אני מאלה שאוהבות לרכב ולא על סוסים מה זה אומר התנוחה הזו?
י י ו א ב New member 24/12/06 #63 שאם תגידי שאת מסתובבת עם כובע בוקרים, לאסו ביד, ודורבנות על המגפיים - זה לא ממש יפתיע אותי
כ כמה סוכר New member 24/12/06 #62 אנאלי אני אוהב להזדיין בדוגי כי זו תנוחה שנותנת גישה חופשית לחור של התחת. אפשר לשחק עם אצבע רטובה בכניסה, אפשר לחכך את הזין בין שתי הלחיים, אפשר להכניס איזה רוקט תוך כדי זיון ועוד כל מיני דברים כיפיים כאלה.
אנאלי אני אוהב להזדיין בדוגי כי זו תנוחה שנותנת גישה חופשית לחור של התחת. אפשר לשחק עם אצבע רטובה בכניסה, אפשר לחכך את הזין בין שתי הלחיים, אפשר להכניס איזה רוקט תוך כדי זיון ועוד כל מיני דברים כיפיים כאלה.
ש שטה על כנפי הדמיון New member 24/12/06 #64 שטן קטן ../images/Emo190.gif למה.. ככה זה הכל ביחד, זו הרגשת הנשלטת, זו החדירה העמוקה זו הפוזה הכי מדהימה להביט הצידה למראה ולהתמכר זו דורש ספאנקינג.. משיכת שיער קלה... זה גררררר
שטן קטן ../images/Emo190.gif למה.. ככה זה הכל ביחד, זו הרגשת הנשלטת, זו החדירה העמוקה זו הפוזה הכי מדהימה להביט הצידה למראה ולהתמכר זו דורש ספאנקינג.. משיכת שיער קלה... זה גררררר
י יפחושית New member 24/12/06 #65 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifהיית חייב??? עכשיו הגעתי לעבודה מאוד מאוד רגועה... ועכשיו אני כבר לא רגועה בכלל.. הערת אותי לגמרי, מקווה שאתה מרוצה... שיהיה לך המשך יום מקסים... ותמשיך...
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifהיית חייב??? עכשיו הגעתי לעבודה מאוד מאוד רגועה... ועכשיו אני כבר לא רגועה בכלל.. הערת אותי לגמרי, מקווה שאתה מרוצה... שיהיה לך המשך יום מקסים... ותמשיך...
י ילד על תנאי New member 25/12/06 #69 גבר אתה טיפש במיוחד... וכתוצאה מכך אתה גם בטח מזיין הרבה לצערי זה הולך ביחד בעולם של היום. מה שכן, לדעתי הן לא ממש נהנות ממך... מי שטיפש טיפש. לא משנה איפה.
גבר אתה טיפש במיוחד... וכתוצאה מכך אתה גם בטח מזיין הרבה לצערי זה הולך ביחד בעולם של היום. מה שכן, לדעתי הן לא ממש נהנות ממך... מי שטיפש טיפש. לא משנה איפה.