אחרי אמבטיה, אתה לא מהסס, מנחה אותי כיצד, מעבירה אצבעות, על פטמה ושד, מתכופפת, לשוני את ירכי מענגת, ידי על השוקיים, וכעת על הישבן, אצבע אותי תעסה, ואתה בחושך מי יודע מה עושה? ואני אותך מזהירה, באופן חד פעמי, לחכות עד הסוף, ולהתאפק מאותי לחטוף, ולשים על גבך, ולעלות אותי לשלב הבא (קומה שניה) קצת כבוד לויקטוריה -זה לא יתכן, ככה היית עושה למכובדים במינכן? כשהקהל מצביע ברגליים, ולוקח על גבו את דוגמנית הבית, התצוגה מתחרבת, ומתחילה אופרה לגמרי אחרת, אחחחחחחחח כח המשיכה, מה יהיה איתך?

stam1dan

New member
בהרי החושך

לטפס על הר זה לא סתם אתגר, ולשחק עם ויקטוריה זאת כבר אופוריה. ואני בחושך יושב את ראשי אחרייך מסובב. עוקב אחרי כל אצבע וצעד כל תנועה שלך גורמת לרעד. וכל גופי כמעט משותק בקושי נושם - יש פה מחנק. רוצה לקום, בכולך לגעת את כל תשוקותייך להרגיש ולדעת. ולבסוף נשאר שם לשבת ואת כמו פיה לך מנשבת. נוגעת לא-נוגעת עוברת ליד ולי לא נותר אלא לחשוב - הכיצד?

למעלה