דוגלי

bilbolim

New member
דוגלי

זה אוכל בסדר? כי ההורים שלי ביקשו ממני למצוא אוכל יותר זול לכלב בגלל שהצתרפו אליו לא מזמן עוד 2 חתולות והאוכל יוצא די יקר ל2 כלבים ו2 חתולים אז אני צריכה לקצץ... אז מה יש לכם לומר על המזון הזה?

bilbolim

New member
בראשון....

הכלב השני שלי אוכל יוקנובה לייט... אני יודעת שזה יקר אבל זה רק בגלל שאמא שלי מתה עליו והכלב השני מצידה היה עף מהבית... עד עכשיו הכלב היה אוכל מזון בשם אקסלנט (באנגלית) מזון לא הכי זול ולכלב הייתה צואה לא בריאה חומה כהה ומוצקה והרבה פעמים שילשולית כשלכלב השני שאוכל יוקנובה יש צואה כהה ומוצקה. כשהאכלתי קצת בלי שאמא שמה לב את הכלב השני ביוקנובה כמה ימים לניסיון הצואה הייתה הרבה יותר טובה ככה שזה נובע מהמזון לדעתי. אני צריכה מזון זול וטוב וניראה לי שלא קיים כזה.

amichai58

New member
יהיה יותר בסדר אם תגווני

עם עוד דברים כללית - אין שום מזון שעליו יש הסכמה של רוב מי שקשור בתחום שהוא הכי טוב. רק ססמאות פרסומת אומרים "הכי טוב" בדומה למקרה "רמדיה צמחית", לא כדאי להתבסס רק על סוג מזון מסחרי אחד. כדאי לגוון הן במזונות, והן לתת שאריות שיש מדי פעם אצלנו, או אצל עסקים לידינו שקשורים באוכל (גן-אירועים, קצב, חדר-אוכל של מפעל/קיבוץ, מעדנייה וכו'). כך גם אם במזון אחד יש עודף/חסור יש סיכויים טובים שזה יתאזן עם מזון אחר. והרי גם רוב בני האדם נוהגים כך בתזונתם, בכך שהם אוכלים אוכל מגוון.

למעלה