דוגמניות וחלוקות ב-
אנשים

../images/Emo210.gif../images/Emo207.gifאני חייבת לספר לכן מה קרה לי היום

בבבצצפרר! שמעוו זה יהיה מזה עצוב! לפני ככה 3 שבועות היה עורב קטן אצל כיתה ח' והוא היה בינוני כזה לא ממש פצפון אבל עוד לא ידע לעוף! בקיצור הבנות נבהלו כי הוא נכנס לכיתה שלהן ואז אחת הבנות לקחה את המטאטא ולקחה אותו החוצה! ממש גררה אותו! ובגלל זה נהיה לו נקע ברגל!! והיום,מצאנו אותו אני ועוד 4 חברות שלי מהכיתה מאחורי הקראוונים עם רגלל שבורררררה! לקחנו אותו ליד השער של כיתות ה' ו-ו' [הרי אנחנו בצפר א' - ח'] ובקיצור התחלנו לטפל בו להביא לו מים וזה אבל אין הוא הוצף במיים! ובגלל זה המצב שלו התדרדר ואז הרגל שלו בכלל התעקמה
התחלתי לבכותת אבל ממש ממש לללבבכות! כי דיי זה נשמע כזה עצוב אילו הייתן במקומו [ח"ו ! חס ושלום ] הלכנו למזכירות לבקש להתקשר לוטרינר שיטפל בו אבל המנהלת הכלבה הזאתי לא נתנה לנו להתקשר :( וואיי התחלתי לבכות בכיי שלא בכיתי אל אף בנאדם!! המנהלת ביקשה שנוציא אותו מחוץ לבצפר אז הוצאנו אותו מחוץ לשער זתומרת חברה שלי הוציאה אותו.. והשומר הלך וזרק אותו בזבל של השכונה :(( יאווו חיכיננו כל השיעור לצאת לראות מה קורה איתו ובסוף מה קרהה!?!?!?!!? הוא מממתת!!! :( יאווו כזה מסכןןן הם כאלה רעים הבצפר הזה! מסכןן הוא היה הפוך ונפוחח עם הרגליים ישרות ולא נושם :(( והיו עליו זבוביםם איככ יאווו
בקיצור זה היה היום הכי מבאס שיכול להיות!!

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifה באמת בכית?! ../images/Emo10.gif

מסכנה שליי ...חח מה אכפת לי מהעורב .....חח

../images/Emo210.gif ../images/Emo7.gif כן :((

הוא מסכן! במקום להתקשר לוטרינר זרקו אותו לזבל

../images/Emo210.gif :(

אם אמרת בצחוק תגידי לי! שאני לא יהיה כמו פאטתית ויאמין לך!
אני מאמינה לכל דבר!
מסכן העורבב זרקו אותו למזבלההה!

../images/Emo210.gif כןן מסכןן :[ והיום מה קרה?

מצאנו 2 גורות חתולה מתחת לקראוון של הכיתה שלנו איזה חמודותתתתת אחת יצאה אז חברה שלי תפסה אותה איזה עיניים יפפפות יש לחתולה הזאתי אמאאאאאאא כחולות כאללה מבריקות הלוואי אם לא הייתי מפחדת לגעת מה הייתי מביאה אותה הביתהה אבל יש לה מללא קרציות בעע
היא כזאתי חמודה קטנטונתת שיחקנו איתהה בהפסקה עד שהמורה מצאה אותה ובקשה מהשומר להוציא אותה אבל היא נכנסה למתחת לקראוון שוב :D יופי שלא יזרוק אותה לזבל השומר הקאקי הזה :[ חמדה כזותי אעאע פשוט לאכול אותהה

../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif אשכרה

אבל היא תמות כי אמרו לי שאם האמא מריחה ריח של בנאדם על הגור שלה היא לא מתקרבת אליו כי היא תפחד ואז הגור ירצה את אמא שלו והיא לא תהיה איתו והוא ימות מסכנה הגורררררה :[

למעלה