דוגי

levy5213

New member
דוגי

איזה צורה הכי קל לבצע את תנוחת הדוגי שהחדירה תיהיה חלקה וללא כאבים ואי נוחות לבת הזוג. כי היא טוענת שלא נוח לה עם זה. מודה מראש

זאת שאלה מאד רחבה

האם לא נוח לה רק בתנוחה הזאת, או גם באחרות? האם חוסר הנוחות הוא פיזי או שאולי נפשית זה לא נעים לה? האם היא מרגישה נוח ובטוחה איתך? האם לפני החדירה היא מאד מגורה וממש רוצה שתיכנס אליה? האם אתה מענג אותה לפני כן?

levy5213

New member
תשובות

יש משחק מקדים והיא מאוד מגורה וכל הטענה שלה שזה כואב לה. ויש לציין שבתנוחה רגילה הכל בסדר ואין לה כאבים (אנחנו זוג נשוי 6 שנים ומאוד פתוחים אחד לשני).

חופ שיה

New member
תשחק עם זווית החדירה

רצוי לעשות את זה עם האגן שלך ולא ע"י שינוי זוית אגן בת זוגתך. אולי כדאי שבתנוחה הזאת היא תבצע את החדירה , אתה רק תעמוד על בירכיך ולא תזוז, תן לה לכוון את החדירה ושתודיע/תראה לך איך הכי נוח לה (היא זאת שיודעת הכי טוב מה טוב לה), אתה אחרי זה תוכל לנסות את האופן שהיא החדירה אותו ולקוות שזה יהיה לה פחות כואב - בכלל לא כואב. אמנם בתנוחת הדוגי הגבר יותר אקטיבי אבל לצורך האימון של זווית החדירה תבקש מבת זוגתך להיות האקטיבית הן מעשית והן מילולית בהנחה שהיא רוצה לעזור לעצמה.

לעעע

New member
אני לא מבינה משהו

פעם ניסיתי להחדיר טמפון כשלא הייתי במחזור.. כלומר היה יבש וכאב, כשאני שוכבת עם מישהו ולא מגורה-כואב.. מה שאני מנסה להגיד פה זה שבלי רטיבות אי אפשר לבצע חדירה, אז איך אנשים שוכבים בתנוחת הדוגי? הרי שהרטיבות קיימת רק באיבר המין.. או שיש משהו שפספסתי?

pain is MY love

New member
התבלבלת מאמי...

תנוחת הדוגי לא מיועדת בהכרח לחדירה אנאלית (לטוסיק..) היא מיועדת גם (אם לא בעיקר) לחדירה לאיבר המין ולכן אין שום סיבה שלא תהיה רטיבות... מה גם שבחדירה אנאלית אפשר להוסיף שמנים וחומרי סיכה למיניהם כדי שתהיה רטיבות..

בדוגי

הכוונה לתנוחה שבה הגבר נמצא מאחורי האישה, אבל לא בהכרח לחדירה אנאלית...

יש זוויות שבהן

תנוחה שכזאת יכולה להכאיב. גלו ביחד את הזוויות המתאימות לה...

pain is MY love

New member
דוגי היא תנוחה די כואבת

בגלל העומק של החדירה בדרך כלל זה יוצר אי נעימות כלשהי... קודם כל תחמיא לעצמך שיש לך ככל הנראה איבר די מבורך
ועל מנת שכן יהיה לבת זוגתך נוח אתה יכולה פשוט לתת לה לכוון.. תן לה להעמיד את הגוף שלה ביחד לאיבר שלך בצורה שתהיה לה הכי נוחנ לא רואה סיבה שיכאב לה אחר כך..

שגיתא

New member
לוי שלום ../images/Emo98.gif ../images/Emo54.gif

קודם כל כל הכבוד שיש בניכם קשר פתוח ומתחשב
, מה שכן יכול להיות שעם האיבר שלך אתה פוגע בזמן החדירה הנקודה רגישה שמכאיבה לה, או שאתה חודר אליה מהר מידי או חזק מידי ברגע הראשון דבר שיוצר חיכוך לא נעים וואולי אף מכאיב,נסו תנוחת כפיות שאולי לא ממש דוגי אבל הרבה יותר נעימה, או תנסו כשהבחורה נשענת על מסעד ולא עם הראש כלפי מטה. אני נהנית כמעט מכל תנוחה גם מדוגי סטייל ולא משנה כמה אני מגורה עדיין את ההחדרה הראשונית אני מעדיפה איטית ואפילו להשאר רגע בתוכי כדי לתת לנרתיק שלי רגע להתרגל ולהאיץ או לשנות את הקצב בהדרגה, נסה לדובב אותה להבין מאיפה האי נוחות נובעת פיזית לרוב אפשר לשנות זוית, אם זה מנטלית צריך לבדוק אם התנוחה מפריעה לה מאד בהצלחה שגיתא

למעלה