דוגמית מהמצלמה שלי דעתכם?
G gilad_no New member 8/4/02 #6 ../images/Emo35.gif אולי אשינסטלה גולפרית ? בתמונה הראשונה, מה שצילמת זה היה זהרון? (אני עוד לא סגור על השמות ...) ואם כן, אז הם מגיעים בכמה צבעים? כי ראיתי עד היום אדום,לבן ושחור.
../images/Emo35.gif אולי אשינסטלה גולפרית ? בתמונה הראשונה, מה שצילמת זה היה זהרון? (אני עוד לא סגור על השמות ...) ואם כן, אז הם מגיעים בכמה צבעים? כי ראיתי עד היום אדום,לבן ושחור.
M menimm New member 8/4/02 #8 כן... זה היה זהרון, אני חושב שבתלות בפלאש הצבע שלהם עלול להראות שונה...
מ מנטה ריי New member 9/4/02 #11 עקרבנון המלצה לכל הצלמים - אם כבר השקעתם כל כך הרבה כסף במצלמה, תוסיפו כמה עשרות שקלים ותיקנו מגדיר, באופן כללי חלק ממהגדרות והכינויים כאן פשוט מגוחכים.
עקרבנון המלצה לכל הצלמים - אם כבר השקעתם כל כך הרבה כסף במצלמה, תוסיפו כמה עשרות שקלים ותיקנו מגדיר, באופן כללי חלק ממהגדרות והכינויים כאן פשוט מגוחכים.
ק קיסר הדור New member 9/4/02 #12 ../images/Emo91.gif לפני שאתה מעלה את התמונות כדאי להקטין אותם קצת, אני מקטין ל- 800x600 ואז התמונה נכנסת למסך בגודל שאפשר לראות. יופי של תמונות צלילה בטוחה קיסר הדור
../images/Emo91.gif לפני שאתה מעלה את התמונות כדאי להקטין אותם קצת, אני מקטין ל- 800x600 ואז התמונה נכנסת למסך בגודל שאפשר לראות. יופי של תמונות צלילה בטוחה קיסר הדור
M menimm New member 9/4/02 #14 עוד קצת... אם כי מעט פחות מוצלחות.. טובע בים של עבודה... במקום לצלול בים של אלמוגים...