דוגמא לשחיתות

• פותח הנושא ס ד
  • פורסם בתאריך

ס ד

New member
דוגמא לשחיתות

גני יער מוקפת חומה להפחתת רעש מהכביש העוקף. על החומה צמחיה יפה שהאחריות לתחזוקתה היא של עיריית לוד. חודשים רבים לא נעשתה תחזוקת גינון ועשבים שוטים צמחו על החומה. גם מע' ההשקיה לא פעלה כראוי וניגרם נזק לצמחיה. לפני כחודש הופיעו שני פועלים ובצעו גינון בחלק מאוד מוגדר של החומה. בתחילה חשבתי שזב מקרי שהחלו עבודות גינון דווקא באמצע ולא מאחד הצדדים. אך משחלף חודש ימים מאז והגננים לא הופיעו שוב. החל לחלחל החשד הבא: עבודות הגינון נעשו בדיוק רב מול הבלוק השלישי בו גר עורך המקומון העלוב מטעם ר' העיר. ככה בלי בושה. מעניין איזה תשובה יספק הדובר המהולל לשר הפנים, היועמ"ש ומבקר המדינה. יום טוב

genesis

New member
מר דוד סבג...

האם אתה נגד כל דבר טוב שקורה בעיר..?

ס ד

New member
איזה מן שאלה זו?

יש לי הרגשה שלא קראת על מה ששאלת. הסבר נא את עצמך. מה לא ברור בסיפור האמיתי שהבאתי? יום טוב

ס ד

New member
מה ההיתממות?

אתה לא יודע איזה מקומון שייך לרגב?

אתה כנראה חושב עצמך

לסוּפֶּר-חכם. אם הייתי יודע לא הייתי שואל. אני יודע שמספר מקומונים מתרפסים בפניו, וגם אלה שאינם עושים זאת אינם הרבה יותר טובים.

ס ד

New member
כדרלעומר

לשאלתך הראשונה, אני לא חושב כך, אחרים כן. לגופו של עניין, נכון שכל המקומונים מתרפסים בפניו, אך התכוונתי למקומון שלו. שלו עצמו. רמלוד. ועורכו הוא מר ברדוגו המהולל. אני אגב הכרתיו ויודע מה דעתו על ר' העיר. (היא הפוכה ממה שכתוב בעיתון) אך הפרנסה, הפרנסה חביבי. יחד עם זאת זו פרנסה משנית של העורך ואני שואל האם תמכור את נשמתך לשטן עבור משכורת משנית?

תודה.

"רמלוד" זה המקומון עם הפורמט הקטן? ברדוגו זה ממפעל הפיס? רגב הוא הבעלים/המו"ל? אני דווקא שיערתי שהתכוונת ל"חדשות העיר" או ל"מוקד".

ס ד

New member
על מוקד אספר לך במועד אחר

הוא אגב, היחיד שאינו בכיסו של רגב- בינתיים. את חדשות העיר אני לא מצליח להבין. וברדוגו - הכוונה לרונן ברדוגו. אולי הוא ממשפחתו של מפעל הפייס אינני יודע. אגב הם גם קרובי משפחה. הוא ור' העיר...

ס ד

New member
קוראים אותו גל שבע.

הוא מוקצה בשנה האחרונה. קצת לפני הבחירות תוך כדי ומיד אחריהם גל שבע היה בהחלט בכיסו של ר' העיר. אלו דברים שאתם בפרט והציבור בכלל אחנם יודעים אותם. כאן אני רואה את תפקידי כאחד שמפרסם כל עובדת שחיתות שבעליה מעונין להסתירה מן הציבור.

crazy111

New member
גם גל 7 לא בכיסו של רגב

ראה את הכתבות שלו, הן לא מגמתיות ויתרה מזאת, רגב הותקף יותר מפעם אחת על ידי עורך העיתון.

ס ד

New member
ל- crazy111

הנה כמה עובדות על קצה המזלג שאינך יודע. בעבר הייתי בין הכותבים בגל שבע. העורך היה מאוד מעוניין שאכתוב בעיתונו ואף נתן לי טור אישי. לימים, רגב הגיע עימו ל'הבנות' בהן הוא מתנה את קשריו (הכספיים) עם העיתון בכך שימנע פירסום מאמריי. העורך בהתחלה ניסה להתחמק ממני. (בכל זאת, לא נעים. איך יסביר אי מתן פרסום לכותב מספר אחד באיזור?) בהמשך הסביר זאת בכך שלא צריך לכתוב רק מאמרי בקורת על רגב, אלא קצת גם לפרגן. ברור היה גם לו שהתירוץ מטופש ואז הסביר שאני תמכתי באסרף שחייב לו כספים בגין פרסומים מתעמולות בחירות קודמות, ולכן אינו מכניס את מאמריי לעיתון. אין שחיתות גדולה יותר. אגב, העורך שהוא גם בעל העיתון, שמו ציון מרציאנו (קינן, כניראה מתבייש בשם משפחתו הקודם) נותן במה חופשית יתר על המידה לביקורת נגד רגב. נו מה לעשות אין בינהם כניראה הסכמים כלכליים. מעניין מה יהיה לספדי לומר כאשר רגב יגיע להסדר עם ציון שלא יפרסם בקורות נגד ר' העיר, או לחילופין מה יעשה ציון אם מנדי יגיע להסדר עם רגב ויחדל לפרסם נגדו בקורת, האם גם אז יפרסם את מאמריו בגל שבע. סביר שלא. זה היה רק התמצית של אחרי הקלעים בין רגב למנדי לגל שבע לביני...

nuyev

New member
חןמר למחשבה !! ס.ד.

כרגע את מדברת על מפגעים שונים, אוטוטו רכבת ישראל מרכזית תעבור בתחום שיפותכם ומתחת לאוזניכם, התוצאות יהיו לא קטנות. מה יהייה אז. נ. ב. למה הרכבת לא תעצור בשכונת גני יער ????????

ס ד

New member
ל- nuyev

ראשית, הרכבת לא עוברת ליד גני יער. שנית, כבר לא רלוונטי אם הראשית לא נכון... ולבסוף, לא הבנתי את הקשר בין מה שכתבתי לבין תגובתך. בסה"כ הבאתי דוגמא לכך שעבודות עירייה אם כבר נעשות, הן נעשות עבור מקורבים בלבד. יום טוב

למעלה