דוגלי..

oferGPZ

New member
דוגלי.. ../images/Emo53.gif../images/Emo107.gif

היי.. יש לי שאלה לגבי מזון לגורים של דוגלי. יש לי כלב לברדור בן חודשיים ושבוע - בנג'י שמו בישראל (תמונות של הבחור עלו כאן לפני שבועיים בערך..) הגור אכל אוכל לגורים שאני לא זוכר את שמו.שאיזה משהו המליץ לנו ומכר לנו(אוכל זר) וכשנגמר לו קנינו לו "דוגלי לגורים" אמרו לי ש"דוגלי" זה לא מזון טוב לגור כי הם שמים שם הרבה מרכיבים שלא חשובים להתפתחותו של הגור כמו האוכל הזר (שבו משקיעים הרבה יותר מרכיבי בשר וחלבונים) אני ממש לא יודע למי להקשיב ולמה להאמין!!
תעזרו לי !! ( לדברי המשמיץ - "הדוגלי ידפוק לך את הכלב!!") יש סיבה לדאגה?! בנתיים אני דוחף לכלב שאריות של בשר,קציצות וכו.. תודה ביי!
 

oferGPZ

New member
הערה חשובה..

התכוונתי שאני דוחף לכלב שאריות בנוסף לדוגלי.. ויש לציין כי השימוש במילה "דוחף" לא מדוייק כל כך ..כי הוא טורף!!
 

kasa

New member
איזה בונבון !! ../images/Emo99.gif

דוגלי אכן מזון לא איכותי במיוחד, בלשון המעטה. עדיף לקנות מזון איכותי וטוב. בעיקר בתקופת הזו של הינקות - הגור שלך זקוק למזון איכותי בכדי להתפתח ולגדול כראוי. מזון שנחשב כמעולה, לכל הדעות, הוא רויאל קנין גורים (royal canin), פרו פלאן (pro plan). גם יוקנובה נחשב כמזון איכותי וטוב, אבל הניסויים האכזריים שהם עושים בכלבים ובבעלי חיים לא מאפשרים לי להמליץ עליהם. לכן, תוכל לקנות רויאל קנין גורים, וזה מצוין.
 
למעלה