דוגמא נוראית

דוגמא נוראית

ליבי עם משפחות הנדרסים ותנחומי. הבטיחו לנו טיילת בין קדימה לצורן ועד היום שרוות ואולי יותר הולכים בפאתי הכביש בסיכון גבוהה מאוד ושום דבר לא זז עם הטיילת חס וחלילה עוד אסון שכזה כמו שקרה הלילה באלייקים אב ובנו נהרגו בהליכה על שפת הכביש , ממש אסון נוראי

johnysmith

New member
זה באמת נושא שחשוב לקדמו

טיילת שתחבר את צורן היא צורך ברור, לראייה מאות הרצים, הצועדים והרוכבים המסכנים את חייהם בצד הכביש ונושמים גזי מנועים יום יום. טיילת שכזו תשפר את איכות החיים פה ותחבר בפועל את צורן לקדימה, היא גם תאפשר למשתמשים בטיילת קדימה להמשיך למרחק גדול יותר. יש לדחוף לטיילת הכוללת הפרדה ירוקה (לא מפלסטיק) מהכביש,כפי שקיים בטיילת קדימה הנוכחית, ומסלול לרכיבת אופנים.

תותח9

New member
יצחק גולברי הבטיח שהיה טיילת כזו

עוד לפני שלוש שנים אני עדיין מחכה

נכון

גולברי מיקי קולמן ואני מקווה שלא שכחתי חס וחלילה משהו הבטיחו טיילת אז? איך הגשש אומרים לא טיילת ולא בטיח , ולא משנה מי הבטיח משנה שאין ולדעתי כנראה שלא תהיה ולא משנה מי יהיה ראש המועצה אז אולי קיבלת הרגשה טובה בהזכירך את מחדלי גולברי אבל לפניו ואני בטוח שגם אחריו לא יקום פרוייקט שכזה בטח לא בעשור הקרוב

Master Stav

New member
די עם השטויות האלו

בבחירות הבטיחו דברים כולם .... מי שצריך/יםלפרוע את השטר הוא מי שעומד בראש המועצה והקואליציה שלו מבלי להיכנס לפוליטיקה ( ואני אשקרה מתאמץ ) השביל המובטח + תאורה אכן הובטח עלידי ראש המועצה המכהן איציק גולברי במעמד טכס פתיחת שנת הלימודים של יובלים לפני 3 שנים מין הראוי היה שזה יהיה בראש סדר העדיפיות ..... ואם כבר בכיכר הברוש הדרים החדשה .....ניבנתה חנייה ברחוב ההדרים ....משיהו יודע מה החוק מבחינת מרחק חניות לכיכר ?

החוק מדבר על מפרץ 4 מטר

ועל רחוב רגיל 12 מטר לא מדדתי אבל נראה סביר משהו הבעייה הגדולה היא החניות בפינות הרחובות ועל מעברי החציה בעיקר כאלה שחונים בניצב למדרכה חוסמים אותה והולכי רגל חייבים לרדת לכביש . הכיכר החדשה לפי מה שראיתי בכלל לא גמורה עדיין מבחינת התאורה . נכון הובטחה טיילת אבל בלי להיות נאיבי אני בכלל לא רואה את הקטע הזה זז קדימה

יש בייה

ברתי שם הבוקר ולשאלתך יש בעייה עם החניות ע"י הכיכר החדשה גם במפרצים בעיקר הימני כשנוסעים מזרחה בהדרים הוא קרוב מידי לכיכר וזה קצת לא נראה סביר !!!!!!

Master Stav

New member
קצת ?

מהנדסת תנועה שגרב בישוב קוראת לזה אסון שעומד להתרחש ....... יש לי כוונה לפנות למשטרת ישראל ולמע"צ לבדיקת העניין מפחיד אותי לחשוב מה יקרה שם

בצדק

יש מצב לצרה צרורה כמו כן באותה נשימה האוטו של חברת טמפו נדמה לי ברחובות ההדרים פינת ההדס שחונה דרך קבע על מעבר חציה בכיכר שווה התיחסות משטרה

Master Stav

New member
תצלם ותעלה לפה ....

אני בהחלט בעד חשיפה של מעשים כאלו קבל עם ופורום .... ובוא נאמר שיש שקוראים פה ועושים .

אשתדל

עוד היום לא מבטיח אבל אצלם בטוח לתלונה שנשלחה לחברת טמפו בעלת המכונית לא נמצא מישהו שיגיב על התלונה שלווה בצילום לפני כשנה וזה היה טנדר לבן עם מדבקה טמפו

Master Stav

New member
בוא נעשה עסק ....

שלח אלי את התמונה יחד עם שעה מדוייקת ותאריך כמובן אני אעביר זאת לגורמים הרלוונטים .... אתה תפרסם בפורום אני אפרסם את מכתב התלונה ואת המעקבארחי הטיפול .

למעלה