דוגמניות למידות "גדולות"

פנומן 72

New member
אתה יודע, זה הקטע הכי הזוי

בסקס הגוף שלי מתקשה כ"כ, שהחברה שלי מוכנה להישבע שאני מינימום מר עולם. היא לא מפסיקה לשבח את הכח והעוצמה שיש לי. כנראה שזה נכון שהסקס מוציא מהגבר את המיטב. צריך לשאול את 15 הבחורות שהשתתפו באורגיה עם טייגר וודס. he is a really fucking tyger

Love Today

New member
../images/Emo6.gifזיקן אל תצחק יותר מדי

עוד לא שאלנו אותך כמה שכיבות שמיכה אתה עושה

זיקן

New member
מנהל
קודם כל אני לא צוחק

הוא אמר 5 לא אני. ושנית יותר טוב שלא תדעי כמה אני עושה. למרות גילי המיתקדם ברוך השמן אני מאוד פעיל ובעל כושר מצויין "עושה" פעם 1 בלבד אבל כל יום (נו כמעט) ולא 5-6 או יותר כפי שכולם מיתפארים ולא מעכשיו כבר 30 שנה ככה.. ויש עוד משהו שכבר הזכרתי את הכחולים.. אז שתדעי לך שאני גם 1 המוכרנים שלהם באזור מגורי ותיתפלאי איזה נפלים הישראלים מיתפארים ביכולות שלהם ובאים אליי לקנות ואני מדבר על צעירים בני 30 שרק אני יודע את סודם... ואני לא צורך מהכחולים רק פעם ב.. ורק אחרי יום אחרי יום ברציפות וגם אז רבע כדור.. ועוד משהו סקס זה דבר שצריך לשמור על עקביות ובצורה קבועה פחות או יותר ברגע שמפסיקים לתקופת מה קשה לחזור לרוטינה הקודמת זה כמו מנוע של מכונית שלא עובד הרבה זמן ובפעם ראשונה קשה להדליק אותו..

Love Today

New member
תשמע כששאלתי על השכיבות שמיכה

באמת התכוונתי לשכיבות שמיכה
אבל כל הכבוד בכל אופן , נראה מה יהיה איתנו כשנהיה בני 50+ מקווה שנהיה במצבך

זיקן

New member
מנהל
מאחל לך ולכולם ../images/Emo140.gif

שתהיו פעילים מכל הבחינות (גם בפורום..)

מפתיע...

אני יותר רזה מהדוגמניות האלו!
טוב, לא יודעת. נראה לי... בכל אופן, מחלקן בטוח. וכן, אני שמנה לשעבר (לפני חודש סיימתי לרדת את 10 הק"ג שהפרידו בין "מלאה" ל"נורמלית", וזה אחרי שכבר הייתי עוד 15 ק"ג למעלה...)

זיקן

New member
מנהל
אני לא מאמין לאף אחת מכם אני צריך../images/Emo2.gif

לראות...

למעלה