><;; מה עם האנשים בפיקים שלהם לא ישלבו את כל מי שרוצה? ;-; וצריך גם לדעת מי רוצה OO
ט טוצע צאן New member 10/9/06 #19 ><;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif מה עם האנשים בפיקים שלהם לא ישלבו את כל מי שרוצה? ;-; וצריך גם לדעת מי רוצה OO
><;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif מה עם האנשים בפיקים שלהם לא ישלבו את כל מי שרוצה? ;-; וצריך גם לדעת מי רוצה OO
S Sakura Kinomoto New member 10/9/06 #21 זה אבלע לא קרמבו>< זה תלוי בעלילה..חוצמזה חברי הפורום יצביעו אז זה ישפיע כמובן!D:
S Sakura Kinomoto New member 11/9/06 #24 סיפור בהמשכים... שכולל נראה לי דמויות לא רק מהסדרה אלא גם חברי פורום>< אני חשבתי על סיפור אינויאשה בפני עצמו וזהו><
סיפור בהמשכים... שכולל נראה לי דמויות לא רק מהסדרה אלא גם חברי פורום>< אני חשבתי על סיפור אינויאשה בפני עצמו וזהו><
ט טוצע צאן New member 11/9/06 #25 OOOOOOO:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif אני חשבתי שחברי הפורום ישתתפו O_______________O ... ... ... אני באקה כ"כ!!! ><;;; אז מצויין ^-^ אבל אני עדיין בעד שכל חברי הפורום יקבעו את העלילה =X
OOOOOOO:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif אני חשבתי שחברי הפורום ישתתפו O_______________O ... ... ... אני באקה כ"כ!!! ><;;; אז מצויין ^-^ אבל אני עדיין בעד שכל חברי הפורום יקבעו את העלילה =X