דוגמא לדיון פורה:

o n m y w a y

New member
דוגמא לדיון פורה:

אני מצרף כאן קישור על מנת לתת דוגמא לחברי הפורום הזה, איך מתנהל דיון נכון. אומנם הוא לא ארוך ומרשים, אך ענייני וקולע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1149&msgid=94062251 אני לא יודע מה עובר לכם בראש כשאתם מתחברים לרשת ונכנסים לפורומים של תפוז, אך אני יכול לומר לכם איך זה מרגיש ונראה. התקשורת המתנהלת כאן בזמן האחרון בין "חברי" הפורום לקוייה בעליל. אף אחד כאן לא באמת מתקשר עם האנשים האחרים, אני לא ראיתי תשובה עיניינית...אף פעם בעצם. אם כך נותר לי רק לשאול אתכם, מה בעצם המטרה שלכם? מה המטרה שלשמה אתם נכנסים לפורום אשר נקרא "הילינג אנרגטי"? מדוע אין כאן דיונים על אנרגיות למשל? או על פתולוגיות? כל מיני מקרים מעניינים... נשאלת השאלה, מדוע אני לא עושה זאת? כתבתי מספר הודעות כאן ניסיתי להתחבר, אך גיליתי שאין לאן. הפורום הזה נטוש. מצבו בכי רע. מה תרמה לכם בזמן האחרון מנהלת הפורום? מה אתם באופן אישי תרמתם לכל אחד מהמשתתפים? מה לגביי חום? תמיכה?שיתוף? מה גורם לכם להיכנס לכאן חוץ מהשם המחייב? מה קיבלתם כאן לאחרונה? הרבה שאלות. כולן שאלות קשות. אך תבינו רבותיי וגבירותיי, אנו נמצאים תחת שם מחייב. הילינג מבחינתי הוא דרך חיים, של כנות,של אומץ של חיבור למקור בכל רגע אפשרי. כך אני בא אליכם, ומצפה שאתם תבואו אליי בדרככם אתם, אך מתוך רוך, מתוך רצון ללמוד ולהתפתח.. אני עדיין כאן, השם מחייב אותי. אך אין לי שום רצון להשתתף. מקווה שזה ישתנה. אין לי צורך בתגובות זועמות, אני לא תוקף אתכם. אני פשוט דורש יותר.. אם יש לכם משהו מועיל לומר, משהו שאלמד ממנו, משהו שירגש אותנו אז אתם מוזמנים להגיב. עבודה נעימה..

אני בהחלט מסכים איתך

אני אגיד למה באתי אני לפורום אני מטפל בהילינג, וחשוב לי לשמור קשר עם מטפלים כמוני, אני יודע שיש אתרים אחרים וקהילות אחרות שאוכל לדון בהן על הילינג ועל מטופלים ועל מה שעולה לי בטיפולים, אבל אני מרגיש שייכות לתפוז, ונאמן לבית הכתום הזה, ומנסה למשוך כמה יותר להשתמש באתר הזה, אז באתי לפורום הזה והתחלתי לכתוב, לכן גם אני כועס על מטפלים שבאים רק לפרסם את עצמם. אם זה יהיה ככה אז באמת יהיה חבל ועצוב, כי תכלס הילינג זה דבר נפלא, אולי במקום שמטפלים יפרסמו את עצמם פה כל הזמן ויציעו "הנחות" מופלגות הם יכתבו פה פוסטים מעניינים, ומי שיקרא את זה ויתעניין במטפל שמאחורי המילים הוא יפנה אליו בפרטי ויבקש להיפגש. אני מבטיח לאותם מטפלים מפרסים דבר אחד, אף מטופל לא יפנה אליכם דרך הפורום אם רק תפרסמו שאתם מטפלים, מטופלים שבאים לפורום לא באים כדי לחפש מודעות, הם באים כדי להכיר את המטפל/ת בקריאה ורק אז הם יפנו למטפל/ת באופן ישיר. אז יאללה יש נושאים שאפשר לפתוח, ולדון. אני לא מתכוון לפתוח נושא כי ראיתי מה קורה פה, הדיון לא מתקדם ולא מתפתח, לא חוכמה לפתוח נושא אם אין תגובות, אני הייתי רוצה לראות יוזמה מאלו שמפרסמים את עצמם. לא מאנשים כמוני וכמו onmyway ועומר. אז יאללה תוכחו שאתם לא רק מודעת פרסום. שבוע טוב.

aindika24

New member
איש יקר על מה אתה כועס

האם אתה מוכן לשתף אותנו בכל מה שאיחלתה שנעשה בשבילך אתה רוצה דיון פורה לך על זה צור שאלה דיון עם תשליך עלינו לא ממש יקדם אותך לעניות דעתי בכל מקרה ביקורת אף פעם לא עזרה לאף אחד צור דיאלוג פורה אשמח להשתתף כך אחריות על שלך ואנחנו ננסה על שלנו אז בהצלחה לכולנו והמשך דיון נעים

כתבתי כאן תרגיל דימיון מודרך פעם

``תרגיל העץ הגדול`` (תרגיל טוב, עבור הגולשים המביני עניין) בנוסף עשיתי לשנטיפי האחת גמילה מעישון באמצעות מסר פורום (לפחות ניסיתי . . .) , וזאת תרומתי הרבה לפורום !/tapuzforum/images/emo9.gif

לנושנוש

New member
מלאת גאווה../images/Emo98.gif

הדיון הפורה שאותו הביאה onmyway אלה הדים של דיון על יזיזות שפיתחתי בפורום" עולם המיסטיקה" רק שפה זה ניראה אחרת(הדיון) וניגמר בנתיים בהודעה זועמת שלי שאולי הייתי מנסחת אחרת. בפורום ההוא איך שהוא מתרכזים יותר אנשים שאוהבים להתפלסף וגם חשוב שגילי פרי תרמה רבות להתפתחות הדיון. בתחום הטיפול אני בחיתוליי ואין לי עדיין הרבה מקרים שהייתי רוצה לשתף. הילינג זה בהחלת דרך חיים שאני מעמצת יותר ויותר. המשך פורום נעים.

למעלה