דוגי סטייל

דוגי סטייל ../images/Emo99.gif

ממחקר מעמיק <תרתי משמע> שעשיתי הבנתי שרוב הנשים מתות על התנוחה הזאת...
(טוב המחקר לא נעשה על מדגם מייצג של הרבה נשים...אבל נתן לי תחושה שאני צודק חח> למה נשים מתות על התנוחה הזאת? 1. בגלל שבתוך תוכן הם מרגישות שהגבר "שולט" עליהן....שהאבולוציה משחקת תפקיד של נכבשת? או 2. שבתנוחה הזאת הגבר נמצא מאחור, צמוד מאחור, לתחת הסקסי שלה, הוא יכול להסיט את השיער שלה, ללטף אותו, להסניף אותו, ללחוש לה כמה הוא רוצה אותה, כמה הוא מטורף עליה, כמה הוא רוצה לשגל אותה, לטייל עליה, לדפוק אותה... הוא יכול ללקק את הצוואר הפועם שלה, לנשק אותה מאחורי האוזן, לחפש את הלשון שלה, להתנשק איתה כאילו אין מחר... למולל את הפיטמות המזדקרות שלה תחת האצבעות שלו, ללטף את הבטן שלה, להקיף עם האצבע שלו את הטבור שלה, להמשיך ללטף אותה עם היד בין הירכיים להרגיש את החום שבה, להמשיך וללטף כל סנטימטר בה. עם הלשון ללקק את עמוד השידרה שלה, לחדור טיפה לתוכה רק עם הקצה, להרגיש את האגן שלה נע לעברו, מחכה, מצפה,שומע אותה מתחננת כבר שאחדור לתוכה, הכי עמוק שאפשר... מזיין אותה, יוצא לאט ונכנס מהר...מרגיש כמה היא רטובה...לחה...פועמת מוישט את היד בין הרגליים שלה מניח את האצבע על הדגדגן שלה, מעסה אותו ימינה ושמאלה, מרגיש איך היא רועדת תחתיו, נאנחת, גונחת לוקח את האצבע מכניס אותה לפה שלה, נותן לה לטעום את עצמה, יודע שאת האצבע שלו החליפה היד שלה, הוא נמצא עמוק בתוכה, הכי עמוק שאפשר, כשהאצבע שלה מטיילת על הדגדגן התפוח שלה, על הביצים שלו, עד שהיא גומרת על האצבע שלה, עליו... נו מה הסיבה האמיתית שנשים מתות על התנוחה הזאת????

הופס...אני אתחיל לחשוב על עונש

יצירתי :) אם כי הרווחתי חיבוק... מת על חיבוקים..צמודים צמודים כאלה...שאפשר לחוש את פעימות הלב...ולהתחבר ולהיצמד כמו פאזל מושלם...טוב כמובן שחיבוקים כאלה חייבים להיות מלווים בנשיקה, רכה, חמה מלטפת וממכרת וגם ...הופס..אני נסחף כאן...חחח מת על היסחפויות

trainspotter

New member
הרגשת שליטה על הגבר

תמיד ידעתי נשים אוהבות סוסים במיוחד לרכב עליהם

sumerfield

New member
התגובה המתבקשת....

מנסיוני הדל... נשים מעדיפות תנוחות אחרות. (ולא בא לי לפרט... אבל בעיקר כשנמצאים אל פנים) הן תעדפנה דוגי מכמה סיבות (ודווקא לא מאוד מוצלחות לדעתי) : הראשונה.. בן זוגן לא ממש נאה, או מדיף הבל פה ארומטי במיוחד... ובא להן לשקוע בעצמן ולפנטז על אחרים בלי לראות אותו.... השנייה..... נמאס להן מהזיון שלא נגמר וזו התנוחה שדורשת הכי פחות מאמץ מצידן והשלישית... הן מקוות שכך הוא יגמור הכי מהר (כי הכנסנו להן לראש שזה מה שאנחנו הכי אוהבים) ולא יוכל להתפתות ולהתיז להן על מקומות שלא ממש מתאים להן עכשיו... ביולוגית, אין שום צידוק לתנוחה.... לדגדן ולשאר המקומות ניתן להגיע עם היד בכל תנוחה אחרת... ובזמן החדירה, רוב תאי העצב מרוכזים בצד הנרתיק הקרוב לבטן..ולכן זוכים דווקא לפחות חיכוך בתנוחה הזו...(ואז גם פחות כואב להן כשזה נמשך יותר מידי זמן)... נשים - מצטער אם אני חושף את סודותיכן.... <ואין בתגובה זו שום רמיזה על דמות זו או אחרת בפורום... כתבתי רק מתוך ההגיון והנסיון...>

תשובה שנונה!... ../images/Emo222.gif

לא בהכרח נכונה לגמרי: למעשה שנינות מלאה ואמת מלאה לא הולכות יחד... מתי כבר נחדל מקביעות כוללניות... והנסיון להציג דעה זו או אחרת על בסיס מדעי, ביולוגי, אבולוציוני וכולי בודאי לא יצלח. יש נשים שאוהבות כך, ויש שאוהבות אחרת. יש גם גברים שאוהבים כך, וגברים שאוהבים אחרת. ויש כמובן נשים וגברים שאוהבים הרבה תנוחות מכל הסוגים שבעולם...

sumerfield

New member
אני מסכים שרונה....

וזה יכול להגיד עלי אחת משתיים..... או שאין לי את הכושר להתמיד בדוגי סוער, או שאין לי את הציוד....

יפה אמרת...

דוגי טוב לא מגיע ככה סתם יש המון דרישות מקדימות אחרת זה הופך להיות משהו די משעמם ואפשר להוציא ספר ולקרוא ככה הורגים שתי ציפורים במכה, אבל אם את המלאכה אתה מכיר החוויה יכולה להיות מעניינת

הכי פחות מאמץ מצידן??? \את לא

התנוחה המסיונרית?
בכל מקרה...אני דורש שיתוף פעלה פורה...בכל התחומים...חח ראבק..איזו תגובה...למות ממך חחח

נו בטח הכי פחות מאמץ... נראה לך???

אתה יודע כמה מאמץ זה לחשוב על הגוון המדוייק של הבז' שאני רוצה לתקרה את כל הקטלוג של טמבור אני צריכה להריץ לי מול העניים ואתה עוד אומר שזה קל חה

למעלה